غذائي كه مي خوريد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
حسن كه ندارن تا اونجائي كه من يادمه حسين داشتن :thumbsup2:

اگه منظورت روغنه باشه مي گم ولي همش ضرره حسن نداره البته به استثنا چند روغن گرون قيمت كه يكيش روغن سوياست و روغن هسته انگور و ماهي و زيتون كه البته گرونه حالا اقا مهرداد چند تا از اين ماهي هاتو بده من كنسرو كنم روغنشونم بگيرم روغن ماهي گرونه پولدار مي شيم :whistle:
 

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
گفتم به ماهی و آکواریوم نظر سوء داری!! همون بهتر که تاپیک نزدم
در ضمن منظورم این بود که آخرش که گفتی خیلی خطرناکه... گفتم حسن اش رم بگو!!!
قصدم فقط اذیت بود که به حمدا... حاصل شد!
;)
راستی چرا بیشتر بچه هایی که اینجان غیر کشاورزین؟

حالا دیگه به ماهی های من نظر داری؟؟:w00:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازه افتاد :w15:

ببين پولدار مي شيم حالا از من گفتن بود:w32:

ولي واقعا اين تاپيكو بزن چون من دارم هفته ديگه يه اكواريوم مي خرم مي خواهم ببينم چه ماهي بخرم حالا اگه خواستي همين جا جواب بده ولي اگه ماهي هات غذا شدن من مقصر نيستم
 

leanthinker

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدی؟ مبارکه
ببین تو اون پستی که پاک شد گفتم بهتره از ماهیهای زیبا و کوچیک و کم توقع گوپی در اول کار نگهداری کنی
نکات اولیه برای نکشتن ماهیها در 10 روز اول!!:
1- قبل از انداختن ماهی ها به آکواریوم باید اکواریومت رو آب کنی و 24 ساعت بذاری کلرش بپره
2-حتما سنگ برا کفش بذار
3-حتما پمپ هوا و بخاری و یک دماسنج (روی 28-27 اکثر ماهیها بهترین شرایط رو دارن) بخر
4-قبل اینکه ماهی هاتو بندازی تو آب اکواریوم - به اصطلاح اونارو هم دما کن. چون خونسرده ماهی اگه از یه دما به دمای دیگه بره به 1 ساعت هم نمیکشه که کشتیش!
5-زیاد غذا نده بشون چون باعث فساد آب و مرگ اونها می شه. همونقد که می خورند و روزی یک یا دو بار
6-ماهی جون داره اسباب بازی نیستا! قبلش یکم تحقیق کن بعد بخر
7-خدا به داد همه ماهیای جهان از دست نازی-مو برسه... آمین
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
روغن

جامدات مايعات

روغن هاي جامد روغن هاي هستن كه در دماي محيط به صورت جامد و برعكس مايعات در دماي محيط به صورت مايع
هشدار :

روغن ها از اسيد هاي چرب تهيه شدن كه بصورت زنجيره كنار هم قرار گرفتن بر اثر حرارت دادن روغن اين زنجيره ها از هم جدا مي شن و راديكال به وجود ميارن يعني زماني كه شما از روغن براي سرخ كردن استفاده مي كنيد حرارت زيادي مي ديد كه باعث مي شه ايجاد راديكال بكنه اما اين راديكا لها چه مشكلاتي به وجود ميارن اين راديكال ها وارد بدن مي شن و تركيباتي به وجود ميارن كه سرطان زا هستن بر اثر خوردن مواد سرخ شده با حرارت بالا احتمال سرطان بالا مي ره
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما احتمالا خودت يا يكي از نزديكانت پياز فروش نيست

زمانيكي :
1- صداي جليز وليز تو خونتون مياد مامانتون داره يه چيزي رو با حرارت بالا سرخ مي كنه
2- زمانيكه سيب زميني سرخ شده رو با لذت مي خوريد يا هر چيزي سرخ شده ديگه
3- زمانيكه غذاهاي بيرون مي خوريد به خصوص سيب زميني سرخ شده
4- زمانيكه بوي روغن سوخته مياد
...................................

