روش نگهداری مواد غذایی به طریق انجماد اساسا برای انواع گوشت و سبزیجات مورد استفاده قرار می گیرد ولی امروز شاهد آن هستیم که گاهی شیرینیها و حتی شیر را را هم فریز می کنند که این عمل فقط خاصیت تازگی ، لطافت و آرامبخشی شیر را کاهش می دهد.
دکتر مسعود کیمیاگر گفت: عمل فریزر کردن میوهها، شیرینیها و شیر بر کیفیت مواد غذایی آنها تاثیر گذار نیست اما چگونگی خارج کردن این مواد از حالت انجماد اهمیت بسیار دارد، زیرا انجام نادرست این عمل بر کیفیت مواد غذایی تاثیرات نامطلوبی می گذارد.
دکتر کیمیاگر تاکید کرد: بهترین روش برای خارج کردن مواد غذایی به خصوص شیر، قرار دادن مواد غذایی چند ساعت قبل از مصرف در یخچال است تا خروج از انجماد آهستهتر صورت گیرد.
وی تصریح کرد: شیر و برخی میوه ها نظیر آلبالو و توت فرنگی دارای بافتی ظریف هستند و زمانی که از فریزر خارج می شوند، اگر به درستی از انجماد خارج نشوند تمام ارزش غذایی خود را از دست می دهند.
دکتر مسعود کیمیاگر گفت: عمل فریزر کردن میوهها، شیرینیها و شیر بر کیفیت مواد غذایی آنها تاثیر گذار نیست اما چگونگی خارج کردن این مواد از حالت انجماد اهمیت بسیار دارد، زیرا انجام نادرست این عمل بر کیفیت مواد غذایی تاثیرات نامطلوبی می گذارد.
دکتر کیمیاگر تاکید کرد: بهترین روش برای خارج کردن مواد غذایی به خصوص شیر، قرار دادن مواد غذایی چند ساعت قبل از مصرف در یخچال است تا خروج از انجماد آهستهتر صورت گیرد.
وی تصریح کرد: شیر و برخی میوه ها نظیر آلبالو و توت فرنگی دارای بافتی ظریف هستند و زمانی که از فریزر خارج می شوند، اگر به درستی از انجماد خارج نشوند تمام ارزش غذایی خود را از دست می دهند.