كفير

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
اکسیر عمر ، راز سلامتی یا هرجور که بنامیدش فرقی نمی‌کند. چنین چیزی وجود دارد و اسمش هم کفیر( kefir ) است. کفیر نوعی ماده‌ی غذایی است که از رشد نوعی قارچ در شیر و طی یک فرایند تخمیر به وجود می‌آید. این قارچ را نخستین بار قبایل قفقازی‌ در کوهستان‌های سرزمین‌شان کشف کرده و مورد استفاده قرار داده‌اند. درباره‌ی چگونگی رواج استفاده از کفیر، در میان این مردم داستان‌هایی نیز وجود دارد که البته بیشتر به افسانه می‌مانند. این ماده‌ی غذایی در طول سده‌های بسیار در انحصار قبایلی خاص از مردم قفقاز قرار داشت و آن را به بیگانگان معرفی نمی‌کردند و نمی‌دادند. تا اینکه در سده‌ی نوزدهم میلادی دو برادر روسی کلک با لطایف‌الحیلی آن را به دست آوردند و در دسترس جهانیان قرار دادند.
اما چرا کفیر اکسیر سلامتی نامیده می‌شود؟

 

نازي_مو

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشمندان و متخصصان علوم تغذیه در پژوهش‌های خود به این نتیجه رسیده‌اند که استفاده از مواد غذایی که طی فرایندهای تخمیر به وجود می‌آیند برای آدمیزاد بسیار مفید است. ( موجود نازنینی به نام مگس هم به این خاطر خیلی پرجنب‌وجوش است که از مواد تخمیرشده تغذیه می‌کند.) یکی از این مواد ماست است. که ضرب‌المثلی هم درباره‌ی آن داریم که می‌فرماید: از ماست که بر ماست:)) برخلاف آنچه که عوام هر چیز بی‌خاصیت،سرد،شل و بی‌احساسی را به ماست تشبیه می‌کنند ولی این فراورده‌ی غذایی خواص بسیار جالب‌انگیزناک و شگفت‌انگیزناکی دارد. از جمله اینکه جایگزین بسیار مناسبی برای شیر در کسانی است که شیر را به راحتی هضم نمی‌کنند و یا اینکه کودکانی که ماست زیاد مصرف کنند در سنین بزرگسالی افزون بر استخوان‌بندی قوی‌تر از میانگین قد بالاتری نیز برخوردارخواهند بود. ماست همچنین پاک کننده‌ی دستگاه گوارش است، مسکن خوبی است (هنگامی که دچار سوختگی می‌شوید اگر مقداری ماست روی محل سوختگی قرار دهید احساس سوزش از بین می‌رود.) همچنین بسیاری از افراد دهاتی و ایلیاتی که عمر نوح پیدا کرده‌اند و هر از چند گاهی اخبار تلویزیون نشانشان می‌دهد یکی از دلایل طول عمرشان را مصرف زیاد ماست ‌دانسته‌اند.

در مناطقی از قفقاز که مصرف کفیر رایج است طول عمر متوسط مردم چیزی بالاتر از 100 سال است و دیدن افرادی با عمر 120 سال هم طبیعی است. حتی من شنیده‌ام که سال‌ها پیش در قفقاز پیرمردی به نام شیرعلی زندگی می‌کرده که بیش از 180سال عمر کرده‌.(چنین موجودی حتما نتیجه‌اش صدساله بوده!) در این مناطق بسیاری از بیماری‌های مردم دیگر نقاط جهان یافت نمی‌شود و علت آن را نیز مصرف کفیر دانسته‌اند ، از جمله آمار ابتلا به سرطان در این مناطق بسیار کم است. حالا آیا موافقید که کفیر را اکسیر سلامتی بنامیم

چگونگی تهیه‌ی کفیر به این شکل است که قارچ آن را در ظرف شیر قرار می‌دهند که پس از چند ساعت به ماده‌ای شبیه به ماست تبدیل می‌شود. بسته به اینکه کفیر را برای چه کاربردی بخواهیم تعداد ساعاتی که قارچ باید در شیر بماند متغیر است. برای کاربردی ممکن است 12 ساعت کافی باشد و برای کاربرد دیگر ممکن است 36 یا 48 ساعت لازم باشد. خود قارچ با قرار گرفتن در شیر شروع به رشد و تکثیر می‌کند و می‌توان آن را به صورت خوراکی مصرف کرد یا به دوستان و آشنایان داد تا آنان نیز از این نعمت بهره ببرند ولی همیشه باید مقداری از این قارچ را برای مصارف بعدی به عنوان مایه نگاه داریم. بهتر است این قارچ در یک ظرف شیر در جای سرد نگهداری شود.

کفير يک محصول تخميري است و اندکي کربنه مي باشد . محصول نهايي کفير حاوي حدود 0.8 درصد لاکتيک اسيد، 1 درصد اتيل الکل و کربن دي اکسيد (1) و يا طبق برخي منابع ديگر بسته به نوع مايه ، نوع شير و مدت تخمير داراي 3.5-0 درصد کربن دي اکسيد ، 2-0.1 درصد اتيل الکل و 1.1-0.6 درصد اسيديته مي باشد . (2)
کفير را مي توان به همان صورتي که هست مصرف کرد و يا در پخت و پز (انواع سس، سوپ و کيک ) استفاده نمود .
بر اثر تخمير دوگانه (dual) حاصل از عملکرد باکتريهاي لاکتيک اسيد و مخمرها اندکي CO2 ، الکل و ملکولهاي آروماتيک توليد مي شود که اين مواد باعث خواص اورگانولپتيکي درون کفير مي شوند .
وجه تمايز کفير از محصول ديگر تخميري معروف يعني ماست در اين است که کفير تنها از دانه هاي کفير و يا مايه کشت اصلي بدست مي آيد .
دو نوع اصلي کفير موجود مي باشد :
1- شکري ، که محصول آبکي شيرين بر روي انواع آبميوه است .
2- شيري ، که يک نوشيدني تخميري شيري مي باشد i
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

