کاهش غلظت خون با سويا

S i s i l

عضو جدید
کاربر ممتاز



سلامت نيوز: مصرف سويا در کاهش غلظت چربي هاي خون موثر است.گروهي از پژوهشگران دانشگاه هاي علوم پزشکي ايران ، ساري ، شيراز ، يزد و آزاد اسلامي تأثير مصرف سويا را بر غلظت چربي ها و شاخص هموسيستئين خون 34 زن مبتلا به افزايش چربي هاي خون که در سنين يائسگي بودند ، بررسي کردند.


بر اساس اين بررسي که مشروح آن در مجله غدد درون ريز و متابوليسم ايران منتشر شد ، مصرف روزانه 130 گرم سويا به مدت 10 هفته در اين زنان ، ميزان چربي هاي تري گليسريد و کلسترول و شاخص هموسيستئين خون آنان را کاهش مي دهد ...، به گفته پژوهشگران: با توجه به اين بررسي مصرف سويا خطر ابتلا به بيماري ‌هاي قلبي ـ عروقي را در زنان کاهش مي دهد .


با توجه به وضع نامطلوب چربي هاي خون در زنان سالمند ، احتمال ابتلاي آنان به بيماري ‌هاي قلبي ـ عروقي بيش از زنان کوچک تر است .

شاخص هموسيستئين يک عامل خطر ساز مستقل براي بيماري هاي قلبي عروقي است که ميزان آن در زنان سالمند افزايش مي يابد.





 
بالا