بدونيد كه داريد يه سمي كه مي تونه موجب سرطان بشه رو مي خوريد

به خصوص غذاهاي كه بيرون تهيه مي شه چون روغن مداوم استفاده مي شه و تعويض نمي شه خطرش چندين برابر


 

Totti

عضو جدید
سرطان یک بیماریه که سلول ها مرتب تقسیم میشن ورادیکال های آزاد میتونن باعث آن بشوند . و رادیکال ها بیشتر در غذاهای سرخ کردنی وجود دارند و پیاز این رادیکال ها رو از بین میبره ( شوخی میکنم ) . آیا میدونستید که بیماری سرما خوردگی باعث از بین رفت رادیکال های آزاد میشه ؟ پس بجز غذا سرما هم بخورید . ( جدی میگم ) :warn:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
زمانيكي :
1- صداي جليز وليز تو خونتون مياد مامانتون داره يه چيزي رو با حرارت بالا سرخ مي كنه

2- زمانيكه سيب زميني سرخ شده رو با لذت مي خوريد يا هر چيزي سرخ شده ديگه
3- زمانيكه غذاهاي بيرون مي خوريد به خصوص سيب زميني سرخ شده
4- زمانيكه بوي روغن سوخته مياد
...................................

بدونيد كه داريد يه سمي كه مي تونه موجب سرطان بشه رو مي خوريد

به خصوص غذاهاي كه بيرون تهيه مي شه چون روغن مداوم استفاده مي شه و تعويض نمي شه خطرش چندين برابر
 

Totti

عضو جدید
پیتزا بخورید خیلی خوشمزه است فقط یک کم زیادی گرونه !!!!;)
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
چون مي خواهم استاد دانشگاه بشم


خوردن چيپس بدليل استفاده از روغن در مدت طولاني بسيار مضره پفك به علت استفاده از رنگ مصنوعي مضره يه مسئله ديگه از خورن ساقه طلائي خودداري كنيد
 

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونو ديگه چرا؟ :eek:

ساقه طلائي كه با سبوس گندم توليد ميشه؟؟؟
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله مي دونم ولي مشكل اينجاست كه در مملكت ما قانوني براي سم پاشي وجود نداره بعلت استفاده از سموم زياد ميزان زيادي از سموم جذب پوست گندم مي شه كه از پوست سبوس و در نهايت ساقه طلائي در ظاهر استفاده از سبوس خيلي مفيده و لي مشكل سمي كه در اين سبوس جمع شده عزيزم
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوردن چيپس و پفك براي بچه هاي زير 3 سال باعث مي شه روي سيستم عصبي اين بچه ها تاثير بزاره
 

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.یه کم انگار دیر اومدم.بحث روغن رو بستین.یه سوال دارم. اینهمه تبلیغات میکنن که روغن مایع بهتر از روغن نباتیه و.........چرا این همه بد بو اِ ؟ علت خاصی داره؟یا از نامرغوب بودن روغن خریداری شده است؟خیلی از روغنها رو امتحان کردیم ولی همه یه جورایی بوی ماهی میدن و غذا رو خیلی بد مزه میکنن.

ممنون از اطلاعاتت.:smile:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
در مورد روغن مايع هم بگم شما به تبليغات توجه نكنيد چون همين روغن مايع به علت داشتن انتي اكسيدان هاي مصنوعي و اضافه شده مضر هستن در مورد بوش فكر كنم به شخص بر مي گرده و ذائقه هركس ولي يه دليل همين انتي اكسدانهاي كه استفاده مي شه و ديگه ممكنه از حرارت بالا استفاده مي كنين

من پيشنهادم همون روغن نباتي ولي در زمان سرخ كردن حتما از حرارت كم استفاده كنيد و روغن اگه دود كرد اصلا استفاده نكنيد حتي اگه قحطي روغن بود و از يه مقدار روغن چندبار استفاده نكنيد

من خيلي هارو ديدم روغن اضافي كه يكبار از اون استفاده شده و سرد شده دوباره استفاده مي كنن براي سرخ كردن اصلا درست نيست ( اين يه خيانت به خودمون و خانواده هست و از جنايتم بدتره )
 

ar ebrahimzadeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خدائیش هر چی تو این مملکت تبلیغ و گفته میشه تو باهاش مخالفی ها
روغن جامد مضر بودنش در خود ذات مولکولهای اونه و بخاطر وجود پیوندهای دوگانه (غیراشباع) مشکل داره یعنی کل توده روغن خطر ناکه ولی در مورد روغن مایع مثل هر محصول دیگری یک سری مواد افزودنی که میتونه مضر هم باشه وجود دارد. آنتی اکسیدانها نیز بیشتر در روغنهای مایع مخصوص سرخ کردن استفاده میشه.
در ضمن از مطالب خوبت در این تاپیک هم ممنون
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بوي روغن مايع :

