گیاه «آلوئه ورا» پروتئین های تخریب شده توسط ویروس آنفلوآنزا را بازسازی می کند

silenta

عضو جدید
یک کارشناس دارویی عنوان کرد:

گیاه «آلوئه ورا» پروتئین های تخریب شده توسط ویروس آنفلوآنزا را بازسازی می کند

.
.
.

بهین - یک کارشناس دارویی و دکتر داروساز با بیان چگونگی بروز و درمان آنفلوآنزا، نقش گیاه «آلوئه ورا» در بازسازی پروتئین های تخریب شده توسط ویروس این بیماری را تشریح کرد.دکتر «مسعود مسنن مظفری» بیان می کند: رمز موفقیت ویروس آنفلوآنزا، ایجاد پدیده ای به نام «نوترکیبی» است که طی آن 2 تیپ مختلف از ویروس آنفلوآنزا با هم ترکیب می شوند و پس از ورود به سلول میزبان، فرماندهی سلول را از هسته آن می گیرند و دستور تخریب پروتئین های بدن و سنتز پروتئین های سمی و غیر طبیعی را صادر می کنند.این کارشناس دارویی می گوید: با شناسایی این 2 تیپ ویروس و ممانعت از ملاقات آن ها با سلول میزبان، می توانیم از بروز و شیوع بیماری جلوگیری کنیم و حتی بعد از ابتلا نیز می توانیم شرایط را به نفع سلول میزبان تغییر دهیم و به طور کلی با توجه به اصول بهداشتی و پزشکی می توانیم اقدامات پیش گیری و درمان کننده مؤثری انجام دهیم.وی تصریح می کند: با توجه به این که ویروس آنفلوآنزا به مدت 8 تا 9 ساعت در محیط زیست ما به طور مستقل زنده می ماند، مهم ترین روش پیش گیری، ایجاد سدهای فیزیکی در مقابل آن است که از جمله این روش ها می توان استفاده از مواد و داروهایی را که در استحکام و سلامت پوست و ساختار اپی درمی بدن (مانند ریه ها)، مؤثر است نام برد که استفاده از ویتامین های E A و گیاه معجزه آسای آلوئه ورا در این رابطه توصیه می شود.وی استفاده از نانوتکنولوژی به صورت استفاده از ماسک های نانو که مانع نفوذ ویروس به مجاری تنفسی می شوند و استفاده از *****های تخصصی که با شدت زیاد ویروس را به خود جذب و آن را به مواد غیر بیماری زا تجزیه می کنند از راهکارهای مؤثر در کنترل این ویروس می داند.این دکتر داروساز که در زمینه گیاهان دارویی و به ویژه «آلوئه ورا» صاحب نظر است، عنوان می کند: روش دیگر برای مقابله با این ویروس، پشتیبانی از سیستم ایمنی بدن توسط تزریق واکسن آنفلوآنزا و هم چنین بالا بردن مقاومت بدن با مصرف گیاهان دارویی نظیر آکیناسه و آلوئه وراست.دکتر «مسنن مظفری» تأکید می کند: اورژانسی ترین اقدام در این رابطه تزریق واکسن آنفلوآنزاست که با توجه به این که میزان تولید جهانی آن حتی پاسخ گوی بیماران هدف نیست، استفاده از روش هایی نظیر زدن ماسک های دهانی در مجامع عمومی، نصب سیستم های نانو *****ی در اماکن عمومی و مصرف مکمل های غذایی و گیاهان دارویی، منطقی ترین راه حل به نظر می رسد.وی درباره گیاه «آلوئه ورا» که از آن به عنوان «اکسیر حیات» یاد می کند، می گوید: گیاه آلوئه ورا به عنوان یک گیاه تزئینی در بعضی از گلخانه های کشورمان پرورش می یابد و متأسفانه تاکنون هیچ گونه اطلاع رسانی درباره فواید فراوان آن انجام نشده است.وی تصریح می کند: شرایط اقلیمی خراسان شمالی برای پرورش هر گونه گیاه دارویی مناسب است و با فعال کردن کشت و صنعت این گیاهان توسط مدیریتی پویا با توجه به شرایط اقلیمی، وجود نیروهای علمی زبده و تمایل سرمایه گذاران می توان به درآمدهای غیر نفتی کشورمان افزود.وی با اشاره به این که گیاه آلوئه ورا پروتئین های تخریب شده توسط ویروس آنفلوآنزا را بازسازی می کند، می گوید: آلوئه ورا در مصارف خوراکی باعث درمان اختلالات و سندروم روده، سنگ کلیه، میگرن، هموروئید و کم خونی، مقابله با ریزش مو، تنظیم قند و چربی خون، بهبود زخم های ناشی از دیابت و بهبود عملکرد کبد، تقویت قوای جسمی و جنسی، اعصاب، سیستم دفاعی بدن و موها، کنترل استرس، ضعف عمومی و خستگی و افزایش بهداشت دهان و دندان می شود.وی درباره ترکیبات این گیاه معجزه آسا می گوید: آمینو اسیدهای موجود در آن در ساختمان پروتئین های بدن و در ایجاد بافت ها مؤثر هستند و از 22 اسید آمینه سازنده بدن انسان، 20 نوع آن ها در آلوئه ورا یافت می شود در حالی که بدن به هیچ وجه قادر به ساخت بیش از 8 نوع آن ها از طریق تغذیه و استفاده از منابع پروتئینی مانند قارچ، گوشت و حبوبات نخواهد بود.