عربیاتا نوعی سس ایتالیایی است که از گوجهفرنگی، سیر، پودر چیلی قرمز و روغن زیتون تشکیل می شود
تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 5 دقیقه
زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
6 عدد ران مرغ (1100 گرم)
نمک و فلفل سیاه
1/3 پیمانه آرد کامل
4 حبه سیر رنده شده
یک قوطی کنسرو گوجهفرنگی (425 گرم)
یک قوطی رب گوجهفرنگی (425 گرم)
نصف قاشق چایخوری ریحان خشک
¼ قاشق چایخوی فلفل قرمز
نصف پیمانه آب مرغ
جعفری خرد شده
340 گرم پاستا
طرز تهیه
1. 6 عدد ران مرغ را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند. پوست آنها را نباید جدا کنید.
2. ران های مرغ را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس روی آنها آرد بپاشید تا همه سطحشان پوشیده شود
روغن زیتون را در تابه و روی حرارت ملایم گرم کنید. مرغ ها را درون روغن تفت دهید. هر طرف آنها را بین 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از تابه خارج کنید.
سیرها را اضافه کنید و هم بزنید تا طلایی شوند.
رب گوجهفرنگی و کنسرو گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ریحان و فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید. سپس آب مرغ را اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا نیمجوش شود.
مرغ ها را دوباره داخل تابه برگردانید و روی آنها سس بریزید و اجازه دهید حدود 30 دقیقه نیمجوش روی حرارت بماند. تا هم مرغ پخته شود و هم سس غلیظ شود.
8. پاستا را بپزید و آبکش کنید.
9. روی چیکن عربیاتا را با جعفری تازه و خرد شده تزئین و به همراه پاستا سرو کنید.
امیدوارم خوشتون بیاد