آشپزی!!!

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
كباب بره (فرانسوی)





موادلازم جهت (6-7 نفر):
شانه یا ران بره ای 1کیلو
پیازچهار قاچ 2عدد
سیب زمینی 1کیلو
گوجه فرنگی سفت جهار قاچ 2-3 عدد
فلفل دلمه ای سبز خورد کرده 2عدد
سبزی خشک مخلوط 1قاشق غذاخوری
کره فرانسوی 4-5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 3-4 قاشق غذاخوری
مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن به میزان دلخواه
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهيه
سبزی خشك را با اندكی نمك و فلفل در روغن زيتون بريزيد و هم بزنيد. اين مخلوط را روی گوشت بريزيد، زير و رو كنيد و 2 ساعت بيرون از يخچال بخوابانيد يا اگر در يخچال می گذاريد،چند بار از یخچال بيرون بياوريد و زير و رو كنيد.
سيب زمينی را در فر يا (ماكروويو) تنوری كنيد، سپس در ديس بگذاريد،وسط هر دانه سيب زمينی را شكاف بدهيد . 1-2 فندق از كره فرانسوی لای آن بگذاريد.
گوشت و پياز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را يك در ميان(گوشت- پياز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سيخ بكشيد و سيخ كباب را روی آتش زغال يا در كباب پز آتش بدهيد(كباب خشك نشود!).
اين كباب را با تره بار آب پز و تفت داده در كره سر سفره بگذاريد.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
ساندویچ کوکوی مرغ


مواد لازم :

  • نان تست یا باگت کوچک: به تعداد لازم
  • گوجه فرنگی، خیار شور، انواع سس‌های دلخواه و کاهو برای بین ساندویچ
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ

  • تخم مرغ: 4 عدد
  • سیب زمینی پخته و رنده شده: یک لیوان
  • سینه یک مرغ کامل: پخته شده
  • پیاز سرخ شده: 2 قاشق غذاخوری
  • نمک: نصف قاشق چای‌خوری
  • شیر: یک سوم لیوان
  • آرد: 3 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
  • زغفران آب کرده: یک قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای ریز خرد شده: یک سوم لیوان


روش تهیه:

ابتدا مرغ را که از قبل پخته و زعفران زده‌ایم خرد کرده و کنار می‌گذاریم. آرد، شیر و تخم‌مرغ را با هم توسط همزن دستی مخلوط کرده، بقیه مواد را به همراه مرغ به مخلوط اضافه کرده، همه را با هم مخلوط می‌کنیم. یک حلقه فلزی یا قالب مخصوص سرخ کردن که اندازه نانی که برای ساندویچ در نظر گرفته‌ایم باشد، انتخاب کرده، داخل روغن داغ قرار می‌دهیم و از مایه کوکو داخل آن می‌ریزیم. وقتی خودش را گرفت قالب را برداشته و کوکو را داخل روغن پشت و رو می‌کنیم تا دو روی آن سرخ و طلایی شود.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماهي چيپسي

مواد لازم براي 4 نفر:
ماهي قزل آلا=2 عدد
آبليمو=2 قاشق سوپخوري
نمك=به مقدار لازم
كره=60 گرم
چيپس سيب زميني=1 پاكت(با طعم پياز و جعفري)
چيپس فلفل قرمز=1 پاكت
كرانچي فلفلي=4 پاكت كوچك
جعفري خرد شده=60 گرم
مواد لازم براي سس:
سس مايونز=2/1 پيمانه
سير له شده=1 حبه
پيازچه ريز شده=2 شاخه
جعفري خرد شده=2 قاشق سوپخوري
سس خردل=2 قاشق چايخوري
طرز تهيه:
1. ماهي را شسته و در تنظيف بپيچيد. سپس روي ماهي را از دو طرف وردنه كشيده،تنظيف را برداريد.
2. شكم ماهي را باز كرده داخل آن را خالي كنيد سپس از دو طرف اسكلت ماهي را به راحتي جدا كنيد.
3. ماهي را دو تكه كرده سر و دم آن را جدا كنيد. هر قطعه را به عرض 2 بند انگشت خرد كرده و يك ساعت در آبليمو نمك بخوابانيد.
4. با دستمال كاغذاي آشپزخانه هر قطعه را خشك كنيد.
5. كره را آب كرده ،چيپس ها و كرانچي را پودر كرده و با جعفري مخلوط كنيد.
6. هر قطعه از ماهي را ابتدا در كره سپس در پودر چيپس بغلتانيد و مواد را روي آن فشار دهيد تا از ماهي جدا نشوند.
7. ماهي ها را در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد يا 350 درجه فارنهايت به مدت 25 تا 30 دقيقه بپزيد.
8. براي تهيه سس همه مواد را با هم مخلوط كرده و همراه با ماهي چيپسي سرو كنيد.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم
ماهي استروژن - 300 گرم
پياز - يك عدد
زعفران - يك قاشق غذاخوري
روغن زيتون - يك قاشق چايخوري
زنجبيل رنده شده - كمي
پودر سير - يك قاشق چايخوري
ليموترش - يك عدد
فلفل دلمه سبز - يك عدد
شويد تازه - چند برگ
نمك و فلفل - به ميزان لازم
كرفس - به ميزان لازم
سس سويا - يك قاشق چايخوري

