[غذاهای فرنگی] - چیکن پارمزان

Mʀ Yᴀsɪɴ

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز


چیکن پارمزان



[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]این غذا یه غذای ایتالیای خیلی خوشمزه و خوشکله [/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]مواد لازم برای 4 نفر[/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]سینه مرغ:1 عدد [/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گوجه فرنگی:3 عدد[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]قارچ: 4-5 عدد[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]آبلیمو 1 قاشق غذا خوری[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]ریحان خرد شده:5-6 قاشق غذاخوری[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]پیاز:1عدد بزرگ[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]سیر:4حبه[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]پنیر پارمزان:200 گرم [/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]آرد:2 لیوان[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]تخم مرغ: 2 عدد[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز و پاپریکا[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]روغن مایع[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]مواد لازم برای سرو پاستا:[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]خیار شور ریز خرد شده:1 کاسه[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]پاستا 1 بسته[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]نمک و فلفل و کمی زردچوبه[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]ریحان خرد شده:نصف لیوان[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]سس مایونز:1 قاشق[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]ماست:1 قاشق[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]آب 1 عدد لیمو ترش[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]ابتدا سینه مرغ رو برش های نازک بزنید . و بین کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید (مراقب باشی گوشت متلاشی نشه )[/FONT]
در یک ظرف آرد و 1 لیوان از پنیر رو با هم مخلوط کنید در یک ظرف تخم مرغ ها رو با 1 قاشق آب مخلوط کنید و خوب هم بزنیدتکه های مرغ رو ابتدا در مخلوط آردبزنید(من کمی پولک سوخاری نارنجی توی آرد ریختم)
بعد در تخم مرغ
و دو باره در آرد بغلطونید
و سپس در روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنید

آماده کردن سس:
پیاز رو به صورت رشته های باریک خرد کنید و در روغن سرخ کنید
قارچ ها رو خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت بدید تا آبش کشیده بشه (روی حرارت بالا)
گوجه رو خرد و به مواد اضافه کنید و تفت بدید. نمک ،ادویه ها و آبلیمو رو همینجا اضافه کنید
زمانی کع گوجه خوب سرخ شد و آبش کشیده شد زیر گاز رو خاموش و ریحان خورد شده رو به مواد اضافه کنید

فر رو با دمای 220 درجه سانتی گراد روشن کنید
کف سینی فر رو کمی چرب کنید تکه های سوخاری شده مرغ رو کف سینی بچینید و روی هر کدام به مقدار لازم سس و در نهایت پنیر پارمزان بریزید(من روی مواد پنیر پیتزا هم ریختم)
سینی رو در فر قرار بدید تا زمانی که پنیر ها آب بشه حدودا 15 دقیقه زمان می بره

سرو غذا
این غذا رو هم می تونید خالی سرو کنید و هم پاستا و هم با سیب زمینی تنوری یا سرخ شده و یا با هر چیزی که دلتون خواست خودش به تنهایی خیلی خوشمزست
من با پاستا سرو کردمبرای سرو با پاستا هم می تونید با هر روشی که دوست دارید پیش برید من پاستا رو با پیشنهاد الی جون (شف آرتیست) سرو کردم
سرو پاستاآب رو بذارید روی گاز تا به جوش بیاد سپس 1 قاشق نمک و ا بسته پاستا رو داخل آب بریزید و 10-15 دقیقه بجوشانید تا پاستا ها نرم بشن
در ظرفی خیار شور ریز خرد شده و سس مایونز و ماست و آبلیمو و ادویه ها رو با هم مخلوط کنید . من 2-3 قاشق خامه هم ریختم که نتیجه خوبی داشت

پاستا رو با مواد بالا مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید و روی هر ظرف یک یا چند عدد چیکن پارمزان قرار دهیدنوش جونتون




 

Similar threads

بالا