مشاوره، سوال و درخواست مطالب صنایع غذایی

tino25

عضو جدید
سلام خدمت همه مهندسان عزیز
من یه مقاله در مورد جایگزین نیتریت در صنعت گوشت لازم دارم اگه میشه کمکم کنین
 

tino25

عضو جدید
سلام
چیزی که میخای داخل کتاب اصول نگهداری رسول پایان به طور کامل توضیح داده اگر کتاب نداشتین خبر کنین تا جوابشو براتون پیدا کنم
چرا اتوکلاو(حرارت مرطوب)اثر کشندگی بیشتری نسبت به آون (حرارت خشک دارد)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

noom

عضو جدید
مطلب در مورد ارتباط رطوبت با کیفیت ماده غذایی(آرد و غلات)...یا...رطوبت در مورد غلات...یا shelf life ماده غذایی(ارد) چگونه است؟...یا...راههای جلوگیری از بیات شدن نان؟ مطالب جدید میخوام
 
آخرین ویرایش:

g_Atefe

عضو جدید
سلام

سلام

سلام کسی هست که در مورد بیوفیزیک مواد غذایی بتونه کمکم کنه؟
 

پروانه سفید

عضو جدید
سلام دوستان کسی در زمینه ی پیدا کردن موضوع برای سمینار و خود سمینار در زمینه ترم اول کارشناسی اول می تونه کمک بکنه؟
کسی روش استفاده از سایت های گیگا پدیا و گوگل ساینس و اسکوپیوس و ریویو و ترندس این فود سانس رو بلده ؟ بلده چطوری وارد این سایت ها میشن و سمینار پیدا میکنن؟

لطفا اگه کسی بلد هست و میتونه کمکم بکنه واسم پیغام خصوصی بده.ممنون
تو رو خدا زودتر کمکم کنین.



kasi keteb va maghal darbareye tarife fermantasionha va anva va karbobde va maayeb va mazaya dar sanat makhsusan sanate ghaza dare????
لطفا هر کسی این مطلب رو داره به صورت پیغام خصوصی واسم بزاره.ممنون میشم.خیلی لازم دارم
ممنون




دوستان کسی ارشد نخونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 

الهام پاییزی

عضو جدید
مقاله بسته بندی هوشمنددر لبنیات

مقاله بسته بندی هوشمنددر لبنیات

سلام دوستان عزیز
لصفا اگه کسی مقاله در مورد بسته بندی هوشمند و بارکد برچسب داره برام میل کنه با تشکر
 

الهام پاییزی

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
مقاله در مورد بارکد برچسب و بسته بندی هوشمند میخوام.لصفا کمکم کنید فوری با تشکر
 

WOLFOX

عضو جدید
ریاضی1

ریاضی1

بهترین راه حل برای پاس کردن ریاضی1 چیست:cry:
 

g_Atefe

عضو جدید
سلام به همه

سلام به همه

کسی میتونه در مورد خواص بیوفیزیک مواد غذایی راهنماییم کنه؟
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سلام خدمت همه مهندسان عزیز
من یه مقاله در مورد جایگزین نیتریت در صنعت گوشت لازم دارم اگه میشه کمکم کنین
یه نگاهی به این بنداز ببین به کارت میاد:
(از انجمن اندیشمندان کش رفتم!)
 

پیوست ها

  • نیتریت و صنعت گو&#.doc
    61.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار

پیوست ها

  • بسته بندی هوشمن&#1.doc
    53.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

الهام پاییزی

عضو جدید
سلام دوست عزیز.مرسی از کمکت .اگه امکان داره نویسنده مقاله رو ذکر کنید و مقاله دیگه ای هم دارید لطفا بفرستید ممنون میشم. موفق باشید. با تشکر
 

sima2009

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
لصفا اگه کسی مقاله در مورد بسته بندی هوشمند و بارکد برچسب داره برام میل کنه با تشکر