طرز تهيه
استروژن را به تكه‌هاي مساوي برش دهيد. پياز، كرفس و فلفل دلمه سبز را خلال كرده همراه با زعفران آب شده، روغن زيتون، سس سويا، پودر شير، زنجبيل رنده شده، نمك و فلفل داخل يك ظرف مخلوط كنيد و به تكه‌هاي استروژن بيفزاييد، سبزي‌هاي خلال شده را هم به آن اضافه نماييد و به مدت دو ساعت داخل يخچال قرار دهيد. بعد از گذشت اين زمان مي‌توانيد آن را كباب كنيد اين كباب با سبزي‌هاي بخارپز يا پلو سرو مي‌شود.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
فویل یکی

مواد لازم
ماهي شير - 120 گرم
كلم‌پيچ - 130 گرم
سويا سس - نصف پيمانه
هويج - 100 گرم
جوانه ماش - 100 گرم
آبليمو - نصف پيمانه
قارچ - 100 گرم
كره - يك قالب تك‌نفره
تره - به ميزان لازم
نمك و فلفل - به ميزان لازم
طرز تهيه
كلم‌پيچ را به صورت مربع‌هاي دوسانتي برش مي‌زنيم. هويج را نيز به صورت خلالي نازك رنده مي‌كنيم.
سپس در ماهيتابه ابتدا كلم را در تمام سطح ظرف به قطر حدودي 5/2 سانتي‌متر پخش مي‌كنيم سپس بقيه سبزيجات را نيز به ترتيب هويج و جوانه و در آخر قارچ را بر روي كلم و ماهي مي‌ريزيم. در ماهيتابه را گذاشته تا ماهي پخته شود. در آخر سبزي ها و ماهي را داخل فويل مي‌پيچيم.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتلت تن ماهی با طعم جعفری


● مواد لازم برای ۳ نفر:
- سیب‌زمینی؛ ۳۰۰ گرم
- دانه ذرت کنسروی؛ ۱۲۰ گرم
- کنسرو تن‌ماهی؛ یک عدد
- جعفری خرد شده؛‌ ۲ قاشق سوپ‌خوری سرپر
- آرد سوخاری؛ یک پیمانه یا ۵۰ گرم
- نمک و فلفل سیاه؛ به مقدار کافی


● روش پخت:
۱) ابتدا سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کرده، پس از پوست کندن، با چنگال خوب له کنید. حالا کاسه‌ای آماده کنید و سیب‌‌زمینی‌های له شده، تن‌ماهی، ذرت و جعفری خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۲) در صورت نیاز، مایه کتلت را با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کرده، شروع به آماده کردن کتلت‌ها کنید. با این مقدار مواد، می‌توانید ۸ عدد کتلت درست کنید. برای این منظور مقداری از مخلوط مایه کتلت را روی کف دست‌تان به شکل دایره کوچک درآورده، پس از آغشته کردن به آرد‌سوخاری، در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید؛ البته روغن را از پیش داغ کنید. وقتی یک‌طرف کتلت‌ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود. در پایان، کتلت‌ها را با لیموترش و در صورت دلخواه با سبزیجات تازه سرو کنید.

