آشپزی!!!

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
ب........ههههههههههههههههه..............له.....
الان بهتر شد............املت چی هست؟اسم نزدی براش:smile:
معلومه که بهتره........
دوست دارم براش اسم نذارم.....از جن بودن میارمت بیرون....
یه غذا هم برات درست میکنم که حال کنی!!!!!!!!!!!!!!!!
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاچی
آرد 100 گرم
شکر 50 گرم
آب 5/1لیوان
گلاب 2 قاشق غذاخوری
زعفران نصف قاشق چای خوری
کره 40 گرم
آردو اول کمی تفت میدهیم.بعد آب و میذاریم جوش بیاد بعد شکر را میریزیم بعد زعفران را که از قبل ساییدیم و دم کشید داخل آب میریزیم بعد تمام مواد را کم کم داخل آرد میریزیم بعد هم میزنیم بعد کره را اضافه میکنیم.کمی هم میزنیم تا خودش را بگیرد...کاچی حتمأ باید رقیق باشد و نگذاریم آبش بسوزد....
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
ایول .. این تاپیک همچنان سرپا هست

من یه سوال داشتم .. چرا غذاهای نذری طعمش با بقیه غذاها فرق میکنه ؟!! :que:
 

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایول .. این تاپیک همچنان سرپا هست

من یه سوال داشتم .. چرا غذاهای نذری طعمش با بقیه غذاها فرق میکنه ؟!! :que:
سلام
بخاطر اینکه غذاهای نذری با گوشت تازه پخته میشه و تمام قسمت ها با استخون گذاشته میشه و بعد هم از چربی حیوانی(دنبه) زیاد میزارن
یه دلیل دیگشم اینه که معمولا از صبح تا شب رو گازه که خیلی تاثیر داره
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
سلام
بخاطر اینکه غذاهای نذری با گوشت تازه پخته میشه و تمام قسمت ها با استخون گذاشته میشه و بعد هم از چربی حیوانی(دنبه) زیاد میزارن
یه دلیل دیگشم اینه که معمولا از صبح تا شب رو گازه که خیلی تاثیر داره

آفرین .. آفرین ;)
یه چیز دیگه ایی هم هست .. و اون هم ادویه هاشونه ..
 

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین .. آفرین ;)
یه چیز دیگه ایی هم هست .. و اون هم ادویه هاشونه ..
اون ادویه ها رو تو غذایی مامانی هم میتونی پیدا کنی ولی چربی و وقت کافی و غذایی به حجم غذایی نذری رو تو خونه نمیتونی ببینی:D
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره همینطوره...مثلأ توی قیمه اگه دارچین و زعفران بریزی فوق العاده میشه...;)
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
اون ادویه ها رو تو غذایی مامانی هم میتونی پیدا کنی ولی چربی و وقت کافی و غذایی به حجم غذایی نذری رو تو خونه نمیتونی ببینی:D

بابا سرآشپز اینجاست و ما خبر نداشتیم
ایول آبجی ;)
 

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه ....باید کم بریزی و 5 دقیقه مونده خاموش کنی...چون اگه زیاد بجوشه تلخش میکنه.....امتحان کن خیلی عالیه.
 

dzzv_13

مدیر مهندسی فناوری اطلاعات
مدیر تالار
نه ....باید کم بریزی و 5 دقیقه مونده خاموش کنی...چون اگه زیاد بجوشه تلخش میکنه.....امتحان کن خیلی عالیه.

دارچین رو ما سر سفره میریزیم رو قیمه .. هم تزئین میشه و هم بنظرم خوشمزه ..
اینو هم امتحان کنید ;)
 

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خواهش میکنم...خیلی خوشمزه میشه.....من که عاشقشم.....شما چی بلدی...به ما یاد بده....
من کیک گذاشتم
یه املت بلدم خودم بهش میگم املت اسپانیایی:D
یه سیب زمینی هم بلدم با پنیر:redface:
من بیشتر کششم به سمت غذاهایی گیاهیه گوشت دوست دارم ها ولی خودم فقط با سبزی جات اشپزی میکنم
دارچین رو ما سر سفره میریزیم رو قیمه .. هم تزئین میشه و هم بنظرم خوشمزه ..
اینو هم امتحان کنید ;)
واقعا چه جالب ما کلا از دارچین استفاده نمیکنیم اینم امتحان میکنم مرسی
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوراك گوشت اوليور + سیب زمینی تنوری یونانی


