هرگز قره قوروت نخورید

cora

عضو جدید
کاربر ممتاز
قره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می آید.مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت بقدری زیاداست که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است !!!! . اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خونرا شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند.مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند )به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک( و آنرا از حالت قلیاییطبیعی خود خارج می کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می تواند در صورت ادامه بسیارخطرناک می گردد. بعضی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون :
انواع بیماریهای قلب و عروق
خورده شدن دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ ها
ضعف حافظه
آلزایمر
دیابت
سرطان
ضعف سیستم ایمنی بدن
بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناک MS
پوکی استخوان
خرابی و فساد دندانها
لقی دندانها
ضعف اعصاب
تشنج
دل درد شدید در دختران هنگام عادت ماهانه
در غرب به خون اسیدی لقب کُشنده خاموش ) Silent Killer ( داده اند.
 

Similar threads

بالا