ترفندهاي ويندوز

هياهو

عضو جدید
سرور در دسترسی بوده (Uptime) به روز/ساعت/دقیقه/ثانيه مجموعاً چقدر است و همينطور زمانی که در دسترس نبوده (Downtime) و نسبت اين دو، که تشکيل دهنده درصد در دسترس بودن را نمايش ميدهد. جالب است، نه؟! شايد جالب تر هم باشد اگر بدانيد سرور در چه تاريخ ها و زمانهايی دوباره راه اندازی شده (Boot) و فاصله زمانی بين هر Boot چقدر بوده و باز شايد جالب باشد که بدانيد چه تاريخ و زمانهايی دستور Shutdown صادر شده! و قبل از هر Shutdown سرور چه زمانی Up بوده؟ و اينکه تعداد BlueScreenها تا اين لحظه چه مقدار است!؟
همه آنچه گفته شد با Uptime Tool و دستور uptime.exe در ويندوز NT، 2000 و XP امکانپذير است و فقط بايد ابتدا آن را از سايت مايکروسافت که در بالا به آن لينک دادم دريافت کنيد. (اگر آدرس تغيير کرده بود در سايت مايکروسافت uptime.exe را جستجو کنيد!)
روش کار با اين فرمان بسيار ساده است و اگر بعد از استخراج فايل uptime.exe آن را در systemroot که در ويندوز 2000 بنام WINNT و در ويندوز XP بنام Windows ايجاد ميگردد قرار دهيد از هر نقطه از Command Prompt ميتوانيد به راحتی با اجرای دستور بدون پارامتر خاصی يک گزارش کلی نظير آنچه در زير نمايش داده شده از آخرين بار که سيستم بوت شده ببينيد :


و با دستور uptime /s ميتوانيم اطلاعات ريزتری نيز نمايش دهيم که در زير نمايش داده شده است
(نمايش جمع بندی کلی از آمار جمع آوری شده)





(نمايش زمانهای Shutdown و Boot مجدد سرور)


و اما يک نکته مهم که بايد به آن توجه داشته باشيد استفاده از پارامتر Hearbeat است. برای اينکه سرور قادر باشد اطلاعات مربوط به مدت Shutdown بودن را زمانيکه به درستی نتوانسته پروسه Shutdown را طی کند ذخيره سازد بايد با استفاده از uptime /heartbeat آن را فعال کنيم (اگر از اين دستور بر روی سرور استفاده ميکنيد حتماً Heartbeat را فعال کنيد). بايد توجه داشت که با فعال کردن اين گزينه uptime هر پنج دقيقه اطلاعاتی را بر روی Registry ثبت ميکند لذا برنامه پيشنهاد ميکند از فعال کردن اين گزينه بر روی سيستم عاملهايی که بر روی Notebook نصب شده خودداری کنيد تا اختلالی در Power Management ايجاد نگردد.
برای آگاهی از پارامترهای مختلف اين دستور از ?/ Uptime استفاده کنيد.

منبع : http://www.itbuzzer.net/articles/jan04/01.asp
 

هياهو

عضو جدید
ذخیره زمان و تاریخ در Notepad به شکلی متفاوت !

ذخیره زمان و تاریخ در Notepad به شکلی متفاوت !

در این ترفند قصد داریم به معرفی یک روش متفاوت بپردازیم که با بهره گیری از آن میتوانید زمان و تاریخ را در داخل برنامه Notepad به شکلی غیرمعمول و نسبتأ عجیب ثبت کنید. این ترفند تا حدودی از ضعف موجود در این برنامه سرچشمه میگیرد.



برای این کار:
برنامه Notepad را اجرا کنید. ( از طریق Start > All Programs >Accessories > Notepad )
حالا در داخل برنامه عبارت LOG. را تایپ نمایید. ( دقت کنید که حتما از حروف بزرگ استفاده کنید )
حالا از منوی File روی Save کلیک کنید و فایل را با نام tarfandestan یا هر نامی ذخیره کنید.
اکنون Notepad را با زدن دکمه ضربدر ببندید و از آن خارج شوید.
حال مجدد Notepad را اجرا کنید.
از منوی File روی Open کلیک کنید و فایل خود را که ذخیره کرده اید با فشردن دکمه Open فراخوانی کنید.
بله! خواهید دید که زمان و تاریخ بر روی صفحه حک میشود!
با هر بار باز کردن این فایل در هر زمان ساعت آن زمان روی صفحه درج خواهد شد.
 

nazanin jamshidi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده سایت های اینترنتی از طریق ماشین حساب ویندوز!