مواد لازم خوراك گوشت


  • گوشت چرخ‌كرده: 500 گرم
  • آويشن: چندبرگ
  • پياز قرمز: يك عدد
  • هويج: 2 عدد
  • كرفس: 3 شاخه
  • رزماري: چندبرگ
  • فلفل قرمز چيلي: يك عدد


مواد لازم سيب‌زميني تنوري

  • سيب‌زميني تنوري: 4 عدد
  • رزماري: 2 برگ
  • سس مايونز: به ميزان لازم



مواد لازم لوبيا

  • گوجه‌فرنگي: 2 عدد
  • كنسرو لوبيا: 400 گرم
  • ريحان: يك دسته كوچك



مواد لازم دسر هلو

  • كمپوت هلو:2 قوطي
  • عصاره هلو: 425 گرم
  • بيسكويت: 4 عدد
  • نعناي تازه: چندبرگ



مواد لازم سالاد آووكادو

  • كاهو: يك عدد
  • شاهي: يك دسته كوچك
  • آووكادو: 2 عدد
  • ليمو: يك عدد
  • سس فرانسوي: 2 قاشق غذاخوري



مواد لازم ادويه‌ها

  • روغن زيتون
  • نمك و فلفل سياه





برای شروع :

يك ماهي‌تابه متوسط را روي حرارت ملايم گاز قرار دهيد و قسمت گريل فر را روشن كنيد.

خوراك گوشت اوليور

ابتدا يك ماهي‌تابه را روي حرارت قرار دهيد. روغن زيتون را درون آن ريخته و گوشت چرخ‌كرده را به آن اضافه كنيد با يك قاشق چوبي گوشت‌ها را درون ماهي‌تابه به هم بزنيد تا به هم نچسبند. در مرحله بعد پيازها را سريع خلال كرده و درون آن بريزيد كمي آويشن، نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد تا كاملا مزه‌دار شود. هويج‌ها را شسته و پوست‌ بكنيد و روي تخته گرد گرد برش بزنيد همين كار را با كرفس هم انجام دهيد و هردوي آن را اضافه كنيد در آخر فلفل قرمز چيلي را همراه با كمي رزماري روي كل مواد بپاشيد و با قاشق چوبي به هم بزنيد. مقدار كمي آب درون ماهي‌تابه ريخته و در آن را بگذاريد تا كاملا همه مواد پخته شوند. مرتبا آن را چك كرده تا گوشت‌ها به كف ماهي‌تابه نچسبند. پس از اين‌كه از پختن همه مواد مطمئن شديد گاز را خاموش كرده و غذا را در ظرف موردنظر بريزيد.

سيب‌زميني تنوري يوناني

سيب‌زميني‌ها را شسته و از يك چاقوي تيز براي برش ضربدري روي آن استفاده كنيد با اين كار داخل سيب‌زميني زودتر مي‌پزد. بعد آن را داخل فويل پيچيده و درون مايكروفر قرار دهيد اگر به آتش طبيعي دسترسي داشتيد آن را درون آتش بيندازيد و بگذاريد تا به مدت 04 تا06 دقيقه درون حرارت باشد و بعد آن را بيرون آورده و فويل را از دور آن باز كنيد و برگ‌هاي رزماري را روي آن بريزيد. مي‌توانيد سس مايونز را هم روي آن بماليد يا اين‌كه در يك ظرف كنار آن قرار دهيد.

خوراك لوبيا با سبزيجات

در ماهي‌تابه ديگري مقداري روغن زيتون ريخته و روي حرارت كم بگذاريد. كنسرو لوبيا را باز كرده و درون ماهي‌تابه بريزيد مي‌توانيد مزه آن را با كمي نمك و فلفل تغيير دهيد. گوجه‌فرنگي‌هاي رسيده را برش زده و داخل آن بگذاريد و بعد برگ‌هاي ريز ريحان را از ساقه جدا كرده و روي كل مواد بريزيد و بگذاريد تا كاملا گرم شود و بعد سرو كنيد.

سالاد آووكادو و كاهو

كاهوها را شسته و بگذاريد تا آب آن برود، بعد روي تخته آن را خرد كنيد البته نه زياد ريز، برگ‌هاي شاهي را اضافه كرده و با قاشق اين 2 را هم بزنيد و درون كاسه سالاد بريزيد. روغن زيتون و نمك را فراموش نكنيد. آووكادو را از وسط نصف كرده، هسته آن را بيرون بياوريد و درون مخلوط‌كن بريزيد و آبليمو را بچكانيد، مقداري سس فرانسوي به آن اضافه و ميكس كنيد و روي سبزي‌ها بريزيد. حالا سالاد آماده سرو است از آن لذت ببريد.

