این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف کنید !

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز
سه شنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۱ ساعت ۰۹:۲۸
مصرف شیر پرچرب در صبحانه تأثیر آنتی اکسیدانی چای را می‌کاهد




عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: استفاده از شیر پرچرب می‌تواند میزانی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای را از بین ببرد.

این نوشیدنی را در صبح با چای مصرف کنید !

محمدجواد حسین‌زاده افزود: استفاده از شیر پرچرب می‌تواند میزانی از آنتی‌اکسیدان‌های موجود در چای را از بین ببرد.

وی گفت: موادی که به عنوان مواد چرب مصرف می‌شود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب می‌کند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سکته قلبی و مغزی می‌شود.

حسین‌زاده گفت: چربی زیاد در رژیم غذایی ممکن است اثر آنتی اکسیدانی ویتامین C را از بین ببرد.
 
بالا