الهه_م

عضو جدید
قارچ کفیر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قارچ کفیر چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام دوستان عزیز
ببخشید اگه جای این تایپیک اینجا نیست اخه نمیدونستم مربوط به کجا میشه:(
یه سوال خیلی خیلی مهم واسم پیش اومده ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
مدتی قبل یکی از اشناهامون یه چیزی به اسم قارج کفیر بهمون داد و اینکه گفتن باید اونو توی یه ظرف سربسته( فلزی نباشه)و در یک محیط خنک و تاریک بزارید و روی اون مقداری شیر بریزید و خب هر شب باید اینکار تکرار بشه و...................
تازه کلی هم خواص دارویی داره:redface:
خودم searchکردم یه چیزایی پیدا کردم ولی بازم شک دارم میخوام مطمئن بشم همچین چیزی وجود داره یا نه؟
ممنون میشم اگه چیزی در این مورد میدونید بهم بگید:gol::gol::gol:
 

"Pejman"

دستیار مدیر مهندسی کشاورزی گیاهان دارویی
سلام . ببینید این معنی کفیر هست :

اکسیر عمر ، راز سلامتی یا هرجور که بنامیدش فرقی نمی‌کند. چنین چیزی وجود دارد و اسمش هم کفیر( kefir ) است. کفیر نوعی ماده‌ی غذایی است که از رشد نوعی قارچ در شیر و طی یک فرایند تخمیر به وجود می‌آید.


حالا متن پایین رو کامل بخونید تا متوجه بشید منظور از قارچ کفیر چی هست :

کفیر نوشیدنی است که دارای اسید لاکتیک و الکل می باشد.این مواد معدنی در مناطق قفقاز و با استفاده از تخمیر شیر گاو به عمل می آید.قارچ کفیر دارای باسیل سان کاکنپوس می باشد که باعث تغییرات و دگرگونی درون آن می شود.قارچ کفیر را درون یک شیشه و در درجه حرارت 20-درجه سانتیگراد 12-18- 24-36
و حداکثر 40 ساعت باید قرار داد.هر چه که زمان تخمیر ادامه یابد شیر مو جود در شیشه سفت می شود که آن هم اثرات دیگری دارد.سکنه قفقاز با اثرات دارویی این ماده سالهاست که آشنا می باشند.آنان از کفیر به جای آب خوردن و همینطور برای غذا از این ماده استفاده می کنند.عمر آنان با استفاده از این ماده معمولا به 100 تا 150 سال می رسد(150 سال استثنا نمی باشد) در این افراد هرگز سل و سرطان و ناراحتی های گوارشی دیده نشده است.آقای ماشکیلوف قسمت عمده زندگی علمی و تحقیقاتی خود را در جهت تحقیق در باره این ماده مصروف داشته و در طی سال ها اثرات این ماده را بر روی امراض زیر آزمایش نموده است.ناراحتی های گوارشی-التهابات در حیطه شکم و روده ها-انواع و اقسام اکثر قولن ها-انسداد در رگها-فشار خون-ناراحتی های کبدی-یر قان-اسهال.....کفیر باعث نابود شدن زائده های باقی مانده در روده ها می شود-برای قارچی به بزرگی یک گردو در یک لیتر شیر باید در ابتدا پخته شود پس از سرد شدن شیر و دور کردن لایه روغنی بسته بر روی آن بر روی قارچ کفیر پخته شده و درب آن را باید محکم بست بطوریکه هوا درون آن نباشد.نباید مصرف شیشه های مو جود بالا بین 12 الی 40 ساعت در جایی قرار گیرند.قبل از استفاده از کفیر لازم است محتوی آن را خوب تکان داده و سپس باید آن را از یک صافی غیر فلزی گذراند.صافی باید از چوب و یا پلاستیک باشد.قارچ باقیمانده را دوباره باید در شیشه قرار داد و دگر باره آن را پر از شیر نمود.قارچ کفیر تنها تحمل ماندن 48 ساعت بصورت خشک را دارد بعد از 48 ساعت دچار خرابی و ویرانی می شود که به دور خود آب ایجاد نموده که در این صورت قابل استفاده نمی باشد.با کفیر دقیقا همانگونه باید رفتار نمود که انسان با گوشت تازه رفتار می نماید.فاسد شدن کفیر دقیقا مانند فاسد شدن گوشت است.برای کفیر باید از شیر جوشیده تازه سرد شده استفاده نمود کفیر را
می توان 48 ساعت بدون شیر در آب نگهداری نمود در غیر این صورت دچار گرسنگی خواهد شد
حداقل یک بار در هفته این قارچ باید توسط آب ولرم شسته شود همچنین شیشه مورد استفاده.کفیر احتیاج به هضم نداشته بلکه مستقیما در خون جذب می شود.از این ماده می توان روزانه استفاده نمود .بهترین زمان استفاده در امراض سخت روزانه یک لیتر پیشنهاد می شود.کفیر نه تنها یک دارو می باشد بلکه جنبه غذایی هم دارد.از این ماده می توان به عنوان سس سالاد تقریبا به عنوان یک نوع ماست استفاده نمود.لطفا توجه فرمایید کفیر 12 ساعته برای راحت توالت رفتن خوب است در حالیکه
کفیر 26 تا 40 ساعته باعث قبض می گردد.قارچ در طول سه تا چهار هفته بزرگ شده ازدیاد می یابد.در این صورت قارچ باید نصف شده و در شیشه های دیگر قرار داده شود.لطفا سعی کنید قارچ از بین نرود چرا ؟ که ماده ارزشمندی است بهتر است که آن را به دوستان و آشنایان خود بدهید.شیشه حامل ماست و قارچ نباید در یخچال گذارده شود.همینطور در مقابل نور نباید قرار داد بلکه در شیشه در بسته بدون هوا و درون کمد قرار گیرد.اگر از محتوی شیشه استفاده به عمل آید قارچ موجود در شیشه را می توان در یخچال قرار داد.به جای شیر پخته شده میتوان از شیرهای مخصوص که قبلا در درجات بالا جوشانده شده و سپس سرد شده اند استفاده نمود (پاستوریزه)دقت در بالا تر از 20 درجه قارچ توسعه بیشتری دارد پایین تر از 20 درجه این توسعه کمتر خواهد بود.هرگز شیشه ماست را در مقابل نور روشن قرار ندهید.در پلاستیک مشکی گذاشته در جاییکه تکان نخورد
موارد مصرف
جوشهای عصبی:یک لیتر روزانه به هنگام صرف غذا-بی خوابی نیز در صورت مصرف این دارو بدون استفاده از داروهای دیگر قابل علاج بوده اشتها را زیاد و افسردگی را از بین می برد.التهاب های داخلی یا نا خوشی داخلی -یک لیتر در روز تا زمانیکه نا خوشی از بین رفته باشد.درد روده و زخم معده با استفاده از این ماده در طول 12 ماه زخم معده التیام یافته است.نا خوشیهای در رابطه با تنفس و آسم و غیره با استفاده یک لیتر در روز مریض خواب خوش و آرامی خواهد داشت-جایگزینی خون یا تازه شدن
امراض جلدی اگزما: یک لیتر در روز مرض های سخت 2 لیتر در روز از این ماده بهتر است که هم میل شود -هم بر روی پوست و در جا هائیکه مرض وجود دارد چند بار مالیده شود و پوست بسته شده و در شب آن را از روی زخم بر داشته نشود و دستها و صورت در صبح شسته شود.سخت ترین اگزما ها در طول 14 روز علاج می یابد
امراض قلبی یا التهاب های قلبی:یک لیتر در روز صرف شود.سخت ترین ناراحتی های قلبی با اطمینان کامل از بین رفته و هرگز باز نخواهد گشت
فشار خون:4/1 لیتر در روز فشار خون را به حالت طبیعی در آورده و وزن بدن را نیز طبیعی می نماید.فشار خون زیاد-یک لیتر در روز.بعد از دو ماه فشار خون را به حالت طبیعی در می آورد

