تاپیک آشپزی

mahsa66

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
در این تاپیک می خوایم آموزش آشپزی بذاریم
دوستانی که می خواهند برامون آموزش بزارن به من پیام خصوصی بدن تابرنامه ریزی کنیم اگه از غذاهای مخصوص شهر خودتون باشه خوبه میخوایم از غذاهای ساده شروع کنیم و کم کم پیشرفته اش کنیم. واگه سوالی دارید می تونید در تاپیک :gol:سوالات آشپزی :gol:بپرسید.
فقط عکس تزئین شده از غذا رو فراموش نکنید.
دوستان در این تاپیک فقط میخوایم آموزش غذا باشه و لطفا تویه تاپیک :gol:سوالات آشپزی :gol:تشکر کنید.


 
آخرین ویرایش:

mahsa66

عضو جدید
کاربر ممتاز
فلافل (غذای مخصوص خوزستان)

فلافل (غذای مخصوص خوزستان)

به عنوان اولین غذای ساده می خوام طرز تهیه فلافل رو براتون بذارم.

مواد اولیه فلافل (4 نفر) :

نخود:gol::gol:5پیمانه
سیب زمینی:gol::gol:1 عدد متوسط
پیاز:gol::gol:1 عدد متوسط
سیر:gol::gol:3 حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه:gol::gol:به میزان لام

طرز تهیه :

اول سیب زمینی رو میپزیم.بعد همراه با سیر و پیاز و نخود ( حتما باید از دو روز پیش خیس خورده باشه) داخل چرخ گوشت یا غذاساز میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد ادویه رو بهش اضافه میکنیم.و خوب ورز میدیم تا مواد صاف و یکدست شوند.
در داخل ظرف گودی مقداری روغن میریزیم و میگذاریم داغ شود و از مواد به اندازه گلوله کوچک در دستمون درست میکنیم و در داخل روغن میاندازیم دو طرف فلافل باید خوب طلایی شود.
این غذا رو میتوانید همراه سبزی تازه مصرف کنید.

نوش جان!

این هم عکس عذای تزئین شده من:

 

nadim1992torbat

اخراجی موقت
سلام
مرسی از تاپیکت
دانشجویم غذا بلد نیستم
تو عکس آواتر
عیسی دومی از سمت راست مسئول خریده
ابوالفضل اولی از سمت چپ مسئول نظافت خونه ای
میمونیم من دومی از سمت چپ و دوستم سلمان وسطی که مسئول خرید و آشپزی خونه دانشجوییمونیم
معرفی کردم که بدونی؟
حالا میخوام کامل آشپزی یادم بدی
غذایی ساده و کم خرج و با انرژِی
ببینم چیکار میکنی؟
 

Elmira2010

عضو جدید
کاربر ممتاز
پيتزا فوري يا پيتزا لقمه

مواد لازم :
نان باگت ۱ عدد بزرگ
كالباس يا ژامبون يا هم پخته شده ۱۵۰ گرم
گوجه فيله شده ۲ عدد
قارچ خرد شده ۵ الي ۶ تا
پنير پيتزا ۵ قاشق
پياز ۱ عدد كوچك
پنير خامه ايي ۴ الي ۵ قاشق
پنير پيتزا رنده شده ۲ قاشق
نمك و فلفل و ارگانو...
طرز تهيه :
فر را در دما ۲۰۰ درجه كرم كنيد
پياز ها زير خرد كنيد و در ۱ قاشق روغن تفت دهيد ، سپس قارچ ها اضافه كنيد تا سرخ شوند ٬ فيله گوجه را اضافه كنيد ٬ نمك و فلفل را اندازه كنيد ژامبون يا سوسيس را ريز خرد كنيدو به مواد فوق اضافه كنيد
نان باگت را سه قسمت كنيد ، از وسط نصف كنيد ، پنير خامه اي را با ۲ قاشق پنير پيتزا كاملا مخلوط كنيد و روي نان ها بماليد
مخلوط قارچ و ژامبون ....را راوي نان ها بريزيد رويشان پنير پيتزا بريزيد . به مدت ۱۰ دقيقه در فر قرار دهيد
پيتزا فوري با دستگاه سانديچ ساز:
مي توانيد بجاي استفاده از نان باگت از نان تست استفاده كنيد.
پیتزای ماآماده اس حال میتوانیدنوش جان کنید
 
آخرین ویرایش:

حامدیا

اخراجی موقت
ممنون لافل خیلی دوست دارم

ولی دیگه جدیدا اون فلافل قدیم نیست که تو جنوب درست میکردن

واقعا اون فلافل بود
نمیدونم چی میزدن توش
الان اون مزه رو نداره
 

احسان اسدی

عضو جدید
به عنوان اولین غذای ساده می خوام طرز تهیه فلافل رو براتون بذارم.