 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگو با ادویه هندی




مواد لازم برای 4 نفر:

میگوی درشت=1 کیلو
فلفل قرمز تند=2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز خرد شده=1 قاشق سوپخوری
زردچوبه=1 قاشق مرباخوری
زیره کوبیده نرم=1 قاشق غذاخوری
سیر پوست کنده کوبیده=1 قاشق غذاخوری
گشنیز ریز خرد شده=1 قاشق سوپخوری
آب لیمو ترش=3 تا 4 قاشق سوپخوری
روغن مایع=3 قاشق سوپخوری
آب=1 استکان


طرز تهیه:
فلس میگوها را می گیریم؛روغن را در تابه مناسبی ریخته،میگو را با روغن کمی سرخ می کنیم به حدی که فقط صورتی شود. 1 تا 2 دقیقه برای سرخ کردن آن کافی است. تمام ادویه را با آبلیمو و فلفل سبز خرد کرده و سیر کوبیده و 2/1 لیوان آب مخلوط می نمائیم و روی میگو ریخته هم می زنیم.حرارت را ملایم می کنیم و می گذاریم میگو یکی دو جوش بزند و ادیه جذب آن بشود.باید توجه داشت که طبخ میگوها نباید زیاد طولانی شود،چون میگو هرچه بیشتر پخته شود سفت تر می شود. بعد میگوها را در دیس گردی به طور منظم می چینیم و سس باقیمانده در ظرف را روی آنها می دهیم. گشنیز خرد کرده را نیز روی آن می پاشیم.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
پخت ماهی ‌در ‌فویل‌

غذایی ‌‌‌ مفید برای ‌پیشگیری ‌از‌ گواتر


مواد لازم:

فیله ماهی 570 گرم‌
روغن زیتون یك قاشق غذاخوری‌
پودر سیر نصف قاشق چایخوری‌
فلفل‌سیاه و نمك نصف قاشق چایخوری‌
كدوسبز حلقه شده یك پیمانه‌
قارچ ورقه شده یك پیمانه‌
پیاز خرد شده یك پیمانه‌
گوجه فرنگی خرد شده یك عدد
جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری‌
ورقه فویل به اندازه لازم‌
طرز تهیه:

ماهی‌ها را به 4 فیله تقسیم كنید و هر كدام را در مركز یك قطعه ورق فویل به طول تقریبی 30سانتی‌متر قرار دهید.
روغن زیتون را به كمك قلم‌مو به همه قسمت‌های ماهی بمالید.
پودر سیر، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید و روی تمام سطح ماهی بپاشید.
سپس ورقه‌های قارچ و كدوسبز، گوجه‌فرنگی و پیاز و جعفری خرد شده را روی سطح ماهی قرار دهید.
در آخر ورقه‌های فویل را تا كنید و ببندید و در سینی فر قرار دهید.
بهتر است فر را نیم ساعت جلوتر روشن كنید و درجه آن هم 230 سانتی‌گراد یا 450 فارنهایت باشد.
پس از پختن ماهی و باز كردن فویل، می توانید روی آن را با سبزیجات تازه و برش های لیموترش یا نارنج تزیین کنید و سرو نمایید.
نكات تغذیه‌ای‌

هر پرس از این غذا شامل 179 كالری، 5 گرم چربی، 27 گرم پروتئین، 7 گرم كربوهیدرات، 61 گرم كلسترول و 350 میلی‌گرم سدیم است.
ماهی غذایی است سرشار از مواد معدنی كلسیم و فسفر است و علاوه بر آن كه برای سلامت استخوان‌ها و پیشگیری از پوكی استخوان مفید است، در سلامت دندان‌ها نیز نقش بسزایی دارد.
در گوشت ماهی به مقدار كافی ید وجود دارد. ید برای ساخت هورمون‌های تیروئیدی ضروری است و بر خلاف غذاهای گیاهی و حیوانی، غذاهای دریایی و گوشت ماهی از این نظر غنی هستند. به طور كلی، روزانه 100 تا 200میلی‌گرم ید برای بزرگسالان و حدود 50 میلی‌گرم برای كودكان در رژیم غذایی لازم است. كمبود ید سبب بیماری گواتر می‌شود. در این بیماری، ‌كمبود ید باعث فعالیت بیش از حد سلول‌های غده تیروئید برای دریافت ید می‌شود كه بزرگ شدن و نارسایی غدد تیروئید را به دنبال دارد.
چربی‌های مفید موجود در ماهی و به خصوص امگا 3، مواد بی‌نظیری در پیشگیری از حملات قلبی و سرطان‌ها هستند. امگا 3 با رقیق كردن خون شریان‌ها، سبب كاهش فشار خون نیز می‌شود.
ماهی حاوی ویتامین D و ویتامین A نیز هست. ویتامین D باعث سلامت و استحكام استخوان‌ها و ویتامین A سبب شادابی پوست می‌شود.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
تست چینی میگو