متاسفانه اطلاعات فارسی در وب خیلی کم هست. سعی می کنم بازم بگردم.


البته این هم روش پرورش قارچ کفیر هست:
ماهيت کفير : تکه هاي قارچ شبيه به گل کلم به رنگ سفيد ، که شير را تخمير و به ماست تبديل مي کند و خواص طبي بسياري دارد .

شرح کفير : اين نوشيدني در مناطق قفقاز استفاده مي شده و پس از آن در بسياري از کشورهاي اروپا و بعضي از ايالتهاي آمريکا مورد استفاده قرار گرفت . در روسيه علاوه بر ماست ، کفير به صورت پنير هم تهيه شده و به صورت غذا از آنها استفاده مي شود . قارچ کفير حاوي« باسيل سان کاسيلوس» مي باشد که باعث تغييرات و دگرگوني درون قارچ مي شود و نهايتاً طي ترشح« اسيد کورن داکفل» از قارچ تخمير شير صورت مي گيرد .

سکنه ي قفقاز با اثرات دارويي اين ماده سالهاست که آشنا هستند . آنان از سنين جواني از کفير به جاي آب خوردن و غذا استفاده مي کنند و عمر آنان معمولاً به 110 تا 150 سال مي رسد . در اين اواخر هرگز امراض سل ، سرطان و ناراحتيهاي گوارشي در آنها ديده نشده است .

پرفسور ماشيکلوف قسمت عمده ي زندگي خود را در جهت تحقيق در باره ي اين ماده گذرانده است و طي سالها اثرات آن را روي امراض گوناگون آزمايش کرده است .



موارد مصرف : ناراحتيهاي گوارشي به ويژه زخم معده و اثني عشر ، تورم معده و روده « گاستريت و انتريت » و اسهال و ناراحتيهاي کبدي و يرقان ( کفير باعث نابود شدن زايده هاي اضافه در روده ها مي شود ) ناراحتيهاي پوستي به ويژه اگزماها ، بيماريهاي قلب و عروق ، فشار خون ، انسداد عروق ، نارسايي عروق کرونر قلب ( کاهش دهنده ي کلسترول خون ، لاروبي کننده ي جدار عروق ، اتروم جدار ) ناراحتيهاي عصبي ، افسردگي ، فشارهاي عصبي ، اضطراب ، بيخوابي ( شبها مصرف شود ). کفير سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند . مشاهده شده است که مخاط دهان و لثه ها که دچار عارضه شده اند ( مانند تاولهاي دردناک عود کننده ) به مدت سه ماه بهبودي کامل ميدهد . از عود تبخال جلوگيري مي کند . باعث تقويت و قابليت انعطاف مفاصل بدن مخصوصاُ رباطهاي ستون فقرات و ديسک بين مهره ها مي شود . موجب لطافت و نرمي پوست بدن مي شود ( از طريق استعمال آن روي پوست )

طرز تهيه : قارچ کفير را در ظرف شيشه اي يا پلاستيکي ( فلز نباشد ) که دهانه ي آن باز بوده و درب محکم داشته باشد ، قرار داده و بر روي آن شير جوشانده ي سرد بريزيد . شير هر چه تازه تر باشد مناسب تر است . مقدار قارچ به بزرگي يک گردو براي 5/1 ليتر شير کافي است . سپس درب شيشه را محکم ببنديد به طوري که هوا در آن نفوذ نکند .

ظرف را در جاي کاملاً تاريکي مثل کمد ، جاييکه دما بين 18 تا 20 درجه ي سانتيگراد باشد قرار دهيد و به مدت 12 الي 18 ساعت ، 20 الي 24 ساعت و حد اکثر 40 ساعت صبر کنيد تا تخمير صورت گيرد. هرچه تخمير ادامه يابد شير سفت تر مي شود که آن هم اثرات ديگري در بر دارد . قبل از استفاده ، ظرف را کاملاً تکان دهيد و سپس آن را توسط صافي غير فلزي صاف نماييد .( به عنوان نمونه مي توانيد از آبکش پلاستيکي استفاده نماييد ) بعد قارچ ها را مجدد در شيشه ريخته و شير اضافه نماييد. ماست به دست آمده را مي توانيد مصرف کنيد و يا براي مصرف بعدي در يخچال قرار دهيد .

هرگز قارچ محتوي شير را در يخچال نگذاريد ، چون قارچ تکثير نخواهد شد و تخمير آن هم کند انجام مي شود. لازم به ذکر است که قارچ تنها تحمل ماندن 48 ساعت را به صورت خشک دارد و بعد از آن دچار خرابي مي شود . در صورت عدم دسترسي به شير مي توانيد حد اکثر 48 ساعت آن را در آب نگهداري کنيد .

بايستي هفته اي يکبار قارچ و ظرف مربوط به آن را با آب ولرم شستشو دهيد . به اين ترتيب خود قارچ در طول سه الي چهار هفته زياد مي شود و تقريباً 2 برابر مي گردد.