مشاهده سایت های اینترنتی از طریق ماشین حساب ویندوز!

سلام دوستان عزیز :victory:



مشاهده سایت های اینترنتی از طریق ماشین حساب ویندوز!


از: ترفندستان

برای این کار:
ابتدا به اینترنت وصل شوید.
برنامه Calculator را ازطریق Start > All Programs > Accesroies اجرا کنید.
از منوی Help برنامهروی Help Topics کلیک کنید. خواهید دید پنجره جدیدی و مربوط به Help برنامه بازمیشود.
اکنون از بالای پنجره ، سمت چپ ، محلی که عبارت Calclulator به چشممیخورد ، بر روی آیکون علامت سوال زرد کلیک کنید.
در داخل منو بر روی Jump to URL کلیک کنید. خواهید دید که پنجره کوچکی باز میشود.
اکنون کافی است در فیلدمخصوص Jump to this URL ، آدرس سایتی که میخواهید به آن وارد شوید مثلأhttp://www.tarfandestan.com را وارد کنید و روی دکمه OK کلیک کنید.
حالا چند ثانیه صبر کنید تا پنجره سمتراست ، صفحه اینترنتی شما لود شود.
به این ترتیب شما یک مروگر مخفی در اختیارخواهید داشت.
لازم به ذکر است برای وارد کردن آدرس اینترنتی ، وارد نمودن //:http الزامی است.
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

linux_0011

عضو جدید
خاموش کردن کامپیوتر و خروج از ویندوز XP به شکل سریعتر

خاموش کردن کامپیوتر و خروج از ویندوز XP به شکل سریعتر

شاید ویندوز XP شما هم به این مشکل دچار شده باشد که هنگام خاموش کردن سیستم، مدت زمانی نسبتأ زیادی طول بکشد تا کامپیوتر به طور کامل خاموش شود. اما نگران نباشید، با استفاده از این ترفندی که هم اکنون به شما معرفی خواهیم کرد می توانید کاری کنید که سرعت خاموش شدن کامپیوترتان تا چندین برابر سریع تر شود.



بدین منظور:
از منوی Start وارد Run شده و عبارت regedit را وارد نموده و Enter بزنید تا ویرایشگر رجیستری ویندوز باز شود.
به مسیر زیر بروید:
HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Desktop

در سمت راست پنجره، بر روی HungAppTimeout دوبار کلیک کنید.
اکنون (ترفندستان) به جای 5000 عدد 1000 را وارد کرده و OK کنید.
بر روی WaitToKillAppTimeout دوبار کلیک کرده و مقدار 20000 را به 1000 تغییر داده و OK کنید.
حال به مسیر زیر بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control

بر روی WaitToKillServiceTimeout دوبار کلیک کرده و به آن مقدار 1000 بدهید و OK کنید.
به مسیر زیر بروید:
HKEY_USERS\DEFAULT\ControlPanel\Desktop

بر روی HungAppTimeout دوبار کلیک کرده و به آن مقدار 1000 بدهید و OK کنید.
سپس بر روی WaitToKillAppTimeout و به آن مقدار 1000 داده و OK کنید.

کار تمام است. با این تغییرات سرعت خاموش شدن کامپیوتر به طور محسوسی بیشتر میشود.
 

sima piran

عضو جدید
tarfand

tarfand

[ترفندهای ویندوزی]:eek:
 

پیوست ها

  • tarfand.rar
    653.8 کیلوبایت · بازدیدها: 0

Sarp

مدیر بازنشسته
مخفی سازی فایل ها با تغییر پسوند و معرفی راه های تشخیص

مخفی سازی فایل ها با تغییر پسوند و معرفی راه های تشخیص

یکی از راه های خیلی ساده و قدیمی برای مخفی کردن فایل ها این است که پسوند را تغییر دهید. هر چند این یک راه درست و واقعی نیست و بیشتر یک کلک است. اما به هر حال گاهی اوقات خصوصآ برای مخفی کردن اطلاعات از دست افراد مبتدی بسیار کارآمد است.
* باید ویندوز خودتان را تنظیم کنید تا پسوند فایل ها را هم نشان بدهد (چطوری؟)