مواد اولیه فلافل (4 نفر) :

نخود:gol::gol:5پیمانه
سیب زمینی:gol::gol:1 عدد متوسط
پیاز:gol::gol:1 عدد متوسط
سیر:gol::gol:3 حبه
نمک و فلفل و زرد چوبه:gol::gol:به میزان لام

طرز تهیه :

اول سیب زمینی رو میپزیم.بعد همراه با سیر و پیاز و نخود ( حتما باید از دو روز پیش خیس خورده باشه) داخل چرخ گوشت یا غذاساز میریزیم و خوب مخلوط میکنیم و بعد ادویه رو بهش اضافه میکنیم.و خوب ورز میدیم تا مواد صاف و یکدست شوند.
در داخل ظرف گودی مقداری روغن میریزیم و میگذاریم داغ شود و از مواد به اندازه گلوله کوچک در دستمون درست میکنیم و در داخل روغن میاندازیم دو طرف فلافل باید خوب طلایی شود.
این غذا رو میتوانید همراه سبزی تازه مصرف کنید.

نوش جان!

این هم عکس عذای تزئین شده من:


منون که بفکر ما دانشجو ها هستی
 

S&M R

عضو جدید
کاربر ممتاز
امروز طرز تهیه ی پاستای کوکو رو به همه ی دانشجویان عزیز تقدیم میکنم
مواد لازم(برای 3نفر)
تخم مرغ:3عدد
گوجه فرنگی:1عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
قارچ 200 گرم
سیر 3حبه
پیازچه یا پیاز به میزان لازم
سبزی معطر(ریحون،گشنیز،جعفری) به میزان لازم
نمک و فلفل
ماکارونی یک دومه بسته(نصفه یک بسته)

ابتدا پیازچه را خرد کرده (دم پیازچه را نمی ریزیم) در روغن به همراه سیر تفت می دهیم. نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم. بعد فلفل دلمه ای و قارچ و گوجه فرنگی را که خرد شده اند به مواد اضافه می کنیم تا تفت بخورند.وقتی خوب تقت خوردند سبزی های معطر خرد شده را به مواد داخل ماهی تابه اضافه می کنیم. و با مواد مخلوط میکنیم
ماکارونی ها را به مدت 15 دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته شوند سپس در ظرفی جدا ریخته و 3 تخم مرغ را به ماکارونی ها اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم.مواد داخل ماهی تابه را هم به ظرف ماکارونی و تخم مرغ می ریزیم و خوب مخلوط میکنیم.در ماهی تابه روغن می ریزیم و می گذاریم خوب داغ شود سپس مواد را قالبی در ماهی تابه ریخته و حرارت را کم میکنیم و در آن را می گذاریم. بعد از نیم ساعت می گذاریم تا آن روی مواد هم سرخ شود. پاستای کوکو آماده ست نوش جان
 

botany

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همگی من اومدم با طرز تهیه یه غذای آسون و مقوی مخصوصا برای دانشجوهای دور از خونه :w16:
از من نا امید نشین چون فقط یه بار این غذا رو درست کردم...:D

:gol:خورش دال عدس با مرغ :gol:

مواد لازم:
سینه مرغ: یکی یا هرچقدر که داشتید دانشجوییه دیگه :دی
پیاز: یکی
دال عدس یا همون عدس قرمز: یه پیمانه
سیب زمینی: یه دونه
رب گوجه: یه قاشق
نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و آبلیمو هم دیگه اندازش به ذائقه خودتون...;)

طرز تهیه:
- دال عدس ها رو خوب میشوریم و کنار میذاریم...
- پیاز خردشده رو با زردچوبه تفت میدیم، بعد تکه های مرغ رو با فلفل و دارچین تفت میدیم...
- یه قاشق رب رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم...
- سه لیوان آب توی مواد میریزیم و درش رو میذاریم تا تکه های مرغ بپزن...
- وقتی که مرغ پخت(حدود نیم ساعت) سیب زمینی های خرد شده رو اضافه میکنیم...
- ده دقیقه قبل از اینکه سیب زمینی ها بپزن دال عدس ها رو هم میریزیم و اجازه میدیم تا دال عدس ها پخته بشن...
- باید مواظب باشیم تا دال عدس ها همه ی آب خورش رو نکشن وگرنه باید به آرومی و کم کم بهش آب جوش اضافه کنیم...
- و در آخر بهش کمی آبلیمو میزنیم...اگه خواستیم با برنج بخوریم باید آبدار باشه و اگه خواستیم با نون بخوریم باید مثل خوراک آبش خیلی کم باشه...