اين ماده ي ارزشمند تنها يک دارو نمي باشد ، بلکه به عنوان سس سالاد يا نوعي ماست مي توان از آن استفاده نمود .



موارد و ميزان مصرف : در ناراحتيهاي گوارشي ، کبدي ، زخم معده و فشار خون بالا مقدار 1 الي 5/1 ليتر در روز تا حصول نتيجه و پس از آن روزانه نيم ليتر ، در طول 12 ماه زخم معده التيام مي يابد و از عود آن جلوگيري مي شود .

در ناراحتيهاي قلبي – عروقي روزانه يک ليتر تا حصول نتيجه ، و پس از آن نيم ليتر

در بيماريهاي جلدي و اگزما روزانه 1 ليتر ، در ضمن مي توان از ماده ي مزبور روي پوست محل ضايعه در شب ماليد و صبح شستشو نمود .

در گرفتاريهاي عصبي ، هر روز همراه غذا 1 ليتر و جهت رفع بيخوابي شب هنگام به مقدار نيم ليتر يا کمتر

ماست کفير اشتها آور است ، چه در بي اشتهايي هاي عصبي و چه در بي اشتهايي هايي که علت گوارشي داشته باشد ولي در عين حال وزن بدن را متعادل نگه مي دارد . ثابت شده است که پايين آورنده ي قند خون نيز مي باشد ولي در بيماران ديابتي هنوز در دست مطالعه مي باشد .

براي اطلاعات بيشتر در مورد کفير kefir مي توانيد به سايت زير مراجعه کنيد .مطلب بالا ترجمه ي مقاله اي در همين سايت مي باشد .
در این سایت هم میتونید برید www.RawHealth.net
 

koochooloo_m

عضو جدید
کفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الکلی است که منشاء آن به کوه های قفقاز بر می گردد اما از دهه ۱۹۸۰ به بعد اهمیت این فرآورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی در مورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است.

مصرف سرانه کفیر در سال ۱۹۸۰ در کشورهای مشترک المنافع سابق ۵ کیلوگرم در سال بوده است.

كفير يك نوع ماست نوشيدني است كه خاستگاه آن كوه هاي قفقاز واقع در اتحاديه جماهير شوروي سابق مي باشد . اولين توليد كنندگان آن چوپانان قفقازي بودند كه توانستند اين نوشيدني خوشمزه را از دانه هاي كفير تهيه كنند . افسانه هاي مردم قفقاز مي گويد كه دانه هاي كفير هدايايي از طرف خداوند هستند . كفير بر گرفته از كلمه كف« Kef » در زبان تركي است كه به معناي خوشي و لذت مي باشد .

مردمي كه با داشتن عمري بالاي صد سال هنوز هم بر اسب سوار مي شوند و در دامنه هاي قفقاز يكه تازي مي كنند . آنها راز سلامتي و عمر زياد خود را به مصرف كفير نسبت مي دهند

چون كفير از فرآورده هاي شيري مي باشد ، بنابراين ارزش تغذيه اي شير را داراست و به دليل وجود باكتري و مخمر لاكتيك خواص درماني زيادي را شامل مي شود

متخصصان كشورهاي خارجي به تبعيت از توصيه دانشمندان علم تغذيه به توليد انبوه آن پرداخته اند و در كشور ما نيز توليد آن از طريق كارخانه پگاه مشهد آغاز شده و اميدواريم با كمك اطلاع رساني صحيح رسانه ها اين محصول در جامعه شناخته و مورد مصرف قرار گيرد . امروزه باكتري هاي لاكتيك به عنوان عناصر حيات بخش مطرح هستند و وجود آنها در روده و جهاز هاضمه ، تأثير مستقيم بر طول عمر و سلامت زيستن و جوان ماندن دارد و همين طور مانع چاقي و تشكيل سلول هاي چربي ( به خصوص در اطراف شكم ) مي شوند

نكته مهم زمان مصرف كفير است كه بايد باكتري هاي آن به اندازه كافي زنده و فعال باشند . در توليد محصول ، به مصرف كنندگان تأكيد مي شود كه آن را در يخچال نگهداري كنند چون در صورت نگهداري در خارج از يخچال باكتري ها فرصت تكثير پيدا مي كنند . همچنين نگهداري ماست در يخچال سبب حفظ خواص آن مي شود .

توصيه متخصصان براي مصرف فرآورده هاي شيري دست كم روزي سه سروينگ ( سهم ) است كه اين ميزان براي اشخاص بزرگسال يك ليوان شير يا ماست است و اگر بخواهيم با دوغ مقايسه كنيم هر دو ليوان دوغ يك سروينگ ( سهم ) محسوب مي شود . در مورد كفير نيز به عنوان يكي از فرآورده هاي گروه شير و لبنيات ، مصرف 3-1 ليوان آن روزانه توصيه مي شود .

همه مي توانند استفاده كنند . ( بخصوص زنان شيرده و باردار ) از طرفي به دليل اينكه ارگانيسم هاي ( اندامگان ) كفير قابليت تجزيه لاكتوز شير را دارند ، بنابراين توصيه مي شود افراد مبتلا به عدم تحمل لاكتوز ( كه نمي توانند شير را هضم كنند ) كفير را جايگرين شير كنند
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

koochooloo_m

عضو جدید
آماده سازي دانه هاي كفير براي تركيب با شير
برای قارچی به بزرگی یک گردو در یک لیتر شیر باید ابتدا پخته شود پس از سرد شدن شیر و دور کردن لایه روغنی بسته بر روی قارچ کفیر پخته شده، درب آن را باید محکم بسته بطوریکه هوا درون آن نباشد.نباید شیشه های مو جود را بین 12 الی 40 ساعت در جایی قرار می دهیم.قبل از استفاده از کفیر لازم است محتوی آن را خوب تکان داده و سپس باید آن را از یک صافی غیر فلزی گذراند.صافی باید از چوب و یا پلاستیک باشد.قارچ باقیمانده را دوباره باید در شیشه قرار داد و دگر باره آن را پر از شیر نمود.قارچ کفیر تنها تحمل ماندن 48 ساعت بصورت خشک را دارد بعد از 48 ساعت دچار خرابی و ویرانی می شود که به دور خود آب ایجاد نموده که در این صورت قابل استفاده نمی باشد.با کفیر دقیقا همانگونه باید رفتار نمود که انسان با گوشت تازه رفتار می نماید.فاسد شدن کفیر دقیقا مانند فاسد شدن گوشت است.برای کفیر باید از شیر جوشیده تازه سرد شده استفاده نمود کفیر را
می توان 48 ساعت بدون شیر در آب نگهداری نمود در غیر این صورت دچار گرسنگی خواهد شد
حداقل یک بار در هفته این قارچ باید توسط آب ولرم شسته شود همچنین شیشه مورد استفاده