مواد لازم :

میگوی پاک کرده 200 گرم پیازچه ی خرد شده 1 قاشق غذاخوری سفیده ی تخم مرغ 1 عدد زنجبیل تازه ی رنده شده 1 قاشق چای خوری کره ی پاستوریزه 20 گرم نان تست 6 عدد سویا سس 4- 3 قاشق غذاخوری کنجد 100 گرم نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم (حدود 150 گرم) کاهوی خرد شده 7-6 برگ

روش تهیه :

سویا سس، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
میگو را به مدت 10 دقیقه در این سس بخوابانید.


پیازچه، سفیده ی تخم مرغ، زنجبیل و کره را با هم مخلوط نمایید.
میگو را روی تخته ی آشپزخانه ساطوری و ریز کنید و با مواد بالا مخلوط نمایید.
مایه را به نسبت مساوی روی نان های تست بمالید و روی آن کنجد بپاشید.


در تابه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.
نان های آماده را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
سپس روی کاغذ آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن جذب کاغذ شود و همراه با کاهو سرو کنید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوکوی میگو


مواد لازم:
میگو 200 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری
روغن، نمک، فلفل، پودر سیر، زعفران و ادویه کاری مقداری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو 1 قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 2 تا 4 عدد
روش تهیه:
میگو را به همراه پیاز داغ در روغن بریزید و کمی تفت دهید.
سپس رب گوجه فرنگی، جعفری خرد شده، آبلیمو، نمک و فلفل را اضافه نمایید و مجددا کمی تفت دهید.
آن گاه ظرف را کنار بگذارید تا سرد شود.
سیب زمینی ها را با تخم مرغ، پودر کاری، زعفران دم کرده و پودر سیر مخلوط و با میگوها ترکیب کنید.
سپس در تابه ی داغ(که در آن روغن ریخته اید)، مایه ی کوکو را بریزید و در تابه را بگذارید.
اکنون حرارت را ملایم نمایید تا کوکو آماده شود.
انرژی کل 750 کیلوکالری
 

syronz

عضو جدید
خوراک بشر

مواد لازم : یک بشر (مثلا همین بالایی . البته جنس نرش طعمش بهتره) . دیگ . مقداری آب

آب رو میجوشونی . بشر رو میندازی داخلش . نمک یادت نره . بهد از 2 الی سه ساعت آماده ی سرو شدنه.


چیه ؟!!! از غذای دانشجویی که بهتره!
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوراک بشر

مواد لازم : یک بشر (مثلا همین بالایی . البته جنس نرش طعمش بهتره) . دیگ . مقداری آب

آب رو میجوشونی . بشر رو میندازی داخلش . نمک یادت نره . بهد از 2 الی سه ساعت آماده ی سرو شدنه.


چیه ؟!!! از غذای دانشجویی که بهتره!

خب همینو فردا برات درست میکنم میارم بخوری
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
فالوده خانگی
اول آب(یک لیوان سرخالی) و شکر( نصف لیوان) و گلاب( یک سوم لیوان) را با هم مخلوط کنید و در یک ظرف فلزی بریزید که زودتر سرد و کمی غلیظ بشود.