دسر هلو

كمپوت هلو را باز كرده و در ظرفي بريزيد. هرنوع بيسكويتي را كه دوست داريد در آن خرد كنيد و كمي نعناي تازه روي آن بگذاريد به همين راحتي دسر شما آماده است.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
هویج پلو با کوفته قلقلی

هویج پلو با کوفته قلقلی




موادلازم:
برنج= 4 پیمانه
هویج =نیم کیلو ( شایدم کمی بیشتر!)
پیاز بزرگ= یک عدد ( برای سرخ کردن )
پیاز کوچک= یک عدد ( برای داخل گوشت )
گوشت چرخ شده= 300 گرم
شکر= 2 تا 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید =1 قاشق غذاخوری سر پر
نمک - فلفل - زعفران آب کرده =به میزان لازم
طرز تهیه:
برنجتون را از شب قبل یا سه چهار ساعت قبل خیس کنید و کنار بگذارید.

یک عدد پیاز بزرگ را رنده کنید . مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. پوست هویجها را با پوست کن بگیرید و با رنده درشت رنده کنید. من با این رنده ها که هویج را خیلی نازک خلال میکنن استفاده کردم. اسمشم نمیدونم چیه !!!
بعد این هویج ها را هم بریزید داخل پیاز و تفت بدین و آخر سر بهش مقداری زعفران آب کرده اضافه کنید من 2 3 قاشق شکر هم اضافه کردم و هم زدم ( اگه شیرین دوست ندارین نریزین شکر). نمک و فلفل هم به اندازه لازم بزنید.

گوشت چرخ شده را با یک پیاز کوچک رنده شده و یک قاشق آرد سفید و کمی نمک و فلفل خوب مخلوط کنید و ورز بدین و باهاش کوفته قلقلی کوچولو درست کنید. بعضی ها کوفته قلقلی را توی روغن تفت میدن اما من تو همون ماهیتابه که هویچ و پیاز را تفت داده بودم کمی آب ریختم و گذاشتم جوش بیاد بعد کوفته قلقلی ها را اضافه کردم و گذاشتم بپزن و آبشون کاملا کشیده بشه.

برنجتون را آب کش کنید. کف یک قابلمه مناسب ته دیگی که دوست دارین را بچینید. بعد به ترتیب یک لایه برنج یک لایه هویج و یک لایه گوشت بریزید مقداری زعفران آب کرده هم روی هر لایه بریزید . لایه آخرتون برنج سفید باشه بعد آب روغن برنجتون را بریزید و بذارید برای مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشه.

من برای درست کردن این ته دیگ سیب زمینی ها را ورقه نازک کردم کف قابلمه روغن ریختم و گذاشتم داع بشه کمی رنگ زعفران ریختم کف قابلمه و قابلمه را یک چرخ دادم تا همه جاش رنگی بشه بعد ورقه های سیب زمینی را چیدم. یک طرفش که برشته شد برشون گردوندم و مواد هویج پلو را روش ریختم .
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
کیک ژله ای قرمز با شکوه

کیک ژله ای قرمز با شکوه




  • زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه

  • زمان بستن: 2-3 ساعت

  • مقدار: 4-6 نفر



مواد لازم:

  • شکر: 100 گرم

  • پودر ژلاتین: 5 قاشق مرباخوری

  • توت فرنگی: یک کیلوگرم

  • گیلاس قرمز (سیاه): یک کیلوگرم

  • پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق مرباخوری

  • آبمیوه یا کمپوت: 700 میلی‌لیتر



طرز تهیه:

شکر و پوست پرتقال رنده شده را به همراه 400 میلی‌لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
از روی حرارت برداشته، کنار بگذارید تا خنک شود.
محلول را از صافی رد کنید. یک‌چهارم پیمانه از آن را برداشته، پودر ژلاتین روی آن بریزید و به طریق بن‌ماری آن را حل کنید تا شفاف شود.
بعد از کمی خنک شدن، آب و شکر جوشیده باقیمانده را اضافه کنید.
کمی از محلول آماده را در کاسه بزرگی ریخته، یک ردیف توت فرنگی شسته روی آن چیده و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
بعد از بسته شدن نیز مقداری از محلول را ریخته، ردیف دوم توت‌فرنگی‌ها را نیز چیده و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
بعد از بسته شدن ردیف دوم توت‌فرنگی، مقداری از محلول را ریخته، گیلاس را چیده و به این ترتیب دو ردیف گیلاس قرار دهید.
بعد از اینکه این کار را 4 بار انجام دادید، حالا یک گلوله توت‌فرنگی در پنج قسمت قرار دهید. مابین توت‌ها گیلاس قرار داده و با ژله آماده (محلول) پر کنید و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
در زمان سرو، در ظرف بزرگتری آب داغ ریخته، کاسه را در آب داغ فرو کرده تا جایی که آب درون ظرف نرود و در ضمن سریع از آب داغ بیرون بکشید تا آب نشود. ظرف موردنظر را روی کاسه‌ترین قرار داده، دسر را برگردانده و سرو کنید.