عوامل تخمير آن باكتري هاي خانواده لاكتيك و مخمر است. در واقع استارتر اين فرآورده به شيوهء سنتي از دانه هايي تشكيل شده كه حاوي لاكتوباسيل ها ، استرپتوكوكوس‌ها و مخمرهايي چون ساكارومايسيس كفير و ساكارومايسيس فراجليس است

کفیر نوشیدنی است که دارای اسید لاکتیک و الکل می باشد.این مواد معدنی در مناطق قفقاز و با استفاده از تخمیر شیر گاو به عمل می آید.قارچ کفیر دارای باسیل سان کاکنپوس می باشد که باعث تغییرات و دگرگونی درون آن می شود.قارچ کفیر را درون یک شیشه و در درجه حرارت 20-درجه سانتیگراد 12-18- 24-36 و حداکثر 40 ساعت باید قرار داد.
هر چه که زمان تخمیر ادامه یابد شیر مو جود در شیشه سفت می شود که آن هم اثرات دیگری دارد.
ناراحتی های گوارشی-التهابات در حیطه شکم و روده ها-انواع و اقسام اکثر قولن ها-انسداد در رگها-فشار خون-ناراحتی های کبدی-یر قان-اسهال.....کفیر باعث نابود شدن زائده های باقی مانده در روده ها می شود
کفیر احتیاج به هضم نداشته بلکه مستقیما در خون جذب می شود.از این ماده می توان روزانه استفاده نمود .بهترین زمان استفاده در امراض سخت روزانه یک لیتر پیشنهاد می شود.کفیر نه تنها یک دارو می باشد بلکه جنبه غذایی هم دارد.از این ماده می توان به عنوان سس سالاد تقریبا به عنوان یک نوع ماست استفاده نمود.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

masoud71

عضو جدید
کاربر ممتاز


کفیر

ماهيت کفير : تکه هاي قارچ شبيه به گل کلم به رنگ سفيد ، که شير را تخمير و به ماست تبديل مي کند و خواص طبي بسياري دارد .

شرح کفير: اين نوشيدني در مناطق قفقاز استفاده مي شده و پس از آن در بسياري از کشورهاي اروپا و بعضي از ايالتهاي آمريکا مورد استفاده قرار گرفت . در روسيه علاوه بر ماست ، کفير به صورت پنير هم تهيه شده و به صورت غذا از آنها استفاده مي شود . قارچ کفير حاوي« باسيل سان کاسيلوس» مي باشد که باعث تغييرات و دگرگوني درون قارچ مي شود و نهايتاً طي ترشح« اسيد کورن داکفل» از قارچ تخمير شير صورت مي گيرد .
سکنه ي قفقاز با اثرات دارويي اين ماده سالهاست که آشنا هستند . آنان از سنين جواني از کفير به جاي آب خوردن و غذا استفاده مي کنند و عمر آنان معمولاً به 110 تا 150 سال مي رسد . در اين اواخر هرگز امراض سل ، سرطان و ناراحتيهاي گوارشي در آنها ديده نشده است .
پرفسور ماشيکلوف قسمت عمده ي زندگي خود را در جهت تحقيق در باره ي اين ماده گذرانده است و طي سالها اثرات آن را روي امراض گوناگون آزمايش کرده است .
موارد مصرف: ناراحتيهاي گوارشي به ويژه زخم معده و اثني عشر ، تورم معده و روده « گاستريت و انتريت » و اسهال و ناراحتيهاي کبدي و يرقان ( کفير باعث نابود شدن زايده هاي اضافه در روده ها مي شود ) ناراحتيهاي پوستي به ويژه اگزماها ، بيماريهاي قلب و عروق ، فشار خون ، انسداد عروق ، نارسايي عروق کرونر قلب ( کاهش دهنده ي کلسترول خون ، لاروبي کننده ي جدار عروق ، اتروم جدار ) ناراحتيهاي عصبي ، افسردگي ، فشارهاي عصبي ، اضطراب ، بيخوابي ( شبها مصرف شود ). کفير سيستم ايمني بدن را تقويت مي کند . مشاهده شده است که مخاط دهان و لثه ها که دچار عارضه شده اند ( مانند تاولهاي دردناک عود کننده ) به مدت سه ماه بهبودي کامل ميدهد . از عود تبخال جلوگيري مي کند . باعث تقويت و قابليت انعطاف مفاصل بدن مخصوصاُ رباطهاي ستون فقرات و ديسک بين مهره ها مي شود . موجب لطافت و نرمي پوست بدن مي شود ( از طريق استعمال آن روي پوست )

طرز تهيه: قارچ کفير را در ظرف شيشه اي يا پلاستيکي ( فلز نباشد ) که دهانه ي آن باز بوده و درب محکم داشته باشد ، قرار داده و بر روي آن شير جوشانده ي سرد بريزيد . شير هر چه تازه تر باشد مناسب تر است . مقدار قارچ به بزرگي يک گردو براي 5/1 ليتر شير کافي است . سپس درب شيشه را محکم ببنديد به طوري که هوا در آن نفوذ نکند .
ظرف را در جاي کاملاً تاريکي مثل کمد ، جاييکه دما بين 18 تا 20 درجه ي سانتيگراد باشد قرار دهيد و به مدت 12 الي 18 ساعت ، 20 الي 24 ساعت و حد اکثر 40 ساعت صبر کنيد تا تخمير صورت گيرد. هرچه تخمير ادامه يابد شير سفت تر مي شود که آن هم اثرات ديگري در بر دارد . قبل از استفاده ، ظرف را کاملاً تکان دهيد و سپس آن را توسط صافي غير فلزي صاف نماييد .( به عنوان نمونه مي توانيد از آبکش پلاستيکي استفاده نماييد ) بعد قارچ ها را مجدد در شيشه ريخته و شير اضافه نماييد. ماست به دست آمده را مي توانيد مصرف کنيد و يا براي مصرف بعدي در يخچال قرار دهيد .