در این حین نودل چینی که در همه سوپر مارکت ها موجود است و سریع آماده میشود را روی گاز بذارید . مراقب باشید که نودل ها خوب پخته شوند، چون اگر خام باقی بمانند بعد از اینکه در فریزر قرارشان می دهیم سفت میشوند.
بعد از 8 دقیقه که حسابی پخته شدند آنها را با آب سرد آبکش کنید و بگذارید تا آبشان کاملا خارج شود.
بعد از 4 یا 5 ساعت ظرف مخلوط شکر و گلاب را از فریزر خارج کنید و بعد نودل ها را به آرامی به مخلوط اضافه کنید.

مخلوط نودل ها و گلاب و شکر را بمدت یکی دو ساعت داخل فریزر قرار داده سپس لیمو ترش تازه را به فالوده اضافه کرده و نوش جان کنید.
ضمن تهیه فالوده به چند نکته دقت کنید، اول اینکه میزان گلاب وآبلیمو و شکری که مصرف می کنید به ذائقه خودتان بستگی دارد. اگر بوی گلاب را دوست دارید می توانید نصف لیوان گلاب مصرف کنید، همینطور شکر و آبلیمو به سلیقه شما در ترش یا شیرین بودن فالوده بستگی دارد.
نکته بعدی این است که هرچند متوسط زمان پخت نودل 3 تا 5 دقیقه است ، اما بهتر است مدام نودل در حال پختتان را چک کنید تا بیش از حد پخته نشود.
نوش جان.
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
کوکو ماهی کیلکا
مواد لازم:
ماهی کیلکا 1 کیلو
سیب زمینی مغز زرد 1 عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
پیاز 1 عدد بزرگ یا دوعدد کوچک
تخم مرغ 1 عدد (توصیه میکنم بدون تخم مرغ درست کنید خوشمزه تره)
سماق نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه: اول سر و دم ماهی را می گیریم و شکمش را خالی میکنیم .(خیلی سادست زیاد وقت نمی گیره)بعد می شوییم.هروقت کاملأ آبش رفت چرخ می کنیم.بعد سیب زمینی را از قبل می پزیم تا نرم شود. و وقتی کاملأ سرد شد پوست می کنیم.( چون به دست نمی چسبد و راحت تر درست می شود.)بعد رنده می کنیم.بعد پیاز را رنده میکنیم و آب انرا می گیریم و تمام مواد را باهم قاطی می کنیم و ادویه و سماق را میریزیم و خوب ورز می دهیم. بعد مثل کتلت در روغن سرخ می کنیم.............نوش جان.....مزش فوق العاده ست...........
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
سیب زمینی و پنیرپیتزا در فر
مواد لازم: برای 2 نفر
سیب زمینی 2 عدد
کالباس 200 گرم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
فلفل دلمه ای 1 عدد (اگر دوست داشتین می تونین نریزین)
سیب زمینی را پوست می کنیم و خلالی سرخ می کنیم زیاد نباید نازک باشد کلفت بهتر است.بعد در روغن کم تفت می دهیم.تا کمی سرخ شود و نرم نباشد تا ریز شود.بعد فلفل دلمه ای و کالباس را نگینی خرد می کنیم .در ظرفی سیب زمینی را می چینیم مرتب و رویش فلفل دلمه ای و بعد کالباس را می چینیم و رویش پنیر میریزیم و می گذاریم در فر یا مایکروفر. با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بماند.تا پنیر ذوب شود و کمی طلایی شود.....بعد با سس قرمز یا سفید نوش جان کنید....
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبزی کوکو
مواد لازم:
جعفری 0.5 کیلو یا یک دسته
تره: 250 گرم یا نصف دسته
تخم مرغ: 3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
زرشک: 1 قاشق غذاخوری
سبزی ها را پاک کرده و می شوییم و میگذاریم آب آن کاملأ برود. سپس خرد میکنیم بعد با تخم مرغ و زرشک و ادویه مخلوط میکنیم با چنگال هم میزنیم و بعد در تابه روغن را نسبتأ داغ میکنیم و مایه را درآن می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم.هرچه ضخامت کوکو کمتر شود برشته تر میشود و خوشمزه تر. یک طرف آن که سرخ شد.پشت رو میکنیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. بعد به شکل مثلث میبریم و با خیارشور و جعفری و گوجه فرنگی تزئین می کنیم..........خیلی خوشمزست. نوش جان.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
طرز تهیه قهوه میوه ای