  • فوت آشپزی: برای بهتر بستن دسر بهتر است مواد را به صورت لایه‌لایه درون ظرف بریزید.

  • میزان کالری: 340
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=1]دستور آشپزی: نودل و ميگوي تند [/h]


مواد لازم :


  • نودل: 200 گرم
  • روغن كنجد: يك قاشق غذاخوري
  • تخم‌مرغ زده شده: 2 عدد
  • فلفل قرمز خرد شده: يك عدد
  • زنجبيل: به ميزان لازم
  • ميگوي پخته‌شده: 450 گرم
  • سويا سس: يك قاشق غذاخوري
  • گشنيز خرد شده: يك دسته
  • نعناي خرد شده: يك دسته
  • بادام زميني بو داده: يك كف دست
  • آب ليمو:يك عدد



روش تهیه

1. نودل‌ها را طبق دستوري كه روي پاكت آن نوشته شده پخته، آبكشي كنيد و كنار بگذاريد.
2. روغن كنجد را در يك ماهي‌تابه گرم كنيد و تخم‌مرغ‌هاي زده شده را داخل آن بريزيد. تخم‌مرغ‌ها را خوب كف ماهي‌تابه بريزيد تا حالت املت پيدا كند. حدود يك تا 2 دقيقه بگذاريد سرد شود و سپس طرف ديگر را به‌مدت يك دقيقه بپزيد. بعد آن را خلالي خرد كنيد.
3. فلفل و زنجبيل را درون يك ماهي‌تابه بريزيد و حدود يك تا 2 دقيقه سرخ كنيد و بعد نودل‌ها، ميگو و تخم‌مرغ را اضافه كنيد. اين مواد را داخل سويا سس بريزيد و حدود يك دقيقه سرخ كنيد.
4. مواد را درون سبزي‌هاي خرد شده بريزيد و آب ليمو را به آن اضافه كنيد.
5. همه مايه را درون ظرفي ريخته، بادام‌زميني‌ها را روي آن بريزيد و سرو كنيد.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
سالاد بیف نودل




مواد لازم :
نیم کیلو =گوشت گاو که به صورت مکعب یک اینچی برش داده شده

250 گرم =ماکارونی ( ساده یا پیچی )
یک چهارم فنجان =سرکه بالزامیک
یک چهارم فنجان =سس سویا
یک چهارم فنجان =عسل
یک دوم قاشق چایخوری =فلفل قرمز
یک چهارم قاشق چایخوری= سیر و نمک
هشت عدد =برگ کاهو
یک عدد =خیار قطعه قطعه شده
یک عدد =ساقه کرفس خرد شده
یک فلفل =دلمه ای قرمز خرد شده
یک چهارم فنجان= خلال بادام
طرز تهیه :

ابتدا ماکارونی را آماده کنید یعنی آبکش کنید و بگذارید دم بکشد .

در این زمان ،سرکه ، سس سویا ، عسل ، فلفل قرمز و سیر و نمک را با هم مخلوط کرده و هم می زنیم و در تابه ریخته تا جوش بیاید . در این زمان گوشت گاو را اضافه می کنیم تا بپزد (حدود 4 دقیقه ) .

حالا بقیه مواد را با هم مخلوط می کنیم .

پس از دم کشیدن ماکارونی و نیز پختن گوشت گاو می توانید غذا را به سلیقه خود سرو کنید .
 
