بر اساس اين بررسي که مشروح آن در مجله غدد درون ريز و متابوليسم ايران منتشر شد ، مصرف روزانه 130 گرم سويا به مدت 10 هفته در اين زنان ، ميزان چربي هاي تري گليسريد و کلسترول و شاخص هموسيستئين خون آنان را کاهش مي دهد ...، به گفته پژوهشگران: با توجه به اين بررسي مصرف سويا خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي ـ عروقي را در زنان کاهش مي دهد .
با توجه به وضع نامطلوب چربي هاي خون در زنان سالمند ، احتمال ابتلاي آنان به بيماري هاي قلبي ـ عروقي بيش از زنان کوچک تر است .
شاخص هموسيستئين يک عامل خطر ساز مستقل براي بيماري هاي قلبي عروقي است که ميزان آن در زنان سالمند افزايش مي يابد.