دکتر «مسنن مظفری» بیان می کند: خواص موضعی این گیاه شامل خاصیت ضد جوش، لک، کک و مک، جوش های سر سیاه و چروک، شفافیت و آبرسانی پوست، از بین برنده آکنه، ترک پوست و پاشنه پا و اگزما، ضد باکتری، قارچ و حساسیت های پوستی و درمان کننده زخم بستر، انواع سوختگی ها، آرتروز، درد مفاصل و عضلات و کشیدگی تاندون هاست. به گفته وی، آنزیم های این گیاه باعث کمک به هضم مواد غذایی و بالا بردن جذب آن ها و پایین آمدن میزان قند و چربی خون می شود و هورمون های موجود در آن باعث التیام زخم ها و ضد التهاب هستند.وی تصریح می کند: لیگنین، سلولز تشکیل دهنده آلوئه وراست که باعث افزایش قدرت نفوذ و توانایی عمل حمل ترکیبات مختلف در سلول های بدن می شود.وی اضافه می کند: وفور مواد معدنی مانند کلسیم، کروم، مس، پتاسیم، روی، آهن، منیزیوم، منگنز، سدیم، کلر، فلوئور، ید، مولیبدن، فسفر و سلنیوم در آلوئه ورا برای تندرستی و سلامتی ضروری است و برای استفاده در ترکیبات اصلی و ویتامین های بدن مورد نیاز است.دکتر «مسنن مظفری» تصریح می کند: ساپوتین ها با خاصیت ضد عفونی کنندگی و استرول ها با خواص ضد التهابی، ضد دردی و ضدعفونی کنندگی در این گیاه یافت می شوند.وی قندهای گیاه آلوئه ورا را شامل انواع پلی ساکاریدها و مونوساکاریدهایی که باعث خاصیت ضد ویروسی و ضد التهابی و تنظیم فعالیت های ایمنی بدن می شوند، عنوان می کند.به گفته وی، ویتامین هایی نظیر B12 B6 B5 B3 B2 B1 A C E و اسید فولیک و نیاسین که در آلوئه ورا وجود دارند باعث تسریع متابولیسم آمینو اسیدها، خون سازی و تولید گلبول های قرمز و مقابله با اکسیداسیون رادیکال های آزاد در بدن می شوند.این پزشک درباره خصوصیات ظاهری این گیاه نیز می گوید: برگ مرغوب آلوئه ورا رنگ سبز مایل به تیره دارد و هر چه مقدار ژل داخل آن بیشتر باشد، گیاه مرغوب تر است و طعم تلخ این ژل نیز نشانه ارزشمندی بالای آن است.وی می افزاید: تغییر رنگ برگ گیاه به سیاهی و آبکی نبودن ژل داخل آن نشانه فساد آن است.وی با اشاره به این که بهترین تاریخ مصرف آلوئه ورا تا 3 ماه پس از برداشت آن است و باید برگ ها را داخل روزنامه و در قسمت پایین یخچال نگاه داشت، بیان می کند: بعد از اصلاح یا اپیلاسیون صورت و هم چنین برای رفع چین و چروک پوست می توان از ژل آلوئه ورا به صورت ماسک استفاده کرد.برای رفع چربی پوست سر نیز می توان نصف قاشق چایخوری ژل آلوئه ورا را با یک قاشق چایخوری آب لیمو مخلوط و به شامپوی خود اضافه کرد و پس از گذشت 10 دقیقه از شستشوی موی سر با آن، موها را آبکشی کرد.به گفته دکتر مظفری، برای مصارف موضعی از این گیاه می توان محل مورد نظر را تمیز کرد و هر بار 5 سانتی متر از نوک آلوئه ورا برید و روزانه تا 5 مرتبه ژل آن را بر روی محل ماساژ داد تا جذب شود.وی می افزاید: در مصارف خوراکی نیز می توان ژل داخل برگ ها را پس از برش زدن برگ توسط چاقو خارج و قبل از هر وعده غذایی به اندازه 2 بند انگشت از آن میل کرد و البته استفاده از کمپوت، نوشیدنی و سالاد این گیاه نیز که توسط قسمت ژله ای داخل برگ ها تهیه می شود، مطبوع تر است.این کارشناس دارویی در خاتمه با اشاره به ضرورت حفظ تعادل و استفاده به جا از داروهای گیاهی، یادآور می شود: بی ضرر بودن صرف داروهای گیاهی و عوارض داشتن داروهای شیمیایی باوری غلط است که اگر بتوانیم تشخیص درستی از بیماری و عواقب آن و تصویر صحیحی از فواید و مضرات داروهای گیاهی و شیمیایی داشته باشیم، می توانیم هم آثار مخرب داروهای گیاهی را کنترل کنیم و هم از آثار مثبت داروهای شیمیایی بهره مند شویم و این امر در صورتی امکان پذیر می شود که بیمار به پزشک و داروساز خود اعتماد داشته باشد.
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
واقعا عالي و مفيد بود ممنونم عزيز http://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/funny/w17.gif
 