این مقاله در رابطه با بسته بندی هوشمند است

منبع: [FONT=&quot]مرکز پژوهشی بسته بندی مواد غذائی دانشگاه فردوسی

http://www.4shared.com/document/-1wSm9Vg/smart_packaging.html

می تونید به این سایت هم سری بزنید

http://www.icfp.ir
[/FONT]
 

tara7

عضو جدید
درود بر همه

درود بر همه

درود دوستان من یه مقاله کامل در مورد یکی از زیر گروهای غلات(ماکارونی .کراکر.آرد. کلوچه. بیسکویت یا....)میخوام کسی اگه داره واسم بذاره فقط خیلی عجله دارم سپاس فراوان.
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

a3emoon

عضو جدید
من در مورد سوسیس های تخمیری مطلب می خوام . فقط فوریه . ممنون
 

q . asan

عضو جدید
سلام کسی هست یه مطلبی در مورد پسماند کارخانجات لبنیات به من بده

ممنون میشم
 

tara7

عضو جدید
درو بر همه دوستان یه سوال لطفا اگه میدونید کمک کنید!!!
چگونه چگالی یک معیار ارزیابی تقلب در صنعت لبنیات میباشد؟؟؟؟
سپاس فراوان!!
 

ni_rosa_ce

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درو بر همه دوستان یه سوال لطفا اگه میدونید کمک کنید!!!
چگونه چگالی یک معیار ارزیابی تقلب در صنعت لبنیات میباشد؟؟؟؟
سپاس فراوان!!

اینا بدردت میخوره ؟

http://www.iran-stu.com/f409/تقلب-درکره-17784/

http://www.iran-stu.com/f409/تقلب-در-شیر-17783/

http://www.razi.ac.ir/taghzieh/taghalob dar labaniat.htm

http://ehe.blogsky.com/pages/90/

http://rayondairy.loxtarin.com/cat.php?cat=28

یک سوال دیگه تغییر رنگ متیل رد در حالت اسیدی و بازی و خنثی چه رنگی میشود؟؟؟؟

در جدول زیر اسامی تعدادی از شناساگرهای شیمیایی و محدوده عملکرد آنها ذکر گردیده است.​


ردیف
شناساگر
PH
رنگ محیط اسیدی
رنگ محیط بازی
طرز تهیه
1
متیل رد
3/6-2/4
قرمز
زرد
1/0 گرم از آنرا در 6/18 سی سی سود02/0 مولار حل کرده و حجم را با آب مقطر به 250 برسانید.
2
متیل اورنژ
4/4-1/3
قرمز
زرد
1/0 گرم در 100 سی سی آب مقطر
3
فنل فتالئین
10-3/8
بیرنگ
قرمز
1/0 گرم در 100 سی سی اتانول 50%
4
کروزول رد
8/1-2/0
قرمز
زرد
1/0 گرم آنرا در 3/13 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم آنرا با آب مقطر به 250 سی سی برسانید.
5
تیمول بلو
8/2-2/1
قرمز
زرد
1/0 گرم آنرا در 75/10 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده حجم آنرا با آب مقطر به 250 سی سی برسانید.
6
برموفنل بلو
6/4-8/2
زرد
آبی
1/0 گرم آنرا در در 5/7 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم را با آب مقطر به 250 برسانید.
7
کنگورد
5-3
بنفش
قرمز
1/0 گرم در 100 سی سی آب مقطر
8
برموکروزول گرین
4/5-8/3
زرد
آبی
1/0 گرم آنرا در 25/7 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم آنرا با آب مقطر به 250 سی سی برسانید.
9
برموکروزول پرپل
8/6-2/5
زرد
ارغوانی
1/0 گرم آنرا در 25/9 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم آنرا با آب مقطر به 250 سی سی برسانید.
10
برموکروزول بلو
6/7-6
زرد
آبی
1/0 گرم آنرا در 8 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم را با آب مقطر به 250 سی سی برسانید.
11
فنل رد
4/8-8/6
زرد
قرمز
1/0 گرم آنرا در 3/14 سی سی سود 02/0 مولار حل کرده و حجم را با آب مقطر به 250 سی سی برسانید.
12
تیمول فتالئین
5/10-3/8
بیرنگ
آبی
1/0 گرم در 100 سی سی اتانول 80%
13
آلیزارین یلوR
12-1/10
زرد
قرمز-نارنجی
1/0 گرم در 100 سی سی آب مقطر




مطلب در مورد salting in ...va ...salting out میخوام

این یه مقاله به زبان انگلیسی هستش . فکر میکنم بدردت بخوره :huh:

http://qcm-mazand.com/modules/smartsection/item.php?itemid=1542

http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=نمک+سود+کردن&SSOReturnPage=Check&Rand=0
 
بالا