نوش جان...
 
آخرین ویرایش:

mahsa66

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد ماکارونی

مواد لازم :
زیتون خرد شده = یک پیمانه
کالباس ژامبون خرد شده= یک پیمانه
خیار شور= یک پیمانه
هویج خرد شده =یک پیمانه
نخود فرنگی و ذرت پخته شده= یک پیمانه
ماکارونی پیچ= به میزان دلخواه
سرکه و روغن زیتون و آب لیمو= به میزان دلخواه
سس مایونز= به مقدار مورد نیاز


طرز تهیه:
ماکارونی ها رو میپزی و آبکش میکنی تا آبشون بره و توی ظرف میریزی و بعد باقی مواد رو بهش اضاقه میکنی و بعد هم سس و در آخر سرکه و آب لیمو و فلفل و روغن زیتون رو بریزید.



امیدوارم لذت ببرید.:w11:
 

mahsa66

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه غذای جدید

یه غذای جدید

سلام دوستای خوبم
بعد از یه وقفه طولانی دوباره اومدم ولی با دست پر با یه غذای جدید و خیلی خوشمزه

اسم این غذا رو گذاشتم

مرغ با سس گردویی

مواد لازم برای چهار نفر :

مرغ :gol: 4 قطعه
گردو :gol: 100 گرم
رب انار شیرین :gol: به مقدار لازم
رب آلوچه :gol: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را همراه پیاز و کمی زعفران و نمک و آب می گداریم تا بپزد، وقتی که مرغ شما پخته شد آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.گردو را آسیاب کنید و کنار بگذارید. رب انار شیرین و رب آلوچه(در صورت نداشتن رب آلوچه می توانید از رب انار ترش استفاده کنید) را با مقدار خیلی کمی آب جوش (البته اگر مرغ شما بعد از پخت آب داشته باشد بهتر است از آب مرغ استفاده کنید) رقیق کنید و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و این مواد را خوب مخلوط کنید.و ابن مواد را داخل یک ماهیتابه بریزید و بعد مرغ را روی این مواد بچینید و اجازه دهید تا سس گردویی مان با حرارت ملایم به خورده مرغ برود و مرغ مزه دار شود. شما می توانید بعد از 10 الی 15 دقیقه مرغ با سس گردویی را سرو کنید.

امیدوارم لذت ببرید نوش جان!

 

ahoo_fr

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای خوبم
بعد از یه وقفه طولانی دوباره اومدم ولی با دست پر با یه غذای جدید و خیلی خوشمزه

اسم این غذا رو گذاشتم

مرغ با سس گردویی

مواد لازم برای چهار نفر :

مرغ :gol: 4 قطعه
گردو :gol: 100 گرم
رب انار شیرین :gol: به مقدار لازم
رب آلوچه :gol: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا مرغ را همراه پیاز و کمی زعفران و نمک و آب می گداریم تا بپزد، وقتی که مرغ شما پخته شد آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید.گردو را آسیاب کنید و کنار بگذارید. رب انار شیرین و رب آلوچه(در صورت نداشتن رب آلوچه می توانید از رب انار ترش استفاده کنید) را با مقدار خیلی کمی آب جوش (البته اگر مرغ شما بعد از پخت آب داشته باشد بهتر است از آب مرغ استفاده کنید) رقیق کنید و گردوی آسیاب شده را به آن اضافه کنید و این مواد را خوب مخلوط کنید.و ابن مواد را داخل یک ماهیتابه بریزید و بعد مرغ را روی این مواد بچینید و اجازه دهید تا سس گردویی مان با حرارت ملایم به خورده مرغ برود و مرغ مزه دار شود. شما می توانید بعد از 10 الی 15 دقیقه مرغ با سس گردویی را سرو کنید.

امیدوارم لذت ببرید نوش جان!

این که همون فسنجون میشه عزیزم ...با یهذره تغییر توی ربش اگه کسی بخواد .
 

dina arian

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]چطور ماکارونی رنگی درست کنیم؟
[/h]
اگر فکر می کنید ماکارونی معمولی، غذای محبوب شماست، صبر کنید تا نحوه درست کردن ماکارونی رنگین کمان را برایتان شرح دهیم. این ماکارونی جادویی است.


ماکارونی های رنگی در بازار موجود است، ولی در اینجا قرار است خودمان رنگ ماکارونی های معمولی را به دلخواهمان تغییر دهیم.



اول باید ماکارونی ها را مطابق دستورالعمل روی بسته ماکارونی، داخل آب بجوشایند تا نرم شوند.