ویندوز با نگاه کردن به سه حرف آخر هر فایل تشخیص میده که باید آن فایل را با کدام برنامه باز کند. مثلآ یک فایل با پسوند jpg را با برنامه ای که عکس ها را نمایش می دهد باز می کند. حالا اگر آن فایل را تغییر نام بدهید و پسوندش را بگذارید mp3 ویندوز آن را با برنامه مربوط به فایل های صوتی باز می کند و به نظر می رسد که فایل فقط یک آهنگ خراب است.



اکثر افراد با دیدن پیغام خطا نمی توانند کار را از آنجا جلوتر ببرند. اگر کسی بداند که ممکنه پسوند تغییر داده شده باشد می تواند فایل را توسط نت پد باز کند و محتویات آن را ببیند. در این مرحله اگر شما مثلآ یک فایل متنی را به یک mp3 تغییر داده باشید اطلاعات همانطور به صورت متنی در نت پد دیده می شود. اما اگر فایل های دیگر باشد تشخیص آن سخت تر و سخت تر می شود. چون در نت پد فقط یک سری نوشته چرت و پرت دیده میشه و هر کسی نمی تونه از آن اطلاعات فرمت اصلی فایل را تشخیص بدهد.
اینجا ترفند ها و نرم افزار هایی هست که می تونه باعث تشخیص فرمت اصلی فایل بشه تا فایل با برنامه مربوطه باز بشه و اطلاعات اصلی معلوم بشه. جدای از این سناریوی مخفی سازی و اینها ممکنه حتی خودتان فایل هایی داشته باشید که اشتباهآ پسوند شان تغییر داده شده باشد و بخواهید بدانید فرمت اصلی آنها چه بوده تا بتوانید بازشان کنید.
هر فایل یک سربرگ یا header داره که اطلاعاتی راجع به فرمت آن فایل به ما میده. برای خیلی از فرمت ها فقط با بررسی این header ها می توانیم فرمت فایل را تشخیص بدهیم. مثلآ فایل های gif با عبارت GIF87a یا GIF89a شروع می شوند. در نتیجه اگر مثلآ یک فایل mp3 را با نت پد باز کنید و در ابتدای آن نوشته شده باشد GIF89a می فهمید که فرمت واقعی gif بوده.




به این اطلاعات گاهآ File Signature یا «اثر انگشت فایل» گفته میشه. لیست بلند بالایی از اینها را می توانید از سایت Gary Kessler بگیرید.
حالا که تئوری پشت قضیه را فهمیدیم می خواهیم یکم از کامپیوتر کمک بگیریم که خودمون مجبور نباشیم به طور دستی این اطلاعات را بررسی کنیم. برای این کار از برنامه TrID استفاده می کنیم. این برنامه توسط Marco Pontello، یک برنامه نویس ایتالیایی نوشته شده که قابلیت های فراوانی در اختیار ما می گذاره.
اگر یک فایل کم حجم و غیرخصوصی دارید می توانید خیلی ساده از طریق تشخیص گر آنلاین TrID آن را بررسی کنید.




اگر فایل تان حجیم یا خصوصی است می توانید نرم افزار مستقل TrID را دانلود کنید (فراموش نکنید که بانک اطلاعاتی مربوطه را هم باید جداگانه دانلود کنید). این برنامه ظاهر گرافیکی کاربر پسندی هم دارد که کار را ساده تر می کند.



برای گزینه های بیشتر می توانید از خط فرمان TrID استفاده کنید که به شما این قابلیت را میده که مثلآ کل درایو تان را جستجو کنید و فایل هایی که فرمت شان صحیح نیست را پیدا کنید.




TrID بیش از 4000 اثر انگشت مختلف در بانک اطلاعاتی اش دارد و روز به روز به این تعداد افزوده می شود. این برنامه نه فقط سربرگ فایل بلکه جزئیات دیگری را بررسی می کند تا نتیجه ای دقیق به شما بدهد.


