راه‌اندازی اولین بیمارستان فوق تخصصی سلول درمانی در کشور

silenta

عضو جدید
راه‌اندازی اولین بیمارستان فوق تخصصی سلول درمانی در کشور
.
رئیس جهاد دانشگاهی از راه اندازی بیمارستان فوق تخصصی در زمینه سلولهای بنیادی توسط جهاد دانشگاهی خبر داد و گفت: این بیمارستان فوق تخصصی بسیار فراتر از کلینیک جهاد دانشگاهی در زمینه سلولهای بنیادی عمل خواهد کرد.
حمیدرضا طیبی افزود: جهاد دانشگاهی در خصوص پژوهشکده رویان نگاه به آینده دارد و بحث اصلی تبدیل دستاوردها به مرحله بالینی است. در چند حوزه موفق به انجام این امر شده و حتی کلینیکی در زمینه سلولهای بنیادی راه اندازی کرده ایم ضمن اینکه در چند بیمارستان نیز این خدمات ارائه می شود.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در زمینه سلولهای بنیادی پا به پای دنیا حرکت می کند، گفت: جهاد دانشگاهی در توسعه علمی و فناوری دو هدف را دنبال می کند که نگاه به تغییرات آینده علم و فناوری یکی از این موارد است. ما در بخشی از جهاد در این زمینه فعالیتهای خود را بر روی علم پزشکی متمرکز کرده ایم.
رئیس جهاد دانشگاهی افزود: در این زمینه در پژوهشکده رویان بحث سلول درمانی و در پژوهشگاه ابن سینا مبارزه با سرطان را پیگیری می کنیم. در سایر زمینه های پزشکی نیز فعالیتهایی صورت گرفته یا در حال انجام است.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در مرز تولید فناوریهای روز حرکت می کند، گفت: علاوه بر پزشکی، جهاد دانشگاهی در صنعت نیز وارد شده و در حوزه های مهندسی و کشاورزی به تولید فن پرداخته است.
طیبی به تلاش جهاد دانشگاهی در زمینه درمان ناباروری اشاره کرد و به مهر گفت: در این زمینه هم پژوهشکده رویان و هم پژوهشگاه ابن سینا فعالیتهای علمی قابل توجهی انجام می دهند و به موفقیتهایی دست یافته اند به طوری که موفق به بازگشت باروری به بیماران به میزان 40 درصد شده اند و حتی بیمارانی را از سایر کشورها جذب کرده اند اما تمرکز اصلی ما بیشتر بر روی سلولهای بنیادی است.
وی با تأکید بر اینکه بحث بسیار مهم در زمینه موفقیت جهاد دانشگاهی تأثیرگذاری در پیشرفت ملی است، گفت: این موفقیت تا جایی حاصل شده که پدر یکی از دانشجویان ایرانی دانشگاه هاروارد اعلام کرده حضور دخترش در رویان باعث برگزاری جشن در هاروارد شده است.
 
بالا