دانشگاه شیراز: دانشجو می میرد، ذلت نمی پذیرد

Mohsenyg

عضو جدید
دانشگاه شیراز:»دانشجو می میرد،ذلت نمی پذیرد

دو تجمع دانشجویی در یک روز در دانشگاه علوم پزشکی شیراز در اعتراض به ممنوع الورود شدن شش نفر از اعضای انجمن اسلامی


خبرنامه امیرکبیر: بیش از دویست نفر از دانشجویان ساکن خوابگاه پسرانه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، یکشنبه شب در اعتراض به حکم ممنوع الورودی شش نفر از اعضای انجمن اسلامی دانشجویان این دانشگاه به دستور محمد هادی ایمانیه ریاست دانشگاه دست به تجمع اعتراضی زدند.


ماجرا از آنجا آغاز شد که جمعی از نیروهای حراست جهت بیرون فرستادن یکی از دانشجویان به درب اتاق وی مراجعه می نمایند. هم اتاقی این دانشجو به آن ها اعلام می کند که وی در اتاق حضور ندارد.


نیروهای حراست سعی می کنند وارد اتاق شوند، اما دانشجو به آنان اعلام می کند که شما حق این کار را ندارید. در این هنگام نیروهای حراست او را به گوشه ای پرت می کنند.


دانشجویان اتاق های مجاور که از قضایا مطلع شده بودند، در محل جمع می شوند و به این برخورد اعتراض می کنند. پس از آن نیز دانشجویان در محل سلف سرویس تجمع کرده و به اقدامات ریاست دانشگاه اعتراض می کنند. با اضافه شدن تعداد دانشجویان، تجمع به بیرون از خوابگاه کشیده شد و دانشجویان اقدام به سر دادن شعار ” دانشجو می میرد، ذلت نمی پذیرد” کردند، جمعی از دانشجویان در اعتراض به رفتارهای توهین آمیز حراست، اتاق انتظامات خوابگاه را به تصرف در آوردند.


دانشجویان در ادامه به سر دادن شعارهایی نظیر ” ایمانیه حیا کن، دانشگاه را رها کن”، “حراست، خجالت، خجالت”، “ریاست دانشگاه، استعفا، استعفا” و خواندن سرود یار دبستانی پرداختند و خواستار حضور ریاست دانشگاه و پاسخگویی وی نسبت به رفتارها و تصمیمات وی و برخوردهای توهین آمیز نیروهای حراست در قبال اعضای انجمن اسلامی شدند.


از آنجا که ریاست دانشگاه حاضر نشد در جمع دانشجویان حضور یابد، دانشجویان خیابان واقع در دانشگاه را مسدود کردند و بر شدت اعتراضات و شعارهای خود افزودند. دانشجویان همچنین به رفتار مسوولین دانشگاه در بیرون کردن یکی از دختران عضو انجمن اسلامی در ساعت ۹ شب قبل، به شدت اعتراض کردند و این رفتار را مایه ننگ ریاست دانشگاه دانستند. پس از ۳.۵ ساعت دانشجویان با اعلام خواسته های خود به صورت مشروط به تجمع اعتراضی خود پایان دادند. خواسته های دانشجویان عبارت بود از: لغو کامل احکام ممنوع الورودی دانشجویان، عذرخواهی حراست و ریاست دانشگاه به خاطر توهین های صورت گرفته در قبال دانشجویان ممنوع الورود، برچیدن دوربین های مدار بسته.


دانشجویان اعلام کردند در صورت عدم برآورده شدن خواسته هایشان تا بعدازظهر دوشنبه، تجمع خود را از سر خواهند گرفت.


همچنین جمعی از دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی حضرت فاطمه (س) نیز ظهر یکشنبه، در اعتراض به تصرف غیرقانونی دفتر انجمن اسلامی دانشکده و ممنوع الورود شدن مجتبی وکیلی، تجمع اعتراض آمیز برگزار کردند.


دانشجویان پلاکاردهایی با مضامین زیر در دست داشتند: “مجتبی وکیلی را به دانشگاه بازگردانید”، “دانشجو را به خانه اش راه نمی دهند” ، “انجمن اسلامی منتخب دانشجویان، مورد حمایت دانشجویان”، “دفتر انجمن را به ما بازگردانید”.


دانشجویان معترض با تجمع در مقابل دفتر ریاست دانشکده، خواستار حضور وی در جمع خود شدند. پس از حضور دکتر کاوه، ریاست دانشکده، دانشجویان خواستار پیگیری هر چه سریعتر وی و لغو احکام ممنوع الورودی دانشجویان شدند.


گفتنی است شش تن از اعضای انجمن اسلامی به نام های یاسر رحمانی راد به مدت دو ماه، سعادت دلفانی، نادر دیناری، مجتبی وکیلی، طیبه جهانگیرفام، سید محسن فخری بافقی هر کدام به مدت یک ماه، با دستور محمدهادی ایمانیه، رییس دانشگاه، به تمامی فضاهای دانشگاه از جمله خوابگاه ممنوع الورود شده اند.
 

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
ننوشتيد بهانه يا دليل ممنوع الورود كردنش اين دانشجوها چيه؟
موفق باشيد
 

Mohsenyg

عضو جدید
والا خودم هم نميدونم
توي منبعش هم چيزي نبود

البته که هر دليلي داشته باشه نبايد اينطوري برخورد بشه
 

کربلایی

مدیر بازنشسته
سلام
ولي بنظر من حمايت از گناه كار، كار درستي نيست.
من نمي دونم اون اخراجي ها گناه كار بوده اند يا نه! ولي اگر گناهكار باشند( بستگي به گناهشون داره كه آيا اين برخورد درست بوده يا نه) در صورت بي گناهي هم،‌وظيفه هر دانشجو و انسانيه كه ازشون دفاع كنه.
البته اين فقط نظر شخصيه منه
موفق باشيد
 

Mohsenyg

عضو جدید
ببينيد اين عمل مثل اردنگي زدن به يک دزد در راه کلانتري ميمونه
هيچ کس حق نداره يک دزد رو[با اينکه خلافکاره]کتک بزنه و اين در همه جاي دنيا خلاف قانونه
اينها دقيقا همينکار رو با اون دانشجو کردند
 
بالا