در حالیکه ماکارونی ها در حال پختن داخل آب هستند، مواد رنگی را آماده کنید. از هر رنگی که دوست دارید استفاده کنید، ولی اینجا ما از رنگ های قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش استفاده کردیم. حدود 20 قطره از هر رنگ غذا را با 2 قاشق غذاخوری آب داخل هر کیسه زیپ دار بریزید.

وقتی ماکارونی را حرارت دادید، آب آن را بگیرید و فوراً آب سرد روی آنها بریزید تا روند پخت متوقف شود.

ماکارونی را تقسیم کنید و هر بخش را داخل کیسه های رنگی بریزید. زیپ آنها را ببندید و هر کیسه را خوب تکان دهید تا رنگ غذا کاملاً به خورد ماکارونی برود. حداقل یک دقیقه برای هر کیسه وقت بگذارید.



سپس کیسه ها را یکی یکی باز کنید و داخل سبد بریزید و دوباره با آب سرد آبکشی کنید تا رنگ های اضافی شسته شود و آنها را داخل قابلمه بریزید. ماکارونی را خوب هم بزنید.



سس دلخواهتان را به ماکارونی اضافه کنید و اگر دوست داشتید پنیر پارمزان هم اضافه کنید.

نحوه درست کردن چیپس های پارمزان

چیپس پارمزان با این ماکارونی خیلی خوشمزه می شود و شکل آن هم مثل ابری روی این رنگین کمان است.



فر را روی درجه 350 بگذارید. روی سینی فر یک کاغذ روغنی بگذارید و برای هر ابر پارمزانی، 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان به شکل دایره بریزید. بهتر است از قالب گرد استفاده کنید.

بعد حدود 4 تا 5 دقیقه آنها را داخل فر حرارت دهید تا پنیرها آب شوند و لبه های آنها طلایی شود. سینی را بعد از 5 دقیقه از فر درآورید و کاغذ روغنی را در جایی بگذارید بمانند تا سرد شود و آماده سرو کردن شود. بهتر است پنیرها را قبل از ماکارونی آماده کنید.



ماکارونی رنگین کمان و ابرهای پارمزان شما آماده اند!


..
.
.
اگه میخواهید سلامت بمانید از رنگ های خوراکی کمتر استفاده کنید.....:D
 

mahsa66

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون خیلی عالی بود درست کنم ببینم چطور میشه.
 

mahsa66

عضو جدید
کاربر ممتاز
رولت گوشت

رولت گوشت

سلام دوستان عزیزم
اومدم با طرز تهیه یه غذای شیک و خوشمزه

رولت گوشت

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده : 250 گرم
تخم مرغ :1 عدد
نان تست :1 عدد
شیر : 1/4 لیوان
پیاز :1 عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
زعفران آبکرده غلیظ
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم

مواد داخل رولت :

تخم مرغ آب پز: 2 عدد
جعفری خرد شده: 4 قاشق سوپ خوری
مغز گردوی خرد شده : 2 قاشق سوپ خوری
زرشک : 1 قاشق سوپ خوری

مواد روی رولت:

کره : 50 گرم
زعفران آبکرده: 1 قاشق سوپ خوری
رب : 1 قاشق سوپ خوری


طرز تهیه :

نان تست و شیر را مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه بگذارید بماند. سپس شیر اضافه آن را بگیرید پیاز را رنده کرده آب اضافه آنرا بگیرید. گوشت ،نان تست،زعفران آبکرده،1 تخم مرغ ، پیاز رنده شده، نمک فلفل و پودرسیر را مخلوط کرده، اگر شل بود کمی پودر سوخاری یا آرد یا سبوس گندم در حد 1 تا 2 قاشق سوپ خوری اضافه کنید.
روی میز کار فویل آلومینیوم را باز کنید، کمی با کره چرب کنید و پودر سوخاری بپاشید.مخلوط گوشت را روی آن به ضخامت 1c.m باز کنید.روی آن تخم مرغ پخته برش داده، گردوی خرده شده و جعفزی و زرشک بگذارید و توسط فویل آنرا رول کنید و انتهای رول را ببندید.رول ر ا در ظرف پیرکس بگذارید25 گرم کره آبکرده را با قلمو روی رولت بکشید. روی پیرکس را فویل آلومینیوم بگذارید و آنرا از چند جا سوراخ کنیدو در فر به مدت 30 دقیقه در طبقه وسط فز بگذارید تا گوشت پخته شود و بعد از این زمان رب، زعفران و 25 گرم کره آبکرده را مخلوط کرده بر روی رولت با قلمو بکشید و به مدت 10 دقیقه قرار دهیدتا برشته بشود. بعد از پخته شدن برش داده و با جعفری و لیمو تزئین کنید.

این هم عکس رولت من :

 

Similar threads

بالا