چرا نباید توت و خرما را با چای بخوریم؟!

دانشجوي كامپيوتر

دستیار مدیر تالار هنر
کاربر ممتاز
اگر بر این باورید که مصرف "توت" یا "خرما" به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان "قند خون" جلوگیری کند سخت در اشتباهید. قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های این مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود. گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندان‌ها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" می‌شود. گفتنی است مصرف "میوه‌های خشک" در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و "توت" است. نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند
منبع:afkarnews.ir
www.beytoote.com
 

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
اگر بر این باورید که مصرف "توت" یا "خرما" به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان "قند خون" جلوگیری کند سخت در اشتباهید. قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های این مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود. گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندان‌ها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" می‌شود. گفتنی است مصرف "میوه‌های خشک" در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و "توت" است. نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند
منبع:afkarnews.ir
www.beytoote.com

سلام
منظور از میوه های خشک همون برگه هاست ؟؟؟
 

self.f_t_m990

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن ,
کاربر ممتاز
سلام ... نمی دونم .. فکر کنم منظور اینه که هر میوه ای رو بذاریم خشک بشه مثلا در معرض آفتاب و ... از روش هاش است . البته بخش اعظمی از خاصییت اش رو از دست میده ولی .... (مثلا نمونه اش کشمش شاید بشه اشاره کرد ... البته بازم مطمئن نیستم.)
برگه ها منظورت به چی هست؟

برگه ها هم همون انواع میوه که برگه برگه شده و خشک شده ، مثل برگه ی زرد آلو ، هلو ، موز و ...
 

*Chakavak*

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر بر این باورید که مصرف "توت" یا "خرما" به جای قند می‌تواند از بالا رفتن میزان "قند خون" جلوگیری کند سخت در اشتباهید. قند خرما، توت و به طور کلی هر"مواد قندی "هنگامی که با آب جوش یا چای داغ تماس پیدا می‌کند بدن تمام شیرینی‌های این مواد را جذب کرده و "انرژی" موجود در آنها جذب بدن نمی شود. گفتنی است چای و "قهوه "در تمام کشورهای دنیا نوشیدنی‌های بسیار رایجی هستند که افراد عادت دارند آنها را با مواد شیرین مصرف کنند اما این مواد قند به سلامت "دندان‌ها" آسیب رسانده و سبب بالا بردن قند خون و در نهایت "دیابت" می‌شود. گفتنی است مصرف "میوه‌های خشک" در کنار چای بهترین گزینه به جای قند، خرما و "توت" است. نکته: پزشکان بر این باورند مصرف میوه‌های خشک انرژی مورد نیاز بدن را فراهم کرده و برای "سلامتی" ضرری ندارند
منبع:afkarnews.ir
www.beytoote.com
متشکرم :gol:

البته خرما منبع آهن هم هست که وقتی با چای مصرف میشه، چای مانع جذب آهن میشه..
 

Similar threads

بالا