sadeghi_elmira
عضو جدید
عشق و علاقه در هر کاری حرف اول را می زند گرچه این علاقه اگه با چاشنی واقع بینی باشه بهتره !!
دوست عزیز اگه برام تابپ کنی و بذاری ممنون میشم بخصوص در خصوص نوع گونه و اقلیم و اطلاعات گیاهشناسیش مثل نوع میوه نحوه تشکیل گل و...دوست گلم من سرچ نکردم
اما تو کتاب :
میوه کاری در مناطق معتدله
رسول حسن زادگان اطلاعت خوبی از گوزبری داده.
اگر میخای یا برات تایپ کنم و یا اینکه عکس بگیرم با موبایل اگر خوب شد برات بزارم.
منظورت این گونه است؟
گوزبری
Ribes grossularia L.
saxifragaceae
دوست عزیز اگه برام تابپ کنی و بذاری ممنون میشم بخصوص در خصوص نوع گونه و اقلیم و اطلاعات گیاهشناسیش مثل نوع میوه نحوه تشکیل گل و...
اگه ممكن است سريع تر جواب سوالاتم را بدهيد من منتظر جوابام . همچنين اگه ممكنه براي سوال يك بيشتر توضيح بدهيد خيلي ممنون باغبان 651- اسیدهای آلی ( از جمله اسید مالیک و تارتاریک و سیتریک و ... ) در تعیین مزه محصولات بسیار مهم هست در واقع تعادل بین اسید و قند هست که طعم محصولات را مشخص می کند.
در ضمن اسیدهای عالی در راه اندازی چرخه کربس ( تنفس ) نقش اساسی داره .
2- محصولات که در انبار نگهداری میکنیم هم اجزای زنده ایی هستند که از منبع اصلی تغذیه شون یعنی خود گیاه جدا شده اند و در حال تنفس هستند در واقع میوه یا سبزی انباری داره از ذخائر خودش استفاده میکنه در نتیجه کاهش وزنش کاملا طبیعیه.
در ضمن محیط اطراف هم خیلی مهمه اگر خشک باشه گیاه زودتر و بیشتر رطوبت رو از دست میده و اگر گرم باشه افزایش فعالیت تنفسیش شده و گیاه ذخائر الی خودش رو از دست میده.
البته نکات دیگه ایی هم هست ازجمله میزان اکسیژن و دی اکسید کربن . رطوبت و دما
3- استفاده از انبارهای مخصوص که دما و رطوبت و گازها کنترل میشه و همچنین استفاده از مواد واکسی برای پوشاندن منافذ بافت گیاه و ...
دوست عزیز بعدا بقیه شو جواب میدم الان باید برم
چندتا سوال در مورد تكنولوژي پس از برداشت داشتم
1- نقش اسيدهاي آلي در رابطه با فيزيولوژي محصولات باغي بعد از برداشت
[/color][/color]
چندتا سوال در مورد تكنولوژي پس از برداشت داشتم
4- علت از بين رفتن ويتامين c در محصولات بعد ازبرداشت
[/color][/color]
5- حد قابل قبول براي كم شدن وزن براي سبزيها
6- علت كاهش سفتي گوشت ميوه بعد از برداشت ؟ و چگونه ميتوان سرعت آن را كاهش داد
7- آيا عمل تبديل نشاسته به قند همزمان با رسيدن تمام ميوه هااست يعني اينكه يه امر كلي ومشترك يا استثناهم داريم
8- استفاده از دستگاه فشارسنج براي اندازه گيري سختي ميوه چه خطاهايي ممكن است داشته باشد
ببخشيد اگه سوالام زياد بود[/color][/color]
این چیزی جز تبلیغ نبود .
کلاته چرا اسمس کلاته است ؟ فرق ان با دیگری چیست ؟ چرا بعضی کودهای فلزی هورمون دارند ؟ علت درصد گزاری کلاته چیست؟ ایا به کیفیت بستگی دارد ؟ کجا کلاته بهتره کجا دیگری ؟ چرا بعضی ها میگن کلاته عالیه در حالی که به شدت میتونه خاک را شور کنه ( اما فروشنده ها قبول نمیکنند خاک را شور میکنه بلکه میگویند آور دوز شده !!!!! مثلا کلاس بگذارند دیگه !!! ) خب کسی هست از این مطالب یک پاسخ مناسب بده ؟ مهندسی خاکشناسی که 2 روزه جواب نداده !!!! به اساتید خاکشناسی ایمیل زدیم اونها هم جواب ندادند !!! خب به نظر شما چکار کنیم؟
اصلا کلاته یعنی چی؟
فکر کنم دالین بتونه جواب بده چون فروشنده این نوع کود هست دیگه !!!!!!!!!!!!!
اما تا اینجا من قانع نشدم شما قانع شدی کود کلاته و ***ترون فرقشون چیه؟
چه خاكهايي ميتوانندجايگزين مناسبي به جاي خاك پيت براي خاك پوششي قارچ
دكمه اي باشند؟كداميك بازدهي بالاتري دارد؟
باتشكر
سلام
خوب کمی سرم شلوغه ولی براتون می نویسم
چه خاكهايي ميتوانندجايگزين مناسبي به جاي خاك پيت براي خاك پوششي قارچ
دكمه اي باشند؟كداميك بازدهي بالاتري دارد؟
باتشكر
با تحقیقات واحد تحقیقات فناوری های نوین شرکت ما که در مرحله بررسی مقدماتی است شما قادرید با دانش نانو و از پلی لاتیس که قابل تهیه از پتروشیمی است با هزینه یک بیستم قیمت انواع خاک پوششی رایج در واقع اقدام به خاک پوششی مورد نظر نمایید راستی یادم رفت که بگم میشه اونو انتی باکتریال هم کرد و نیازی به سمپاشی هم نباشه و باز هم هزینه همان یک بیستم است . به عقیده کارشناسان شرکت ما دوره کشاورزی سنتی به سر رسیده . نکته دیگر که با سرمایه گذاری دانشگاه آزاد طرحی انجام داده ایم که میشه با تکنیک ابر رسانایی عملکرد قارچ را 2 تا 4 برابر کرد . خب نظر شما چیه ؟ نظر من اینه که بایست با حفظ روحیه خود باوری به دانش ایرانی افتخار کرد
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
سوال و مشاوره درباره پرورش بن سای (بونسای) | باغبانی | 433 |