احتمالاً توجه کرده اید که اضافه کردن کمی رنگ به لباس ها و یا غذاهایتان روش بسیار خوبی برای جذابتر کردن چیزها و علاقه مند شدن به آنهاست. این واقعیت وجود دارد که غذاهای رنگی هم برای کودکان و هم برای بزرگترها مجذوب کننده هستند. میوه ها و سبزیجات رنگی هم به محافظت از بدن در مقابل بیماری هایی همچون بیماری های قلبی، سکته، بعضی سرطان ها، دیابت و اضافه وزن کمک می کنند.
هدف ما این است که نشان دهیم چطور رژیم غذایی خود را با افزودن رنگ بیشتر برای خود جذاب تر کنیم و هم سرگرمی و هم رژیم غذایی سالمی داشته باشیم. "رنگی غذا خوردن" باعث می شود که شما از کل طیف رنگی برای درست کردن غذاها کمک بگیرید و رنگ های قرمز، زرد، سبز، آبی و بنفش را هر روز جلوی چشمان خود داشته باشید. به علاوه این غذاها را زیباتر می کند و جذابیت آن را برای وعده های روزانه بالا می برد.
قرمز
هندوانه میزان زیادی لیکوپن دارد. لیکوپن کاروتنوئیدی است که به هندوانه رنگ صورتی تیره می دهد. مطالعات مختلف نشان داده اند که افرادی که میزان بیشتری لیکوپن مصرف می کنند و در خون آنها این ماده بیشتر یافت می شود، ریسک کمتری برای ابتلا به انواع سرطان دارند. این ماده بیشتر برای مبارزه با سرطان ریه، معده و پروستات مناسب است و احتمال ابتلا به سرطان گردن رحم و سینه را نیز پائین می آورد. مقدار لیکوپن در طالبی های رسیده بیشتر است. هندوانه به میزان زیادی آبرسان است زیرا 92 درصد آن از آب تشکیل شده است و به پوست ظاهر جوانتری می دهد.
سالاد هندوانه، خیار و فتا با آویشن
1 فنجان خیار بدون دانه، پوست کنده و خرد شده
3 فنجان هندوانه، دانه گرفته و خرد شده
نیم فنجان پنیر فتا، خرد شده
1 قاشق چایخوری برگ تازه آویشن
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
ربع قاشق چایخوری نمک
ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه
برگ ریحان تازه، برای تزئین (اختیاری)
در کاسه متوسطی، خیار، هندوانه، فتا، آویشن، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس آن را با برگ ریحان تزئین کنید.
هدف ما این است که نشان دهیم چطور رژیم غذایی خود را با افزودن رنگ بیشتر برای خود جذاب تر کنیم و هم سرگرمی و هم رژیم غذایی سالمی داشته باشیم. "رنگی غذا خوردن" باعث می شود که شما از کل طیف رنگی برای درست کردن غذاها کمک بگیرید و رنگ های قرمز، زرد، سبز، آبی و بنفش را هر روز جلوی چشمان خود داشته باشید. به علاوه این غذاها را زیباتر می کند و جذابیت آن را برای وعده های روزانه بالا می برد.
قرمز
هندوانه میزان زیادی لیکوپن دارد. لیکوپن کاروتنوئیدی است که به هندوانه رنگ صورتی تیره می دهد. مطالعات مختلف نشان داده اند که افرادی که میزان بیشتری لیکوپن مصرف می کنند و در خون آنها این ماده بیشتر یافت می شود، ریسک کمتری برای ابتلا به انواع سرطان دارند. این ماده بیشتر برای مبارزه با سرطان ریه، معده و پروستات مناسب است و احتمال ابتلا به سرطان گردن رحم و سینه را نیز پائین می آورد. مقدار لیکوپن در طالبی های رسیده بیشتر است. هندوانه به میزان زیادی آبرسان است زیرا 92 درصد آن از آب تشکیل شده است و به پوست ظاهر جوانتری می دهد.
سالاد هندوانه، خیار و فتا با آویشن
1 فنجان خیار بدون دانه، پوست کنده و خرد شده
3 فنجان هندوانه، دانه گرفته و خرد شده
نیم فنجان پنیر فتا، خرد شده
1 قاشق چایخوری برگ تازه آویشن
1 قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
ربع قاشق چایخوری نمک
ربع قاشق چایخوری فلفل سیاه
برگ ریحان تازه، برای تزئین (اختیاری)
در کاسه متوسطی، خیار، هندوانه، فتا، آویشن، سرکه، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس آن را با برگ ریحان تزئین کنید.