روغن مايع به دليل اينكه به حرارت كمتري در زمان سرخ كردن نياز داره بهتره ولي يه مشكلي كه وجود داره اينكه روغن مايع با گرما و نور خورشيد سريع اكسيده مي شه كه يكي از علائم اكسيده شدن همين بوي بد كه شبيه بوي ماهي در زمان اكسيد شدن ايجاد راديكال ازاد مي شه كه اين راديكال ها بهم مي پيوندن و تركيبات جديد با بوهاي متفاوت مزه متفاوت به وجود ميارن در صنعت براي جلوگيري از اين مشكل انتي اكسيدانهاي مصنوعي اضافه مي كنن كه البته تنها انتي اكسيدان طبيعي ويتامين E كه اگه روي روغن توجه كنيد نوشته شده غني شده با ويتامين E ((((((((البته خيلي ميزانش كمه فقط جنبه تبليغ داره )))))))))
BHT ...... كه اينها مصنوعي هستن خوده اين انتي اكسيدانها در حرارت بالا ايجاد تركيبات سمي مي كنن

اگه واقعا بوي ماهي و طعم بد داره نشانه اكسيده شدن حتما به تاريخ توليد و انقضا توجه كنيد و استفاده نكنيد روغن مايع حتما در يخچال نگه داريد
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
خدائیش هر چی تو این مملکت تبلیغ و گفته میشه تو باهاش مخالفی ها
روغن جامد مضر بودنش در خود ذات مولکولهای اونه و بخاطر وجود پیوندهای دوگانه (غیراشباع) مشکل داره یعنی کل توده روغن خطر ناکه ولی در مورد روغن مایع مثل هر محصول دیگری یک سری مواد افزودنی که میتونه مضر هم باشه وجود دارد. آنتی اکسیدانها نیز بیشتر در روغنهای مایع مخصوص سرخ کردن استفاده میشه.
در ضمن از مطالب خوبت در این تاپیک هم ممنون

شما كه برعكس مي گي روغن جامد بعلت نداشتن پيونددوگانه در محيط به صورت جامد و اون روغن مايع هست كه تعداد پيوند دوگانه زياد داره كه باعث شده به صورت مايع باشه وعلت اينكه ماهي زود خراب مي شه و بعد از صيد حتما بايد در يخ قرار بگيره همين روغن ماهي كه داراي 20 پيوند دوگانه است و زود خراب مي شه
 

enteha

عضو جدید
کاربر ممتاز
ميشه بگين بالاخره تكليف چيه؟
آخه اگه روغن براي پخت غذا استفاده نشه پس چي بايد مصرف بشه؟ حالا بدون تكرار دفعات مصرف.
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
پيشنهاد من اينكه

روغن مابع غير سرخ كردني:

براي غذا ها از روغن مايع غير سرخ كردني براي غذا نه سرخ كردن تكرار مي كنم غير از سرخ كردن

براي سرخ كردن :

از روغن جامد ولي حرارت كم و تا جائي كه ميشه غذاهاي سرخ كردني نخوريد بخارپز بخوريد يه مدت بخوريد عادت ميكنيد اگه نمي شه با حرارت كم و روغن كم سرخ كنيد

و اينكه راديكال هاي ازاد توليد شده توسط روغن مي شه با خوردن سبزيجات رنگي مثل گوجه هويج فلفل رنگي و ...... كاهش داد به خصوص گوجه و اينكه گوجه اگه به كم حرارت ببينه بهتره
 
شما كه برعكس مي گي روغن جامد بعلت نداشتن پيونددوگانه در محيط به صورت جامد و اون روغن مايع هست كه تعداد پيوند دوگانه زياد داره كه باعث شده به صورت مايع باشه وعلت اينكه ماهي زود خراب مي شه و بعد از صيد حتما بايد در يخ قرار بگيره همين روغن ماهي كه داراي 20 پيوند دوگانه است و زود خراب مي شه

باید اعلام کنم که من شیمی کاربردی خوندم و به چیزی که نوشتم اطمینان دارم اصلاً جامد بودن روغن جامد بخاطر پیوند دوگانه است.
 

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالس که اینجا هست در رابطه با سرخ کن هاست .چون این دستگاه حجم روغن بالایی میطلبه اکثر افراد روغن رو بعد از سرد شدن فریز میکنن تا دوباره ازش مصرف کنن.میگن روغن های مخصوص سرخ کردن این قابلیت رو دارن.

