همین الان چکار میکنید ؟!

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
امروز روز تعطیلمونه و ناهار خونه ایم، منم دارم ناهار درست میکنم.
قیمه درست کردم، سیب زمینی رو خلالی کرده بودم و گذاشتم توی آب و یخ و نمک تا موقع سرخ شدن خوب برشته بشه، حالا شوهرم اومده میگه لطفا بادمجون هم سرخ کن برای قیمه🤦‍♀️
الان دارم بادمجون سرخ میکنم.
آشپزهای گرامی باشگاه یه توصیه دارم براتون برای سرخ کردن بادمجون با حداقل روغن:
فقط کافیه قبل از سرخ کردن، بادمجون پوست گرفته شده و اسلایس شده رو برای سه دقیقه بزارین توی آب و نمک در حال جوشیدن.
 

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
با پسرم جلوی تلویزیون نشستیم، داره برنامه ی کودک میبینه، منم دارم براش کتابهای مربوط شاهنامه رو سرچ میکنم.
 

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
امروز روز تعطیلمونه و ناهار خونه ایم، منم دارم ناهار درست میکنم.
قیمه درست کردم، سیب زمینی رو خلالی کرده بودم و گذاشتم توی آب و یخ و نمک تا موقع سرخ شدن خوب برشته بشه، حالا شوهرم اومده میگه لطفا بادمجون هم سرخ کن برای قیمه🤦‍♀️
الان دارم بادمجون سرخ میکنم.
آشپزهای گرامی باشگاه یه توصیه دارم براتون برای سرخ کردن بادمجون با حداقل روغن:
فقط کافیه قبل از سرخ کردن، بادمجون پوست گرفته شده و اسلایس شده رو برای سه دقیقه بزارین توی آب و نمک در حال جوشیدن.
اینجوری یه کم سفت میشه
با روغن ذرت حسابی سرخش کنی یه کم هم فلفل بزنی تا نرم و خوشمزه بشه
البته اگه یه کم گوشت چرخ کرده هم سرخ نی و باهاش مخلوط کنی بیشتر خوشمزه میشه

دارم میرم مشهد به سیل زده ها کمک کنم
 

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
اینجوری یه کم سفت میشه
با روغن ذرت حسابی سرخش کنی یه کم هم فلفل بزنی تا نرم و خوشمزه بشه
البته اگه یه کم گوشت چرخ کرده هم سرخ نی و باهاش مخلوط کنی بیشتر خوشمزه میشه

دارم میرم مشهد به سیل زده ها کمک کنم
به اینکه اصلا سفت نمیشه، اتفاقا خیلی هم خوشگل سرخ میشه
 

Similar threads

بالا