فلفل بدن را در برابر دیابت و چاقی محافظت می‌کند

love.1982

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
فلفل بدن را در برابر دیابت و چاقی محافظت می‌کند

کد مطلب: 31118

تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۸



به گفته متخصصان از انستیتوی فناوری‌های شیمیایی هند، مصرف فلفل بلغاری قرمز و زرد باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت و چاقی می شود.


به گزارش rosbalt.ru محققان دریافتند؛ فلفل بلغاری،‌هضم کربوهیدرات ها و لیپیدها (چربی) را کند می‌کند و در نتیجه، از افزایش سطح قند درخون و پیدایش توده بدنی زیاده از حد، جلوگیری می‌کند.

به گفته دانشمندان، فلفل قرمز و زرد، فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری، نسبت به فلفل سبز دارد.
متخصصان، مصرف فلفل بلغاری به شکل خام، همچنین اضافه کردن آن به سالاد، برای کنترل خطر ابتلا به دیابت و چاقی را توصیه می‌کنند.
 

Similar threads

بالا