هرگز قارچ محتوي شير را در يخچال نگذاريد ، چون قارچ تکثير نخواهد شد و تخمير آن هم کند انجام مي شود. لازم به ذکر است که قارچ تنها تحمل ماندن 48 ساعت را به صورت خشک دارد و بعد از آن دچار خرابي مي شود . در صورت عدم دسترسي به شير مي توانيد حد اکثر 48 ساعت آن را در آب نگهداري کنيد. بايستي هفته اي يکبار قارچ و ظرف مربوط به آن را با آب ولرم شستشو دهيد . به اين ترتيب خود قارچ در طول سه الي چهار هفته زياد مي شود و تقريباً 2 برابر مي گردد.اين ماده ي ارزشمند تنها يک دارو نمي باشد ، بلکه به عنوان سس سالاد يا نوعي ماست مي توان از آن استفاده نمود .
موارد و ميزان مصرف: در ناراحتيهاي گوارشي ، کبدي ، زخم معده و فشار خون بالا مقدار 1 الي 5/1 ليتر در روز تا حصول نتيجه و پس از آن روزانه نيم ليتر ، در طول 12 ماه زخم معده التيام مي يابد و از عود آن جلوگيري مي شود .
در ناراحتيهاي قلبي – عروقي روزانه يک ليتر تا حصول نتيجه ، و پس از آن نيم ليتر

خواص درماني كفير :
1. اصلاح سيستم گوارش در زمان مصرف داروهاي آنتي بيوتيك
2. افزايش حركات دودي روده و درمان يبوست
3. جلوگيري از بيماري پوكي استخوان
4. درمان آلرژي ها
5. درمان اسهال و ضد عفوني كننده محيط روده
6. درمان بيماري عدم تحمل لاكتوز در كساني كه نمي توانند شير بخورند
7. درمان بيماري هاي گوارشي
8. درمان فشار خون
9. درمان كودكان مبتلا به بيش فعالي يا هايپر اكتيويتي
10. سرشار از ويتامين هاي گروه ب مانند نياسين ، پيردوكسين و اسيد فوليك
11. غني از كلسيم ، فيبر و پروتيئن
12. مؤثر در زيبايي پوست ( مورد استفاده در كرمها و پاك كننده هاي آرايشي )
13. مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري زا
14. ممانعت از نفخ روده اي
15. ممانعت كننده از اثر پرتودهي راديولوژيك :biggrin::cool:
 

