سلام خواهش میکنم. منم میدونم که میدونستین.
ببینین عصارش شیری رنگ هست. البته بستگی به حلالتون و خلوص عصاره داره. مثل اسانس بابونه (کامازولن) که باید آبی رنگ باشه اما من به انواع و اقسام مختلفشو دیدم! بجز روش Broth Microdilution من دیگه راهی رو بلد نیستم. که این از استاندارهای ایزو هست. با روش ساده تجربی که نمیشه سنجش کرد! میشه فقط ظاهرش رو بررسی کرد... خواص ظاهریشو.. مثل رنگ و طعم و بو.... به میزان ماده موثره نمیشه دست یافت بجز آزمایش... البته تا جایی که من میدونم اینطوری بوده خوب واقعا اگه روش کم هزینه تری باشه که خیلی عالیه...
من بلد نیستم دیگه دیگه بیشتر از این شیمی یادمون ندادند