مسابقه: کی این گیاه دارویی رو میشناسه ...؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
سوال بعد:


 

maten110

عضو جدید
باريكلا...جدي؟؟ چه عالي...من عاشق سيرم...

نه سيرنيست عزيزم اما خيلي خيلي بهش نزديكه. :w17:[/QUOTE]


اره عزیزم سیر همدان رتبه اول تو کشور داره هر زمان خواستی تهیه کنید حتما بپرس همدان باشه سیر شمالم خوبه اما به سیر همدان نمیرسه;)

سیر چینی هم نخرید:mad::mad:
 

گلابتون

مدیر بازنشسته
بابونه رومي...



باريكلا...جدي؟؟ چه عالي...من عاشق سيرم...

نه سيرنيست عزيزم اما خيلي خيلي بهش نزديكه. :w17:


اره عزیزم سیر همدان رتبه اول تو کشور داره هر زمان خواستی تهیه کنید حتما بپرس همدان باشه سیر شمالم خوبه اما به سیر همدان نمیرسه;)

سیر چینی هم نخرید:mad::mad:[/QUOTE]
چه خوب..چه عالي..آفرين..

خب متين جون ازكجا بفهميم كه سيرهمدان هست يا سير شمال يا سير چين؟؟؟

تفاوتي توي ريختشون دارند؟
 

maten110

عضو جدید
سایه جان سیر چینی دقت کرده باشی تو بسته بندی های شکیل هست و یکدست و سفید ،اما دو رروز منزل بمونه اصطلاحا پوک میشه و فقط پوسته می مونده و بو سیر خودمونو نداره

سیر همدان جبه های کوچکتر از سیر شمال داره ،کمی هم شیرین تره

سیر همدان طعم دلچسبتری داره ،سیر شما تندتره بسته به ذائقه میتونید انتحاب کنید اما من خودم شخصا اصلا سیر شمال تو غذا دوست ندارم :Dدوستان شمالی هم که منزل میاند اکثر از اینجا میبرند، البته اینم اضافه کنم زراعت سیر از مشگلترین زراعتهاست برای همینم هست که بیشتر کشاورزان به کشت سیب زمینی رو اوزدند بعد از واردات زیاد سیر :crying::wallbash:
 

aboozar esmaili

عضو جدید
کاربر ممتاز

Sorin Z

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی دوستان دیدید آسون بود:)
تبریک میگم درسته مهندس sorin Z . میشه یه اطلاعات کوچیک و مفید هم بذاری؟
انگور فرنگى

ميوهء گياهى است كه بزبان لاتين (ريب روبروم) ناميده مىشود،ا ین ميوه قرمز رنگ وآبدار وترش مزه است واز آن شربت ومربا تهيه مىشود، رنگ سفيد وسياه اين ميوه نيز وجود دارد. در صد گرم آن مواد
زير يافت مىشود:
آب ٨٠ - ٨٧ گرم، مواد ازته ١ - ٨٨ % گرم، مواد چربى ٥٠ % - ٥٣ % گرم، مواد هيدروكربنه ٨ / ٦ - ٥ / ١٣ گرم، سلولز ٧١ / ٢ گرم، خاكستر ٦٣ % گرم واسيدهاى (ساليسيليك، ماليك، تارتريك، سيتريك) مىباشد. يك كيلوگرم انگور فرنگى ٦١٠ كالرى حرارت ميدهد. مقدار زيادى ويتامين دارد، ويتامين آن كم وكاروتن خيلى دارد.
انگور فرنگى خنك كننده ومدر وملين است شربت والكلاتور آن مصرف طبى دارد.


خواص غذايى ودرمانى انگور فرنگى


انگور فرنگى سرشار از ويتامينهاى (آ) و (ب) و (ث)، قند،آهن واملاح معدنى است، داراى مقدار قابل توجهى اسيد سيتريك، اسيد پلثيك، اسيد تارتريك مىباشد.
اسيد سيتريك انگور فرنگى دندانها را غرچ غرچ وصداكردن مياندازد وبهمين علت است كه ندرتا آنرا بطور خام مصرف مىكنند، اما وقتى انگور فرنگى كاملا برسد چنين وضعى پيش نمىآيد وميتوانيم خام بخوريم.
اگر دانه هاى انگور فرنگى را با چنگال درآورند وروى آن شكر بپاشند و صبح ناشتا آنرا بخورند غذائى اشتها آور مىشود كه ترشح آب دهان را زياد كرده وعصير معدى را نيز بمقدار فراوانى مترشح ميسازد، اگر بعد از غذا بخورند، محلل است، غذا را زودتر هضم مىكند، دانه هاى انگور فرنگى داراى مقدار زيادى موسيلاژ است واين موسيلاژ ماده اى است كه لزج ونرم بوده وموقعيكه در روده ها وارد شود عمل ضد يبوست را انجام ميدهد وبراى اشخاصى كه مبتلا به يبوست وخشكى مزاج مىباشند مفيد است.

اینم یه پاور پوینت برای شما از منبع http://www.Hortilover.net
 

آیورودا

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان چرا اين تاپيك ديگه فعال نيست/بياين فعالش كنيد/ نفر بعدي كيه بايد سوال رو طرح كنه/ دوستان و مهندسين/ براي اين تاپيك زحمت كشيده شده/ با سوال مطرح كردنتون/ به طراحمون هم احترام گذاشتيد هم به اطلاعات دوستان ديگر كمك كرده ايد/
پس سوال رو مطرح كنيد/با تشكر از دوستان
 
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Similar threads

بالا