مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
دوستان کمک کمک من نیاز فراوان به جزوه اصول نگهداری مواد غذایی دارم اگه دارین بذارین تورو خدا سپاس!!!:cry:

جزوه اصول نگهداری مواد غذایی (در دو بخش)
منبع: انجمن اندیشمندان
 

پیوست ها

  • k94g4n5obp6husq4rb9l.doc
    192 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • ptyyzinaj1gsy3mm68oa.zip
    304.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان
کسی جزوه ی اساتیدی که پایین گذاشتم رو داره اگه اره لطفا بزاره خیلی لازم دارم
غلات.............استاد پیغمبردوست
شیمی فیزیک........استاد قنبرزاده
لبنی..........استاد حصاری
مهندسی صنایع غذایی........استاد دهقان نیا


من یه کتابم درمورد پنیر لازم دارم اگه کسی داره لطفا بزاره.
ممنون
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
من یه کتابم درمورد پنیر لازم دارم اگه کسی داره لطفا بزاره.

جزوه ی آموزشی تولید پنیر فتای UF
تالیف دکتر محمدی ثانی

[URL="http://www.irandisheh.ir/images/gf7mq08chn1pvyu61jji.pdf"]لینک دانلود:
[/URL][URL="http://www.irandisheh.ir/images/gf7mq08chn1pvyu61jji.pdf"]تولید پنیر فتای UF
[/URL]
منبع: انجمن اندیشمندان
 

tino25

عضو جدید
سلام دوستان
من يه مقاله در مورد كاربرد پوست ميگو و كاربرد آن در صنايع غذايي لازم دارم ممنون ميشم كمكم كنين.
 

tino25

عضو جدید
سلام
من يه تحقيق راجع به
استفاده از پوست ميگو در صنايع غذايي لازم دارم اگه ميشه كمكم كنين
ممنون
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام
من يه تحقيق راجع به
استفاده از پوست ميگو در صنايع غذايي لازم دارم اگه ميشه كمكم كنين
ممنون

سلام عليكم دوست عزيز

به روي چشم
من سعي خودمو ميكنم
ايشالله پيدا ميكنم
 

مهندس نفت

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام به همه ی عزیزان مطلبی در مورد کلرو پلاست و واکوئل میخاستم . فقط ضروری میباشد و اضطراری . مرسی
 

eliot -esf

کاربر فعال مهندسی کشاورزی , گیاهپزشکی
کاربر ممتاز
سلام به همه ی عزیزان مطلبی در مورد کلرو پلاست و واکوئل میخاستم . فقط ضروری میباشد و اضطراری . مرسی
دقیقا چه نوع مطلبی میخواین ؟؟
عکس ؟
مقاله ؟
یا اینکه اصلا میخواین بدونین چیه ؟
 

a3emoon

عضو جدید
سلام در مورد درس تکنولوژی گوشت نیاز به ایده برای کنفرانس دارم . خودم دوتا موضوع مد نظرمه
نقش باكتري هاي اسيد لاكتيك در كنترل آلودگي هاي باكتريايي گوشت
پوشش های طبیعی
ممنون می شم اگه مطلبی در مورد هر کدوم دارین ویا موضوع دیگه می تونین راهنمائی کنین . فقط فوری احتیاج دارم .
اگر می تونید راهنمائی کنید ایمیلم رو در اختیارتون بذارم .
ممنون
 

tara7

عضو جدید
درود به همه. من جزوه آزمایشگاه تجزیه مواد غذایی میخواستم اگه دارین لطف کنین!!!سپاس فراوان!!!
 

مهندس نفت

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام

سلام

سلام مهندس ممنون منظورم اینه که مطلبی در مورد کلروپلاست و واکوئل میخاستم البته من خودم نمیخام برادرم میخاد
 

mohsen mo

عضو جدید
سلام کسی میتونه بگه سرمایه گذاری تو کدام زمینه غذایی با صرفه تر و مطمینتر. با توجه به سرمایه تا حدود 500.000.000 لطفا به ایمیل جواب بدین mohsen.kh27yahoo.com
 

sahra B

عضو جدید
نیاز به کمک دارم

نیاز به کمک دارم

لطفا هر چقدر مقاله راجعه به انتقال حرارت دارید برام بفرستید.ممنونم.:)
 

a3emoon

عضو جدید
سلام
من واسه درس تکنولوژی گوشت پیشرفته دنباله یه ایده واسه سمینار هستم .
ممنون می شم کمکم کنید .
فوریه .
 

