[کیک] - کاپ کیک کنافه

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز



مواد لازم:
رشته کنافه ................................ 350 گرم
کره ........................................... 120 گرم
زعفران دم کرده ........................... 1 ق غ
پودر هل ..................................... 1 ق چ
پنیر خامه ای ............................... 200 گرم
گلاب ......................................... 2 ق غ
عسل و پودر پسته ....................... به میزان لازم
طرز تهیه:
کره رو می تونید آب کنید یا بذارید تو دمای اتاق نرم بشه و استفاده کنید.



ول که رشته کنافه رو از تو فریزر درمیارید یه مقدار خشک و شکننده هست و راحت تر خرد میشه. بنابراین تا سرده دست به کار بشید. قبل از شروع کار، کنافه رو با دست یه مقدار خرد کنید.





تو دستگاه غذاساز، رشته های کنافه، کره، زعفران و پودر هل رو بریزید و دستگاه رو روشن کنید تا رشته ها خرد بشن و با کره و زعفران مخلوط شن.





هر وقت همه چیز با هم به خوبی ترکیب شد دستگاه رو خاموش کنید.
تو کاسه ای پنیر خامه ای رو با پشت چنگال له کنید و گلاب رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا کمی شل بشه.



فر رو با حرارت 170 درجه روشن کنید.
از مایه کنافه کمی بردارید و توی قالب کاپ کیک فشار بدید به طوری که کف و دیواره قالب با کنافه پوشیده بشه. میتونید وسط کنافه رو با نوک انگشت یا یه چیزی که سر گرد داره (مث گوشکوب هاون) فشار بدید تا وسطش گود بشه.







از مایه پنیر به اندازه 1 ق م (یا هر چقدر که دوس داشتین) تو این گودی بریزید.



مجدداً روی پنیر رو هم با مقدار کمی کنافه بپوشونید و با فشار کف دست، سطحش رو صاف کنید.







به همین صورت، همه خونه های قالب کاپ کیک رو پر کنید.







وقتی همه قالبهای کاپ کیک پر شدن، اون رو تو فر قرار بدید و حدود 25 دقیقه الی نیم ساعت صبر کنید.
هر وقت اطراف کاپ کیک شروع به طلایی شدن کرد یعنی زیرش هم پخته. بعد کمی گریل رو روشن کنید تا روش هم طلایی بشه.





کاپ کیک ها رو گرم گرم از تو قالب در بیارید...





... و سریع روشون عسل بریزید. میتونید هم از مخلوط آب و شکر استفاده کنید ولی عسل طبیعی تر و سالم تره!! میزان اون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. میتونید خیلی شیرینش کنید یا کمتر استفاده کنید!





بعد هم کمی پودر پسته بپاشید روش.



با این مقدار کنافه 24 تا کاپ کیک درست میشه



خیلی خوشمزه س ولی موقع خوردن خرد میشه و می ریزه. بنابراین برای سرو توی کپسول کاغذی باز شده بذارید تا تمیزتر خورده بشه.







امیدوارم خوشتون بیاد
 

Similar threads

بالا