کد:
http://zangoole.com/1389/08/08/identifying-unknown-files-using-trid/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+zangoole+%28Zangoole%29&utm_content=Google+Reader
 

عليرضا1361

عضو جدید
کاربر ممتاز
فایل ها و فولدرهای خود را "واقعأ" پاک کنید!

فایل ها و فولدرهای خود را "واقعأ" پاک کنید!

:cool:

همگی ما برای پاک کردن فایل ها و فولدرهای خود در محیط ویندوز به سادگی آنها را Delete میکنیم و نهایتأ آنها را از داخل Recycle Bin پاک میکنیم. اما قطعأ میدانید که این کار پایان کار نیست ، چرا که با استفاده از نرم افزارهای مخصوص ریکاوری ، میتوان تمامی فایل ها و فولدرهای پاک شده از هارد را مجددأ بازیابی کرد. این مسئله گاهی بسیار به کمک کاربر میاید ، اما گاهی ممکن است شما بخواهید واقعأ فایلی را از صحنه روزگار برای همیشه محو کنید! اما چگونه؟ در این ترفند قصد داریم با معرفی ابزاری مخصوص فایلها را برای همیشه به زباله دان تاریخ بفرستیم!

برای اینکار ، شما به نرم افزار Eraser احتیاج دارید. نرم افزاری که مخصوص این کار تبعیه شده است.
آخرین ورژن Earser را از سایت سازنده به آدرس http://www.heidi.ie/node/14 با حجمی در حدود 7 مگابایت میتوانید دانلود کنید.این نرم افزار بر روی کلیه ویندوزهای مایکروسافت قابل نصب است.

پس از دانلود فایل Eraser57Setup.zip ، فایل را از حالت فشرده خارج نمایید و با اجرای فایل EraserSetup.exe برنامه را نصب کنید.
پس از اتمام کار نصب ، در صورتی که اکنون بر روی هر فایل و فولدری راست کلیک کنید ، علاوه بر منوی پیشین گزینه جدیدی به نام Erase را نیز مشاهده خواهید کرد.
به فرض میخواهیم فایلی با نام Tarfandestan را برای همیشه پاک کنیم ، ابتدا روی آن راست کلیک کرده و Erase را انتخاب میکنیم. سوالی از ما مبنی بر اطمینان از این کار مشاهده دریافت میکنیم که Yes میزنیم. در پنجره بعدی 7 روش برای پاک کردن فایل برای ما قابل رویت است. پیشنهاد میشود برای پاک کردن کلیه فایل ها از همان گزینه پیش فرض یعنی Guttmann استفاده کنید که امن ترین الگوریتم است. حال OK را بزنید و منتظر پاک شدن فایل شوید. در نهایت گزارشی از فایل پاک شده را دریافت خواهید کرد که به معنای پایان کار است.
تنها دقت کنید از پاک شدن فایلتان به این شکل واقعأ مطمئن شده باشید و بعد اقدام کنید.


:gol::gol::gol:
 