قبول دارم صحبت هایی که درباره ی یک بار مصرف کردن روغن زدی ولی اینم باید در نظر گرفت که واسه دستگاه سرخ کن این جور اصلاً صرفه ی اقتصادی نداره .اینجا چاره چیه؟
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
البته نباید فراموش كرد روغن های نباتی ابتدا مایع هستند و در كارخانه های تولید روغن برای بالا بردن مقاومت آنها را هیدروژنه می نمایند. در این فرایند اسیدهای چرب روغن اشباع شده و به همین دلیل به این روغن ها اشباع شده می گویند. روغن های جامد، مدت بیشتری قابل نگهداری هستند. حرارت را بهتر تحمل می كنند، به نور حساس نیستند اما به خاطر دارا بودن اسیدهای چرب اشباع در ایجاد بیماری های قلبی - عروقی نقش مهمی دارند. افزون بر این هیدروژنه كردن اسیدهای چرب هم ضرر مضاعف دارند. اسیدهای چرب ترانس در ایجاد سرطان نقش دارند. به همین دلیل روغن های جامد با توجه به تحمل زیادشان به حرارت با این كه برای سرخ كردن بهتر از روغن های معمولی هستند ولی به طور كلی در لیست غذاهای خطرناك قرار می گیرند

از روغن های خوب استفاده كنید
در فرهنگ ما روغن خوب را روغن حیوانی تلقی می كنند، در صورتی كه از دیدگاه تغذیه ای روغنی خوب است كه دارای باندهای غیراشباع و مایع باشد. این روغن در بدن بر تولید كلسترول بی تأثیر است یا تولید آن را كاهش می دهد. در صورتی كه با مصرف روغن های جامد حیوانی، چربی های متصل به گوشت و دنبه، تولید كلسترول در بدن افزایش می یابد كه از عواقب بد آن آگاه هستید.

http://community.iransalamat.com/post-36365.html

از چند سايت اوردم بريد بخونيد http://doctors.blogfa.com/post-1529.aspx
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالس که اینجا هست در رابطه با سرخ کن هاست .چون این دستگاه حجم روغن بالایی میطلبه اکثر افراد روغن رو بعد از سرد شدن فریز میکنن تا دوباره ازش مصرف کنن.میگن روغن های مخصوص سرخ کردن این قابلیت رو دارن.

قبول دارم صحبت هایی که درباره ی یک بار مصرف کردن روغن زدی ولی اینم باید در نظر گرفت که واسه دستگاه سرخ کن این جور اصلاً صرفه ی اقتصادی نداره .اینجا چاره چیه؟

وقتي بحث سلامتي اقتصاد معني پيدا نمي كنه و اينكه شما از اين دستگاه استفاده نكن خواهشنا استفاده نكنيد
 

eng-rafiei

عضو جدید
نازی جان من عادت دارم صبح که میخوام برم سر کار فقط یه لیوان کافی میکس میخورم ، بعد سر کار صبحانه میخورم ، این روزی یه لیوان کافی میکس اونم معده خالی فکر میکنی به مرور زمان برام مضر باشه ؟؟؟

خانم دکتر آمپول ننویسین لطفا :D اگه مینویسین حداقل بدین یکی از پرستارای خوشگلتون برام بزنه ( ولی گذشته از شوخی سوالم جدی بود ... ممنون میشم اگه بچه های دیگه هم نظرشونو بگن )
 

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همیشه عصر ها یه لیوان کافی میکس میخورم فکر کنم معتاد شدم!!!!!!
فکر نمیکنم یه لیوان روزانه مشکلی داشته باشه .یه نوشیدنی آرام بخشه .امین هم صبحانه میخوره مثل چای صبحونه میمونه دیگه .:smile:
 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
من صنايع غذائي خوندم دكتر كه نيستم اصلا خوشم نمياد بهم بگن دكتر

ولي من يه نظريه كلي دارم مي گم هركس بر اساس سيستم بدنش يه چيزي مي تونه بخوره يا نخوره بستگي به خودت داره

گلرخ در مورد روغن مي توني بگي مال چه كارخوني كه بو ميده ؟
 

کلروفیل

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا نازی جون جز روغن غنچه بقیه بو میدن.من به بو خیلی حساسم و زودتر از بقیه متوجه میشم.و این خیلی واسم سخته .پدر و مادرم هم تحت این تبلیغاتی که میگه روغن جامد واسه قلب مضره قرار گرفتن همش مایع میگیرن.غذا خوردن واسم عذاب شده!:D
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
ن دانلود تحقيقات و سمينارها در زمينه صنايع غذائي صنایع غذایی 21

Similar threads

بالا