فلفل بدن را در برابر دیابت و چاقی محافظت میکند
کد مطلب: 31118
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۸
به گفته متخصصان از انستیتوی فناوریهای شیمیایی هند، مصرف فلفل بلغاری قرمز و زرد باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت و چاقی می شود.
به گزارش rosbalt.ru محققان دریافتند؛ فلفل بلغاری،هضم کربوهیدرات ها و لیپیدها (چربی) را کند میکند و در نتیجه، از افزایش سطح قند درخون و پیدایش توده بدنی زیاده از حد، جلوگیری میکند.
به گفته دانشمندان، فلفل قرمز و زرد، فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری، نسبت به فلفل سبز دارد.
متخصصان، مصرف فلفل بلغاری به شکل خام، همچنین اضافه کردن آن به سالاد، برای کنترل خطر ابتلا به دیابت و چاقی را توصیه میکنند.
کد مطلب: 31118
تاریخ انتشار : يکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۷:۵۸
به گفته متخصصان از انستیتوی فناوریهای شیمیایی هند، مصرف فلفل بلغاری قرمز و زرد باعث کاهش خطر ابتلا به دیابت و چاقی می شود.
به گفته دانشمندان، فلفل قرمز و زرد، فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری، نسبت به فلفل سبز دارد.
متخصصان، مصرف فلفل بلغاری به شکل خام، همچنین اضافه کردن آن به سالاد، برای کنترل خطر ابتلا به دیابت و چاقی را توصیه میکنند.