sara.hoseini90

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترفند های ویندوز 7

ترفند های ویندوز 7

تا حالا خواستید مراحل نصب یه نرم افزار رو برای کسی توضیح بدید ، یا اینکه خواستید اشکالی که در مراحل نصب یا اجرای یک بازی یا نرم افزار هست رو به کسی بگید ؟ ویندوز 7 به شما کمک می کنه که این کار رو راحت تر انجام بدید .
برای این کار در قسمت جستجوی منوی استارت تایپ کنید PSR و اینتر رو بزنید تا برنامه باز بشه . حالا کلید Start Record رو بزنید و کاری که مد نظر دارید مثلا نصب یا پاک کردن یه برنامه رو شروع کنید . از این به بعد ویندوز از تک تک مراحل کاری که انجام میدید ، عکس برداری میکنه . می تونید برای هر مرحله یا تصویر از قسمت Add Comment یک نوشته رو هم به عنوان توضیح قرار بدید . هر وقت که کار شما تموم شد و همه مراحل رو انجام دادید با زدن کلید Stop Record یک پنجره باز میشه و از شما یه آدرس و یک نام میخواد تا فایل ضبط شده از تصاویر رو به صورت فشرده به شما تحویل بده . اگر به سراغ اون فایل برید و بازش کنید تصاویری که از هر مرحله گرفته شده رو می بینید و در پایین تصویر هم توضیحات هر مرحله که ویندوز نوشته به اضافه توضیحاتی که شما از طریق امکان Add Comment نوشتید قرار گرفته .
توجه داشته باشید که PSR از همه مراحل کار شما از جمله تایپ کردن ، عکس نمیگیره . بلکه به شکلی طراحی شده که به کلیک حساسه و هر وقت روی پنجره ای کلیکی صورت بگیره ، یه عکس از کل صفحه میگیره . شاید علت این شکل عملکرد هم به خاطر این باشه که فایل نهایی کم حجم بشه تا بتونید اون رو در صورت لزوم ایمیل کنید . پس یادتون باشه هر وقت در مراحل انجام کار ، تصویرِ روی صفحه برای شما مهم بود روی اون کلیک کنید تا برنامه از اون لحظه یه عکس بگیره .
بد نیست بدونید با زدن Alt+A برنامه شروع به ضبط می کنه و با زدن کلید های Alt+O ضبط تصاویر متوقف میشه و دیگه نیاز به کلیک با موس نیست .


