درمان جدید دیابت با کشف هورمون بتاتروفین

love eternal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
محققان دانشگاه هاروارد با کشف هورمونی به نام betatrophin درمان جدیدی را برای بیماران مبتلا به دیابت یافتند که نیاز آنها را به تزریق انسولین برطرف می کند.

'محققان دانشگاه هاروارد دریافتند که هورمونی به نام betatrophin رشد سلول هایی که انسولین را به درون خون بدن ترشح می کنند، ارتقا می دهد.
در تحقیقات انجام شده، این هورمون موجب شد که موش ها سلول های انسولین را 30 برابر سریع تر از حالت معمول تولید کنند.
محققان بر این باورند که این هورمون می تواند درمان بسیار کارآمدتری را برای بیماران دیابت 2 ارائه دهد.
در این روش به جای تزریق روزانه برای کنترل میزان قند خون، بیماران هورمون مزبور را هر هفته یا ماهانه و در خوشبینانه ترین حالت، سالانه به بدن خود تزریق می کنند.
انسولین در ارگانی به نام لوزالمعده تولید می شود و دانشمندان حاضر در این پروژه دریافتند که betatrophin منجر به رشد جهشی سلول ها در این عضو از بدن می شود.
گفته می شود این تحقیق هنوز در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و هنوز چندین سال تا ارائه یک درمان برای انسان با استفاده از این هورمون زمان لازم است.
دیابت 2 نوعی یک بیماری مادام العمر است و زمانی رخ می دهد که بدن به میزان کافی انسولین خود را تولید نمی کند. انسولین هورمونی است که به کنترل سطح گلوکز در خون کمک می کند.
در صورتی که این بیماری درمان نشود، میزان بیش از اندازه گلوکز در خون می تواند به شریان های خونی و دیگر ارگان ها آسیب برساند و به نابینایی یا از دست دادن جوارح بینجامد.'
 

Similar threads

بالا