علي ظفرمند

عضو جدید
سلام و عرض ادب...
كفير يك نوع ماست نوشيدني است كه خاستگاه آن كوه هاي قفقاز واقع در اتحاديه جماهير شوروي سابق مي باشد . اولين توليد كنندگان آن چوپانان قفقازي بودند كه توانستند اين نوشيدني خوشمزه را از دانه هاي كفير تهيه كنند . افسانه هاي مردم قفقاز مي گويد كه دانه هاي كفير هدايايي از طرف خداوند هستند . كفير بر گرفته از كلمه كف در زبان تركي است كه به معناي خوشي و لذت مي باشد . چرا مردمان قفقاز به داشتن عمر طولاني شهرت دارند ؟ مردمي كه با داشتن عمري بالاي صد سال هنوز هم بر اسب سوار مي شوند و در دامنه هاي قفقاز يكه تازي مي كنند . آنها راز سلامتي و عمر زياد خود را به مصرف كفير نسبت مي دهند . به چه دليل اين نوشيدني خواص سحر آميز دارد ؟ اين نوشيدني تخميري از مجموعه اي از باكتري هاي زنده و مفيد براي بدن تشكيل شده است بطوريكه دانشمندان راز سودمندي كفير را براي سيستم ايمني و گوارش وجود اين باكتري ها مي دانند . به اين باكتري ها پروبيوتيك اطلاق مي شود . همچنين مخمرهاي موجود در آن قادر به ساخت اسيد فوليك بوده كه كوآنزيم يك سري واكنش هاي حياتي جهت رشد سلول ها است . كمبود اسيد فوليك در خانم ها بويژه خانم هاي باردار شايع است . اين محصول معجزه آسا در پيشگيري و درمان بيماري ها بسيار مفيد است . مهمترين خواص درماني آن در مراكز تحقيقاتي معتبر دنيا به ثبت رسيده است . خواص درماني كفير : اصلاح سيستم گوارش در زمان مصرف داروهاي آنتي بيوتيك افزايش حركات دودي روده و درمان يبوست جلوگيري از بيماري پوكي استخوان درمان آلرژي ها درمان اسهال و ضد عفوني كننده محيط روده درمان بيماري عدم تحمل لاكتوز در كساني كه نمي توانند شير بخورند درمان بيماري هاي گوارشي درمان فشار خون درمان كودكان مبتلا به بيش فعالي يا هايپر اكتيويتي سرشار از ويتامين هاي گروه ب مانند نياسين ، پيردوكسين و اسيد فوليك غني از كلسيم ، فيبر و پروتيئن مؤثر در زيبايي پوست ( مورد استفاده در كرمها و پاك كننده هاي آرايشي مقاوم كردن سيستم ايمني بدن در مقابل عوامل بيماري زا ممانعت از نفخ روده اي ممانعت كننده از اثر پرتودهي راديولوژيك هضم راحت تر شير و جذب بهتر مواد مغذي موجود در آن کفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الکلی است که منشاء آن به کوه های قفقاز بر می گردد اما از دهه ۱۹۸۰ به بعد اهمیت این فرآورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی در مورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است. مصرف سرانه کفیر در سال ۱۹۸۰ در کشورهای مشترک المنافع سابق کیلوگرم در سال بوده است. قزاقها معتقدند که دانهای کفیر یک هدیه الهی بوده است که ۱۰۰۰ سال پیش به آنها عطا شده است. دكتر ثريا نواب پور از فعالان عرصه صنعت شير است كه حدود 40 سال در اين زمينه فعاليت داشته است . عمده فعاليت هاي وي كنترل هاي آزمايشگاهي فرآورده هاي شيري و همكاري و ارتباط با ساير رسانه ها و آموزش و پرورش و بهزيستي در جهت لزوم افزايش مصرف شير و فرآورده هاي آن مي باشد ؛ زيرا كمبود مصرف آن سلامت افراد جامعه را به مخاطره انداخته و در پي آن مشكلاتي را براي جامعه به وجود مي آورد . به همين منظور مصاحبه اي با ايشان در رابطه با فرآورده جديدي به نام كفير انجام داديم كه در ادامه مي خوانيد : درباره تاريخچه توليد و مصرف كفير توضيح دهيد : كفير براي اولين بار در قفقاز توليد شد . اسم آن تركي است كه از كف به معناي سرخوشي و شادي گرفته شده يعني نوشيدني نشاط آور كه در ابتدا مثل ساير فرآورده هاي شيري به طور سنتي توليد مي شد ، اما امروزه اين محصول به دليل دارا بودن خواص ويژه به طور صنعتي تهيه مي شود . كفير فرآورده اي تخميري است كه تا حدودي به ماست شباهت دارد . با توجه به اينكه در هر فرآورده تخميري از باكتري هاي لاكتيك و مخمرها استفاده مي شود و با پيشرفت علم ، خواص ويژه محصولات تخميري ثابت شده و همچنين به دليل اينكه كفير تا حدودي براي مردم ناشناخته است ، بنابراين اخيراً اين محصول مورد توجه ويژه اي قرار گرفته است . ارزش تغذيه اي كفير چيست ؟ چون كفير از فرآورده هاي شيري مي باشد ، بنابراين ارزش تغذيه اي شير را داراست و به دليل وجود باكتري و مخمر لاكتيك خواص درماني زيادي را شامل مي شود . آغاز توليد اين فرآورده در كشور چه زماني بوده است ؟ متخصصان كشورهاي خارجي به تبعيت از توصيه دانشمندان علم تغذيه به توليد انبوه آن پرداخته اند و در كشور ما نيز توليد آن از طريق كارخانه پگاه مشهد آغاز شده و اميدواريم با كمك اطلاع رساني صحيح رسانه ها اين محصول در جامعه شناخته و مورد مصرف قرار گيرد . امروزه باكتري هاي لاكتيك به عنوان عناصر حيات بخش مطرح هستند و وجود آنها در روده و جهاز هاضمه ، تأثير مستقيم بر طول عمر و سلامت زيستن و جوان ماندن دارد و همين طور مانع چاقي و تشكيل سلول هاي چربي ( به خصوص در اطراف شكم ) مي شوند . روش نگهداري كفير چگونه است ؟ نكته مهم زمان مصرف كفير است كه بايد باكتري هاي آن به اندازه كافي زنده و فعال باشند . در توليد محصول ، به مصرف كنندگان تأكيد مي شود كه آن را در يخچال نگهداري كنند چون در صورت نگهداري در خارج از يخچال باكتري ها فرصت تكثير پيدا مي كنند . همچنين نگهداري ماست در يخچال سبب حفظ خواص آن مي شود . زمان ماندگاري آن چقدر است ؟ توصيه متخصصان براي مصرف فرآورده هاي شيري دست كم روزي سه سروينگ ( سهم ) است كه اين ميزان براي اشخاص بزرگسال يك ليوان شير يا ماست است و اگر بخواهيم با دوغ مقايسه كنيم هر دو ليوان دوغ يك سروينگ ( سهم ) محسوب مي شود . در مورد كفير نيز به عنوان يكي از فرآورده هاي گروه شير و لبنيات ، مصرف 3-1 ليوان آن روزانه توصيه مي شود . آيا همه اقشار جامعه ( كودكان ، نوجوانان ، سالمندان ، زنان باردار ، شيرده و ... ) مي توانند از آن استفاده كنند و يا مصرف آن به گروه خاصي محدود مي شود ؟ همه مي توانند استفاده كنند . ( بخصوص زنان شيرده و باردار ) از طرفي به دليل اينكه ارگانيسم هاي ( اندامگان ) كفير قابليت تجزيه لاكتوز شير را دارند ، بنابراين توصيه مي شود افراد مبتلا به عدم تحمل لاكتوز ( كه نمي توانند شير را هضم كنند ) كفير را جايگرين شير كنند . تأثيرات كفير بر سلامتي چيست ؟ آيا تا كنون اثرات منفي بر سلامتي انسان از آن گزارش شده است ؟ كفير يك محصولي است كه در راستاي سالم سازي باعث طول عمر ، بهبود سيستم گوارشي و مانع تكثير باكتري هاي ترشح كننده سموم ( كه پوست و مو را خراب مي كنند ) مي شود . بنابراين كساني كه كفير مصرف مي كنند پوست و موي سالم تري دارند . كفير همچنين از پوكي استخوان نيز جلوگيري مي كند ، كفير در تنظيم فشار خون نيز نقش عمده اي دارد ، اما تا كنون اطلاعاتي مبني بر تأثيرات منفي كفير بر سلامتي گزارش نشده است
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
آلارم غذایی 3 ( کفیر )

آلارم غذایی 3 ( کفیر )