در نکته قبل دیدیم که چطور می تونیم از ویندوز برای عکس گرفتن از مراحل انجام یه کار کمک بگیرید . اما اگر در زمان کار با ویندوز بخوایم که فقط از یک لحظه و یا بخشی از صفحه عکس بگیریم باید چه کاری انجام بدیم ؟!
ویندوز 7 برای این کار ابزاری به نام Snip یا برش در نظر گرفته که می تونید با اون در هر لحظه که بخوایم از هر جای صفحه عکس بگیریم و خیلی راحت ذخیره کنیم . برای این کار باید در قسمت جستجوی منوی استارت ویندوز 7 عبارت Snip رو تایپ کنیم و اینتر رو بزنیم تا برنامه Snipping Tool اجرا بشه . حالا برنامه شکل موس رو به صورت علامت به اضافه (+) به ما نشون میده و این امکان رو میده که قسمتی که قصد داریم ازش عکس بگیریم رو انتخاب کنیم . بعد از انتخاب ما یک پنجره جدید باز میشه که عکس ما اونجاست و ما می تونیم با یه سری ابزار های ساده اون رو ویرایش کنیم . مثلاً می تونیم قسمت هایی از تصویر رو پاک کنیم ، با رنگ علامت گذاری کنیم و یا دور اون قسمتی که مد نظر داریم خط بکشیم . در نهایت هم با آیکن ذخیره ، عکس مورد نظر رو در هر جایی که دوست داریم ذخیره کنیم و یا اینکه آیکن کپی رو بزنیم و از اون عکس رو در یه محیط دیگه مثل Word قرار بدیم .
یک امکان جالبی که این نرم افزار داره اینه که ما می تونیم با استفاده از علامت مثلث کنار منوی New ، حالتی که می خوایم برش بزنیم رو انتخاب کنیم . مثلاً اینکه بدون شکل مشخصی باشه و ما هر جا که موس رو می برید اونجا رو انتخاب کنه و یا اینکه انتخاب حتماً به شکل 4 ضلعی باشه . اگر گزینه Windows Snip رو انتخاب کنیم این برنامه از یک پنجره ویندوز که باز هست عکس می گیره . گزنیه آخر که Full-Screen Snip اسمشه زمانیه که شما بخواید از کل صفحه عکس گرفته بشه . شما باید بنا به نیازتون یکی از این گزینه ها رو انتخاب کنید . و بعد با زدن New عکس مورد نظرتون رو بگیرید . برای خارج شده از حالت انتخاب کافیه کلید New یا کلید Escape رو بزنید .
این ابزار در عین سادگی می تونه خیلی جاها مفید باشه .
کسانیکه با ویندوز کار می کنن با پوشه های My Document و My Picture و پوشه های دیگه ای از این نوع آشنا هستند این پوشه ها طراحی شدن تا بنا بر اسم هاشون ، فیلم ها ، عکسها و بقیه اسنادمون رو در اونجا قرار بدیم .
اما یه مشکلی که در مورد اونها وجود داره اینه که اگر بخوایم اطلاعاتمون رو که در درایو ها و پوشه های دیگه هست درون این پوشه ها ببینیم باید حتماً همه اونها رو به داخل این پوشه ها کپی کنیم . همینطور اگر اطلاعات ما چند جای مختلف باشه باید همه اونها رو هم به این پوشه ها انتقال بدیم . خوب ممکنه به دلایل مختلف مثل محدودیت ظرفیت درایو ها این کار برای ما مناسب نباشه و یا اینکه ما دوست نداشته باشیم تقسیم بندی هایی که انجام داده باشیم رو تغییر بدیم .
برای حل این مشکل ، در ویندوز 7 یه راهکار جدید در کنار روش قبلی به نام Library ارائه شده . Library ها همه امکانات قبلی رو به ما میدن و درعین حال نیاز نیست که ما همه فایلهامون رو داخل اونها کپی کنیم . بلکه آدرس همه پوشه های مرتبط رو از ما می گیرن و اطلاعات اونها رو در کنار هم به ما نشون می دن .
اما ببینیم این Library ها کجا هستند و ما از کجا به اونها دسترسی داریم .
اگر شما My Computer خودتون رو باز کنید در سمت چپ و زیر نام دایو های کامپیوترتون اسم Library ها رو می بینید . با انتخاب هر کدوم از اونها شما اطلاعات داخل اونها رو می بینید و اگر بخوایم مثلاً به پوشه عکس ها ، عکس های پوشه دیگه ای که در درایو دیگه ای وجود داره رو اضافه کنیم بر روی پوشه Picture کلیک راست می کنیم و گزینه Properties رو انتخاب می کنیم . بازدن گزینه Include Folder آدرس پوشه جدید رو می دیم . اگر بخوایم یک پوشه به عنوان پیش فرض انتخاب بشه و هر وقت که ما فایلی رو مثلاً به داخل پوشه عکس می فرستیم ، در این پوشه ذخیره بشه ، پوشه مورد نظر رو از لیست انتخاب می کنیم و Set Save Location رو می زنیم . با تائید کارهای انجام شده می تونیم تغییرات رو ببینیم . البته برای این کار راه راحت تری هم وجود داره . مثلاً وقتی داریم بین فایل ها و پوشه های خودمون می گردیم بخوایم یکی از اونها رو به قسمت عکس ها اضافه کنیم . برای اینکار روی پوشه مورد نظر کلیک راست می کنیم و با استفاده از منوی Include Library ، پوشه دلخواهمون رو در گروه عکس ها قرار می دیم . حالا اگر به سراغ پوشه Picture بریم می بینیم که در کنار اطلاعات قبلی ، عکس های جدید مورد نظر ما هم به راحتی قابل دسترسه و دیگه نیازی نیست که برای دسترسی به عکس ها ، به درایو های مختلف سر بزنیم . البته این کار طوری انجام میشه که ما متوجه می شیم که هر اطلاعات ما از کجا اومده و اصل اونها کجا قرار گرفته .
شما می تونید برای خودتون هم به صورت جداگانه یه گروه جدید اضافه کنید و پوشه های مرتبط با اون اطلاعات رو اونجا قرار بدید .
برای اینکه دسترسی شما به اطلاعات Library سریع تر باشه می تونید میان بر مربوط به اون رو Taskbar ویندوز قرار بدید . برای این کار کافیه که آیکن My Computer رو بر روی Taskbar ویندوز بکشید و رها کنید . حالا دیگه برای دسترسی به اطلاعاتتون فقط کافیه که روی این آیکن کلیک کنید تا همه گروههای مختلف رو ببینید .
و اما نکته پایانی . از اونجا که اطلاعات کتابخونه ها در رجیستری ویندوز ذخیره میشه ، اگر شما ویندوزتون رو عوض کنید باید تنظیمات مربوط به کتابخونه ها رو دوباره انجام بدید . همینطور خوبه بدونید که اگر کتابخونه ای رو حذف کنید ، اطلاعاتی که در اون قرار داره تغییر نمی کنه و سر جای اصلیش باقی می مونه و نباید از این جهت نگرانی ای داشته باشید
 

Similar threads

بالا