P
پسندها
10

ارسال های پروفایل آخرین فعالیت ارسال ها درباره

  • salam manam ham reshteitunam albate sale 3vom.paye hamkari tu har zamine elmi hastam,makhsusan mosabeghate kemikar
    با سلام و خسته نباشید. من دانشجوی رشته مهندسی شیمی -صنایع غذایی هستم. البته سال دوم. میخواستم از حالا برای ارشد کم کم شروع به مطالعه کنم. ولی نمیدونم چطوری و از کجا شروع کنم؟
    و یه چیز دیگه اینکه میخاستم در یک فیلد خاصی که مربوط به صنایع غذایی باشه فعالیتم رو شروع کنم. من خیلی به گرایشم علاقه دارم و دوست دارم اطلاعاتم رو خیلی زیاد کنم. ولی متاسفانه هنوز شروع نکردم. فقط راهنمایی و کمک میخوام. اگه منو راهنمایی کنید ممنون میشم.منتظرتون هستم.مرسی

    آدرس ایمیلم هست. اگه میشه جوابتونو به میلم هم ارسال کنید ممنون میشم.
    black_eyes1388@yahoo.com
    با سلام
    آزمون های فیزیکو شیمیایی و بافتی سس های مایونزو می خواستم. اگه لطف کنید یه کتاب در این رابطه هم معرفی کنید. از کجا می تونم شرح این آزمایش هارو پیدا کنم؟ ممنون
    ای بابا کلی خوشحال شدم یکی ما رو تحویل گرفت اما مثل اینکه خبری نیست....
    من کلی امید راهنمایی از طرف شما دارم لطفا بیشتر سر بزنید.ممنون
    سلام
    آیا میتوان سالاد الویه را که دارای سیب زمینی روغن و تخم مرغ و سس و مرغ پخته شده میباشد در خلع برای مدت طولانی مثلا 1 ماه نگهداری نمود.آیا مواد نگهدارنده در سس برای ماندگاری سالاد کافیست یا میبایست به میزان نگهدارنده آن افزود. شما چه نوع نگهدارنده دیگر را پیشنهاد می کنید
    با سپاس
    سلام.من هم دانشجوي اين گرايش هستم.اميدوارم بتونيم اين گرايش رو بيشتر معرفي كنيم و بشناسونيمش.
    يا حق
    باسلام به دوست عزیز ،
    بنده یه مقدار آرد میکس شده خارجی جهت درست کردن کیک دارم ، میخواستم بدونم که چطور میتونم درصد مواد بکار رفته تو اونو داشته باشم.
    آیا تو این زمینه شما میتونید کمکم کنید؟ خیلی واسم مهمه...
    سلام مهندس تیموری
    آقا اطلاع داری این برنجک ها رو چطوری درست میکنن؟
    سلام خسته نباشيد، لطفا درباره كاربرد سيالات فوق بحراني در صنايع غذايي توضيح دهيد.
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
  • بارگذاری...
بالا