[FONT=&quot]خب موضوع ما ایندفه [/FONT][FONT=&quot]کفیر[/FONT][FONT=&quot] هست ... [/FONT]Kefir
[FONT=&quot]اول یکم توضیح مقدماتی رو بخونین تا بگم چیه و چه کارس ...[/FONT]​
[FONT=&quot]کفیر یه محصول لبنی هست که الان در ایران هم تولید میشه ... قبل از خوندن این مطالب اینو بگم که این کفیر که توو ایرانه دوغه کفیره نه کفیر ... چون تمام خصوصیاتی که ذکر میشه مربوط به کفیره .. طرز ساخت کفیر هم به اینصورته که در نهایت ما نزدیک به 1 درصد ته چند در صد میتونیم الکل داشته باشیم ولی به علت شرایط کشور ما ... روش تولید رو عوض کردن به نحوی که ( مثل مائ الشعیر) الکل تولید نشه ... در نهایت اون خصوصیات عالیه خودشو نداره ولی باز توصیه میشه ...
اگه نخوردین تا حالا بپم که طعمش مثه دووغه آبعلیه تقریبن .... بازم بگم که این محصول دوغ کفیره .. تو ایران ما کفیر نداریم با اوون همه خصوصیات سلامتی بخش ... چون میدونین که الکل ..... حرااام است .
[/FONT]
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
[FONT=&quot]كفير بر گرفته از كلمه كف[/FONT][FONT=&quot]« Kef » [/FONT][FONT=&quot]در زبان تركي است كه به معناي خوشي و لذت مي باشد[/FONT][FONT=&quot]. اولين توليد كنندگان آن چوپانان قفقازي بودند كه توانستند اين نوشيدني خوشمزه را از دانه هاي كفير تهيه كنند . [/FONT]
[FONT=&quot]چرا مردمان قفقاز به داشتن عمر طولاني شهرت دارند ؟[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]مردمي كه با داشتن عمري بالاي صد سال هنوز هم بر اسب سوار مي شوند و در دامنه هاي قفقاز يكه تازي مي كنند . آنها راز سلامتي و عمر زياد خود را به مصرف كفير نسبت مي دهند[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
[FONT=&quot]به چه دليل اين نوشيدني خواص سحر آميز دارد ؟[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT][FONT=&quot]اين نوشيدني تخميري از مجموعه اي از باكتري هاي زنده و مفيد براي بدن تشكيل شده است بطوريكه دانشمندان راز سودمندي كفير را براي سيستم ايمني و گوارش وجود اين باكتري ها مي دانند . به اين باكتري ها « پروبيوتيك[/FONT][FONT=&quot] » [/FONT][FONT=&quot]اطلاق مي شود . همچنين مخمرهاي موجود در آن قادر به ساخت اسيد فوليك بوده كه كوآنزيم يك سري واكنش هاي حياتي جهت رشد سلول ها است . كمبود اسيد فوليك در خانم ها بويژه خانم هاي باردار شايع است . اين محصول معجزه آسا در پيشگيري و درمان بيماري ها بسيار مفيد است .[/FONT]
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
[FONT=&quot]آيا همه اقشار جامعه ( كودكان ، نوجوانان ، سالمندان ، زنان باردار ، شيرده و ... ) مي توانند از آن استفاده كنند و يا مصرف آن به گروه خاصي محدود مي شود ؟[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]همه مي توانند استفاده كنند . ( بخصوص زنان شيرده و باردار ) از طرفي به دليل اينكه ارگانيسم هاي ( اندامگان ) كفير قابليت تجزيه لاكتوز شير را دارند ، بنابراين توصيه مي شود افراد مبتلا به عدم تحمل لاكتوز ( كه نمي توانند شير را هضم كنند ) كفير را جايگرين شير كنند[/FONT][FONT=&quot] .

[/FONT]
[FONT=&quot]تأثيرات كفير بر سلامتي چيست ؟ آيا تا كنون اثرات منفي بر سلامتي انسان از آن گزارش شده است ؟[/FONT][FONT=&quot]

[/FONT][FONT=&quot]كفير يك محصولي است كه در راستاي سالم سازي باعث طول عمر ، بهبود سيستم گوارشي و مانع تكثير باكتري هاي ترشح كننده سموم ( كه پوست و مو را خراب مي كنند ) مي شود . بنابراين كساني كه كفير مصرف مي كنند پوست و موي سالم تري دارند . كفير همچنين از پوكي استخوان نيز جلوگيري مي كند ، كفير در تنظيم فشار خون نيز نقش عمده اي دارد ، اما تا كنون اطلاعاتي مبني بر تأثيرات منفي كفير بر سلامتي گزارش نشده است[/FONT][FONT=&quot] .[/FONT]
 

Phyto

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
طرز تهیه کفیر چجوریه؟ کفیر اصلی منظورمه... بعدش اگه تفاوت تولیدش با این دوغ کفیر که گفتی هم توضیح بدی ممنون میشم.
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
طرز تهیه کفیر چجوریه؟ کفیر اصلی منظورمه... بعدش اگه تفاوت تولیدش با این دوغ کفیر که گفتی هم توضیح بدی ممنون میشم.

سلاااام دووسته خخخوبم . ببين عزيز . جريان اينه كه ميان دانه هاي آماده ي كفير رو (كه توده هاييه كه انواع باكتري هاي سلامتي بخش سازنده ي اين محصول توش جمع آوري شده) در داخل شيري كه دماش در حدود 20 درجه است براي يه مدت مشخص ميزارن تا باكتريا شروع به فعاليت كنن. بعد از زمان مشخص قوام خاصي پيدا ميكنه شيرمون . و بعد اوون دوونه ها رو جدا ميكنن با صافي ، و ميتونن حتي تا چند بار از اين دونه ها استفاده كنن . حالا برا چند روز ميزارن تا شير به حاله خودش باشه و بعد آماده ي مصرفه . البته همون اولم ميشه خوردش ولي بهتره كه چند روزي بمونه. ولييي توو ايران فرايند رو مثله توليد ماء الشعير عوض كرندن و ايم محصولم گذاشتن دوغ كفير. يني جايي كه در فرايند اين باكتري ها شروع به تخمير ميكنند رو تو ايران تووري كنترل ميكنن و يا حتي شايد موادي اضافه ميكنن تا الكلي توليد نشه و اسللللامي باشه. پس نووووش جاان .
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
ما در دانشگاه به کمک استاد تونستیم مقداری خیلی ناچیز الکل در کفیر رو شناسایی کنیم ..کفیر تولیدی ... محصول یکی از کارخانه های معروف کشور بود...


حالا من نمیدونم اینا چطور تونستن این محصول رو به بازار عرضه کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
 

mustafa3

کاربر فعال صنایع غذایی ,
سلام
نیاز به یاد آوری هست که یکی ازتولید کنندگان محصول به اصطلاح کفیر در کشور که خوشبختانه یکی از غولهای صنعت لبنیات در ایران است
متاسفانه در حال تولید کفیر با الکل البته زیر 1 درصد است
 

hamid rad

کاربر فعال صنایع غذایی
اين محصولي كه توو ايران هست دووستايه خوبم دوغه كفيره كه اييران ابداع كرده .. !!!!!!
 

Asiyeh.M

عضو جدید
کفیر نوشیدنیه مثله دوغ فقط غلیظ تره وبه طورطبیعی بخاطر فعالیت باکتری های لاکتیکی وتولید اسیدلاکتیک وگازکربن دی اکسید حالت گازدار داره0.5-1درصدم الکل داره بخاطرتخمیری که روش صورت میگیره هست.بجای دونه کفیرمیشه ازکشت میکروبی منجمد استفاده کنیم.
 
بالا