آخرین ویرایش:

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیتون پرورده
مواد لازم برای یک شیشه متوسط:
زیتون بدون هسته= 300 گرم
مغزگردوی چرخ شده =100 گرم
رب انارترش= 2 تا 3 قاشق غداخوری
دانه انار ترش در صورت تمایل= 2 قاشق غداخوری
گلپر= 2قاشق غداخوری
نعناع خشک= 1 قاشق غداخوری
فلفل=به مقدار لازم
اورگانو خشک=1 قاشق غداخوری
سیرکوبیده شده=6 حبه
طرز تهیه:
ابتدا آب زیتون را خالی کرده اگر زیتون شما خیلی شور بود 10 دقیقه در آب سرد بگذارید بماند بعد از 10 دقیقه در یک آبکش ریخته تا آب آن کاملا برود.زیتون ها را در یک ظرف در دار بریزید و بعد از آن همگی مواد را روی زیتون ها بریزید و در ظرف را ببندید و خوب تکان دهید تا همگی مواد با هم خوب مخلوط شوند, وقتی خوب مخلوط شدند از زیتون پرورده ها بخورید اگر ترشی آن کم بود باز هم رب انار اضافه کنید.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
ترشی لبو

ترشی لبو




مواد لازم:
چغندر= نیم کیلو
نمک= به اندازه لازم
سرکه =به اندازه لازم





مواد لازم:
چغندر= نیم کیلو
نمک= به اندازه لازم
ظرف شیشه ای تمیز
طرز تهيه:
چغندر هایی را انتخاب کنید که کوچک یا متوسط باشد. چغندرهایی که لکه دارند یا ضربه دیده اند مناسب نیستند. چغندرهای خوب ریشه های نرم و پر رنگ دارند.چغندر ها را خوب بشویید آن ها را با مقداری آب بپذید. بگذارید سرد شود و آب آن را بگیرید.بعد هم پوست آنها را با دقت بگیرید.سپس آن ها را برای زیبایی با قالب شیرینی قالب بزنید آن هارا در ظرف تمیزی بریزید و روی آن نمک بپاشید سپس تا جایی که شیشه پر شود سرکه بریزید.
این ترشی در یخچال نگهداری میشود
 
آخرین ویرایش:

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
خورشت فسنجان

خورشت فسنجان

مواد لازم:
1 عدد مرغ
رب انار به اندازه نیاز (در دستور توضیح خواهم داد)
150 گرم مغز گردو
١ عدد پیاز
مقداری شکر (درصورت نیاز)
آب به اندازه کافی
1 قاشق چای خوری زردچوبه
نمک به اندازه کافی
طرز تهیه:
مرغ را در قابلمه بگذارید و آب روی آن بریزید، پیاز را چهار قاچ کنید و داخل قابلمه بیندازید، یک قاشق چای خوری زردچوبه به آن بیفزاید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. وقتی مرغ چنان پخته شده که بتوان گوشت آن را از استخوان جدا کرد مرغ را از روی اجاق بردارید و گوشت آنرا از استخوان جدا کنید و داخل قابلمه بریزید. مغز گردوها را خورد کنید و داخل قابلمه بریزید. یک یا دو لیوان رب انار به آن بیفزاید. مقدار رب انار بستگی به غلظت آن دارد، اگر غلیظ است یک لیوان کفایت می‌کند، اگر از این رب انارهای آماده است که از بازار تهیه می‌کنید، معمولا یک شیشه آن را نیاز دارید. معمولا رب اناری را که در منزل تهیه می‌کنند بسیار غلیظ است و یک لیوان آن کافی است. در هر صورت اگر شک داشتید مقدار یک لیوان بریزید و بعد از اینکه ده دقیقه‌ای جوشید مزه کنید تا مشخص شود که کافی است یا نه. رب انار را در آخر هم می‌توانید تنظیم کنید کافی است یکی دو دقیقه در آخر کار با مرغ بجوشد. بهتر است مقدار کمتری بریزید و بعد تنظیم کنید اگر مقدار آن زیاد باشد بعدا باید با شکر مزه آنرا تنظیم کنید.
حالا بگذارید مرغ و دیگر مخلفات بجوشد، مدت آن باید تا آن اندازه طولانی باشد که روغن بیندازد، مغز گردو پس از اینکه مدتی جوشید روغن می‌اندازد و همچنین نرم می‌شود. پس از اتمام، فسنجون را مزه کنید، باید مقدار کمی نمک بریزید تا مزه‌های موجود در فسنجون را احیا کند. پس از مزه کردن اگر زیاد از حد ترش بود باید با مقدار کمی شکر آنرا تنظیم کنید. شکر برای شیرین کردن فسنجون نیست، مقدار کمی شکر تنها برای این است که ترشی مزه فسنجون را تقلیل بدهیم. بعضی رب انارها ترش نیستند و در نتیجه امکان دارد اصلا نیازی به شکر نباشد. هنر فسنجون درست کردن در همین تنظیم مزه آن است، در این کار دقت کنید!
فسنجون را با چلو سفید سرو می‌کنند
 

Similar threads

بالا