WOLFOX

عضو جدید
پنیر

پنیر

در مورد تهیه پنیر استرالیایی عزیزان کتاب ندارن
 

noom

عضو جدید
سلام دوستان یه مقاله در مورد (انجام مراحل ارزیابی در یک واحد صنعتی مواد غذایی) میخواستم... لطفا هر کسی میتونه به من کمک کنه؟

باتشکر
 

badbane abi

عضو جدید
جدا سازی نا خالصی از نبات

جدا سازی نا خالصی از نبات

با سلامدر صورت امکان اطلاعاتی در مورد جدا سازی بی سولفیت سدیم و فلزات سنگین از نبات زعفرانی در اختیار من بی سوتد قرار دهید با تشکر فراوان . badban_abi@yahoo.com
 

badbane abi

عضو جدید
سلام

سلام

از دوستان حاضر کسی هست که در مورد ساخت نبات بتونه منو راهنمائی کنه یا مقاله ای بهم معرفی کنه .
باتشکر
 

پروانه سفید

عضو جدید
salam dustan
kasi keteb va maghal darbareye tarife fermantasionha va anva va karbobde va maayeb va mazaya dar sanat makhsusan sanate ghaza dare????
لطفا هر کسی این مطلب رو داره به صورت پیغام خصوصی واسم بزاره.ممنون میشم.خیلی لازم دارم
ممنون
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان کسی در زمینه ی پیدا کردن موضوع برای سمینار و خود سمینار در زمینه ترم اول کارشناسی اول می تونه کمک بکنه؟
کسی روش استفاده از سایت های گیگا پدیا و گوگل ساینس و اسکوپیوس و ریویو و ترندس این فود سانس رو بلده ؟ بلده چطوری وارد این سایت ها میشن و سمینار پیدا میکنن؟

لطفا اگه کسی بلد هست و میتونه کمکم بکنه واسم پیغام خصوصی بده.ممنون
 

only_leopard124

عضو جدید
سلام دوستان.
کسی مطلب و یا کتابی در خصوص باکتری کلستریدیوم ترموساکارولیتیکوم نداره؟عکس یا روش شناسایی اون هم باشه خیلی خوبه.
فقط من یکم عجله دارم.
ممنون.
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام
در مورد کنسرو سازی مطلب دارید؟
درضمن به نظر شما اهمیت اطلاع از تنش تسلیم چیه؟

سلام در مورد چه صنعتی تو کنسرو ... ؟؟؟ ینی گه ماده غذایی ایی . و اینکه تنش تسلیم نقطه ایه که با دونستن اون وقتی میخوای محموله ای رو به جایی بفرستی با آنالیز بافتی وتعیین حد اون میتونی مثلا بگی تا این حد بار میتونه روی قیمت های قبلی قرار بگیره قبل از ایجاد مشکل بدونیم آستانه تحمل چقدره . به هر حال Texture Anallyser در این وقتا یا موارد دیگه مورد استفاده است ... مخصوصا در علم رئولوژی مواد
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
سلام دوستان.یه موضوع پیشنهادی واسه درس خواص بیوفیزیک موادغذایی(رئولوژی) میخوام و منابع هم میخواستم.ممنون میشم اگه کمکم کنید:heart:

چیزه دیگه ای میل ندارییین؟؟؟؟ آخه دوسته عزیز این که نشد کااااااررر.. خودتم به کاری کنی بد نیستااا ولی باشه اگه اینجووری دوست داررررریی ××× کمکت میکنم ولی خودت چن تا موضوع رو بگو تا ببینم اصلا چی دووست داری توو این موضوع یا دیدت چطوره ووو... اینجوری خیالم آروم میشه تا راحت تر کمک کنم
 

پروانه سفید

عضو جدید
کمک لطفا سریعتر کمکم کنید

کمک لطفا سریعتر کمکم کنید

سلام دوستان کسی در زمینه ی پیدا کردن موضوع برای سمینار و خود سمینار در زمینه ترم اول کارشناسی اول می تونه کمک بکنه؟
کسی روش استفاده از سایت های گیگا پدیا و گوگل ساینس و اسکوپیوس و ریویو و ترندس این فود سانس رو بلده ؟ بلده چطوری وارد این سایت ها میشن و سمینار پیدا میکنن؟

لطفا اگه کسی بلد هست و میتونه کمکم بکنه واسم پیغام خصوصی بده.ممنون
تو رو خدا زودتر کمکم کنین.



kasi keteb va maghal darbareye tarife fermantasionha va anva va karbobde va maayeb va mazaya dar sanat makhsusan sanate ghaza dare????
لطفا هر کسی این مطلب رو داره به صورت پیغام خصوصی واسم بزاره.ممنون میشم.خیلی لازم دارم
ممنون
 

tara7

عضو جدید
چرا اتوکلاو(حرارت مرطوب)اثر کشندگی بیشتری نسبت به آون (حرارت خشک دارد)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 
بالا