چرا اتوکلاو(حرارت مرطوب)اثر کشندگی بیشتری نسبت به آون (حرارت خشک دارد)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان کسی در زمینه ی پیدا کردن موضوع برای سمینار و خود سمینار در زمینه ترم اول کارشناسی اول می تونه کمک بکنه؟
کسی روش استفاده از سایت های گیگا پدیا و گوگل ساینس و اسکوپیوس و ریویو و ترندس این فود سانس رو بلده ؟ بلده چطوری وارد این سایت ها میشن و سمینار پیدا میکنن؟
لطفا اگه کسی بلد هست و میتونه کمکم بکنه واسم پیغام خصوصی بده.ممنون
تو رو خدا زودتر کمکم کنین.
kasi keteb va maghal darbareye tarife fermantasionha va anva va karbobde va maayeb va mazaya dar sanat makhsusan sanate ghaza dare????
لطفا هر کسی این مطلب رو داره به صورت پیغام خصوصی واسم بزاره.ممنون میشم.خیلی لازم دارم
ممنون
اگه میشه این موضوع رو هم برای من بفرستید.ايين نامه در مورد رعايت نكات زيست محيطي در كارخانه هاي لبني و اثار مخرب اي كارخانجات از لحاظالودگي بر روي محيط زيست
یه نگاهی به این بنداز ببین به کارت میاد:سلام خدمت همه مهندسان عزیز
من یه مقاله در مورد جایگزین نیتریت در صنعت گوشت لازم دارم اگه میشه کمکم کنین
بهترین راه حل برای پاس کردن ریاضی1 چیست
لصفا اگه کسی مقاله در مورد بسته بندی هوشمند و بارکد برچسب داره برام میل کنه با تشکر
سلام دوستان عزیز
لصفا اگه کسی مقاله در مورد بسته بندی هوشمند و بارکد برچسب داره برام میل کنه با تشکر
درود دوستان من یه مقاله کامل در مورد یکی از زیر گروهای غلات(ماکارونی .کراکر.آرد. کلوچه. بیسکویت یا....)میخوام کسی اگه داره واسم بذاره فقط خیلی عجله دارم سپاس فراوان.
این مقاله در رابطه با بسته بندی هوشمند است
منبع: مرکز پژوهشی بسته بندی مواد غذائی دانشگاه فردوسی
http://www.4shared.com/document/-1wSm9Vg/smart_packaging.html
می تونید به این سایت هم سری بزنید
http://www.icfp.ir
من در مورد سوسیس های تخمیری مطلب می خوام . فقط فوریه . ممنون
درو بر همه دوستان یه سوال لطفا اگه میدونید کمک کنید!!!
چگونه چگالی یک معیار ارزیابی تقلب در صنعت لبنیات میباشد؟؟؟؟
سپاس فراوان!!
یک سوال دیگه تغییر رنگ متیل رد در حالت اسیدی و بازی و خنثی چه رنگی میشود؟؟؟؟
ردیف | شناساگر | PH | رنگ محیط اسیدی | رنگ محیط بازی | طرز تهیه |
1 | متیل رد | 3/6-2/4 | قرمز | زرد | 1/0 گرم از آنرا در 6/18 سی سی سود02/0 مولار حل کرده و حجم را با آب مقطر به 250 برسانید. |
2 | متیل اورنژ | 4/4-1/3 | قرمز | زرد | 1/0 گرم در 100 سی سی آب مقطر |
3 | فنل فتالئین | 10-3/8 | بیرنگ | قرمز | 1/0 گرم در 100 سی سی اتانول 50% |
4 | کروزول رد | 8/1-2/0 | قرمز | زرد | 1/0 گرم آنرا در 3/13 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم آنرا با آب مقطر به 250 سی سی برسانید. |
5 | تیمول بلو | 8/2-2/1 | قرمز | زرد | 1/0 گرم آنرا در 75/10 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده حجم آنرا با آب مقطر به 250 سی سی برسانید. |
6 | برموفنل بلو | 6/4-8/2 | زرد | آبی | 1/0 گرم آنرا در در 5/7 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم را با آب مقطر به 250 برسانید. |
7 | کنگورد | 5-3 | بنفش | قرمز | 1/0 گرم در 100 سی سی آب مقطر |
8 | برموکروزول گرین | 4/5-8/3 | زرد | آبی | 1/0 گرم آنرا در 25/7 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم آنرا با آب مقطر به 250 سی سی برسانید. |
9 | برموکروزول پرپل | 8/6-2/5 | زرد | ارغوانی | 1/0 گرم آنرا در 25/9 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم آنرا با آب مقطر به 250 سی سی برسانید. |
10 | برموکروزول بلو | 6/7-6 | زرد | آبی | 1/0 گرم آنرا در 8 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم را با آب مقطر به 250 سی سی برسانید. |
11 | فنل رد | 4/8-8/6 | زرد | قرمز | 1/0 گرم آنرا در 3/14 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم را با آب مقطر به 250 سی سی برسانید. |
12 | تیمول فتالئین | 5/10-3/8 | بیرنگ | آبی | 1/0 گرم در 100 سی سی اتانول 80% |
13 | آلیزارین یلوR | 12-1/10 | زرد | قرمز-نارنجی | 1/0 گرم در 100 سی سی آب مقطر |
مطلب در مورد salting in ...va ...salting out میخوام
کسی میتونه در مورد خواص بیوفیزیک مواد غذایی راهنماییم کنه؟