1 -هندوانه از نظر طب قديم ايران سرد و تر است. گرما را برطرف ميكند و بهترين ميوه تابستان است.
2 - هندوانه مدر است و به پايين آوردن فشار خون كمك ميكند.
3 - هندوانه معده را تقويت ميكند.
4 - پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است.
5 - مغز تخمه هندوانه كرمهاي معده و روده را از بين ميبرد.
6 - هندوانه براي ورم مثانه مفيد است.
7 - هندوانه بدن را تازه و شاداب ميكند.
8 - هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است.
9 - آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاجكننده يرقان و دفعكننده سنگكليه است.
10 - براي خنك كردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد.
11 - براي برطرف كردن تب و اختلاط بدن هندوانه را با شيرخشت بخوريد.
12 - براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد.
13 - هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد (يعني حدود سه ساعت بعد از غذا و يك ساعت قبل از غذا) زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد ميكند. همچنين اين ميوه را نبايد باميوههاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم ميكند.
2 - هندوانه مدر است و به پايين آوردن فشار خون كمك ميكند.
3 - هندوانه معده را تقويت ميكند.
4 - پوست سفيد داخل هندوانه براي زخم گلو و دهان بسيار موثر است.
5 - مغز تخمه هندوانه كرمهاي معده و روده را از بين ميبرد.
6 - هندوانه براي ورم مثانه مفيد است.
7 - هندوانه بدن را تازه و شاداب ميكند.
8 - هندوانه براي اشخاص گرم مزاج بسيار خوب است.
9 - آب هندوانه مخلوط با سكنجبين علاجكننده يرقان و دفعكننده سنگكليه است.
10 - براي خنك كردن بدن در روزهاي گرم تابستان هندوانه را با شكر بخوريد.
11 - براي برطرف كردن تب و اختلاط بدن هندوانه را با شيرخشت بخوريد.
12 - براي رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندي بخوريد.
13 - هندوانه را بايد هميشه بين دو غذا خورد (يعني حدود سه ساعت بعد از غذا و يك ساعت قبل از غذا) زيرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ايجاد ميكند. همچنين اين ميوه را نبايد باميوههاي ديگر مخلوط كرد زيرا توليد نفخ شكم ميكند.