aftab

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود مرسی.
آلوئه ورا عالیه.من شربتش رو برا سرماخوردگی می خورم ولی خیلی تلخ هست.:(
 

fgni

متخصص باغبانی
کاربر ممتاز
دوست عزيز مطالبت عالي و جالب بودن
البته توجه داشته باشيم كه گياه الوئه يا صبر زرد داراي گونه هاي مختلفي هست بیش از 300 گونه آلوئه و همشون خاصيت دارويي ندارن
فقط الوئه ورا خاصيت داروئي دارد Aloe Vera
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
دوست عزيز مطالبت عالي و جالب بودن
البته توجه داشته باشيم كه گياه الوئه يا صبر زرد داراي گونه هاي مختلفي هست بیش از 300 گونه آلوئه و همشون خاصيت دارويي ندارن
فقط الوئه ورا خاصيت داروئي دارد Aloe Vera



کلا 5 گیاه از جنس آلوئه خاصیت دارویی دارند که Aloe vera یکی از اون 5 گونه هستند.... بخاطر داشتن مواد آنتراکینونی خاصیت مسهلی دارند که در طب کاربرد دارند :gol:

Aloe arborescens و Aloe barbadensis و Aloe nyeriensis


و از آلوئه ورا (Aloe vera) مهمتر گیاه Aloe melanacantha هست که در شرایط بیابانی 0/4 برابر از آلوئه ورا خاصیت مسلی دارد.

حالا چرا آلوئه ورا بیشتر مورد مصرف قرار میگیره : دلیل میزان دوز اون پایین هست و برای انسان خطر شدیدی ایجاد نمیکنه...

اما گیاه Aloe melanacantha از آلئه ورا به مراتب بیشتر خاصیت دارویی داره... اما چون از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه نیست و توجیه اقتصادی هم نداره در نتیجه تمام نگاه ها به سمت همون آلوئه را خیره میشه و در حق این گیاه اجحاف میشه
 
  • Like
واکنش ها: fgni
بالا