مرسی عزیزم یه چندتا عکس ازشون میگرفتی ما هم ببینیماولا تشکر اینم جالب بود
بعدش من خودم یه چاله نیم متری کندم بعد توش پر زغال کردم بعد مرغ رو تو زر ورق پیچوندم گذاشتم تو چاله دوباره روش زغال ریختم اونم چیز خفنی شد جاتون خالی خیلی برشته شده بود ......
این مدلو حتما باید امتحان کنم خیلی باحال بود
مرسی استارتر
مگه امتحان کردی خودت؟؟امتحانش کن خیلی خوشمزه میشه....قابلی نداشت گلم
مگه امتحان کردی خودت؟؟
آره موافقمنه اما از رنگ ولوابش پیداس بعدشم هر غذایی که با آتیش درست بشه خوش طعم میشه
خیلی باحاله
آره موافقم
منم که عاشق غذایه اینطوریم چه لذتی داره واقعا
به به میلاد خان چطوری؟؟؟
سلام شادی جونم خوبی؟
دلمون اب افتاد نصف شبی
مرسی خوبم خوب صبح نگاش میکردی...دی
باز داری سر به سرم میذاریا
همون اسپید کانوکشنه
یا همون فر
از هر طرف که گرما بزنه به غذا نتیجه ش این میشه
اینو فکر کنم از 8 سال پیش انجام میدیم ما
ماهی هم تو زر ورق و تو زغال ملایم عالی میشه
باز تو شروع کردی کچل....دی
تقصیر منه که میخوام تایپیکت بالا باشه
واقعا ایده جالبیه...مرسی.
.خوشمان آمد