مواد لازم
قهوه دم کرده 475 میلی لیتر (قهوه اسپرسو یا قهوه ای تیره که به وسیله قهوه ساز دم شده باشد)
آب سیب 400 میلی لیتر
پرتقال 1 عدد
شکر قهوه ای 3 تا 5 قاشق مرباخوری
چوب دارچین 1 عدد کوچک
چوب دارچین برای سرو


طرز تهیه
پرتقال را با پوست حلقه حلقه کنید، قهوه دم کرده، آب سیب، پرتقال، شکر قهوه ای و چوب دارچین را در قابلمه مناسبی بریزید و روی شعله گاز قرار دهید.
حرارت را زیاد کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و 10 دقیقه زمان دهید تا طعم مواد بخورد هم برود به وسیله ملاقه مایع جوش آمده را در صافی که روی پارچ کوچکی قرار داده اید بریزید و قهوه آماده شده را در 4 فنجان مخصوص کاپوچینو ریخته و در هر کدام یک چوب دارچین قرار دهید و فورا" سرو نمایید.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستنی وانیلی

مواد لازم
– شیر داغ 500 گرم

– ثعلب 4 گرم

– شکر 125 گرم

– پودر وانیل 1 قاشق چایخوری

– اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری


طرز تهیه
شکر و ثغلب را در شیر جوش ریخته و هم زده تا حل شود سپس وانیل و اسانس وانیل را افزوده و پس از خنک شدن داخل بستنی ریخته و پس از 1 ساعت بستنی آماده است.می توان از اسانس نعناع و رنگ سبز برای مزه نعنائی بستنی استفاده کرد.

 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستنی با طعم توت فرنگی


مواد لازم:
توت فرنگی له شده=1 لیوان پر
خاکه قند=50 گرم
شیر=یک ونیم لیوان معمولی
وانیل=نصف قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ =3 عدد


طرز تهیه:

شیر را کمی بجوشانید بعد شکر و وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه کرده وهم می زنیم بعد از صافی رد کرده روی آتش ملایم بگذارید سفت که شد به طوریکه به قاشق بچسبد مایه حاضر است بعد در ظرف مناسب بریزید و به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید کمی سفت شد با هم زن دستی هم بزنید و توت فرنگی را به آن اضافه کنید بستنی آماده است برای نگهداری بستنی در فریزر باید بستنی را در ظرف آلو منییومی با لیوانهای بستنی بریزید سر ظرف را باید یک سانتی متر خالی گذاشت و در ظرف را محکم باید بست و موقع مصرف10 دقیقه قبل از مصرف ازفریزر خارج کرده تا آماده سرو شود

 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستنی جیلی ویلی

● مواد لازم :

▪ بستنی شکلاتی .
▪ بستنی وانیل .
▪ بستنی نسکافه .
▪ خامه تازه .
▪ ژله .
▪ سس توت فرنگی .
▪ سس شکلات .
▪ سس پرتقال .
▪ موز .
▪ آناناس .
▪ گیلاس .
▪ شوکو نی
▪ شکلات برای تزیین


● طرز تهیه :

اول مقداری ژله با سس توت فرنگی ته گیلاس بریزید بعد بستنی ها را باسلیقه داخل لیوان قراردهید . بعد موادی را که گفتم به اندازه روی بستنی قرار داده و تزیین نمایید فقط سعی کنید به علت شیرین بودن بستنی مقدار سس ها را کم بریزید

 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستنی زعفرانی

● مواد لازم

▪ تخم مرغ: ۳ عدد
▪ شیر: ۴ لیوان
▪ وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
▪ زعفران: یک سوم قاشق چایخوری
▪ شکر: یک و نیم لیوان
▪ گلاب: ۱ لیوان
▪ ثعلب: یک دوم قاشق مرباخوری

● طرز تهیه
ثعلب و وانیل و شکر را مخلوط کرده و تخم مرغها را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سفت شود و به آن شیر و گلاب اضافه کرده و ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش آید، بعد بگذارید خنک شود، زعفران را در یک قاشق آب حل کرده و اضافه کنید و در فریزر قرار دهید، مرتب مایه بستنی را هم بزنید تا کش بیاید و بستنی سفت شود، بستنی قابل مصرف است.

 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستنی قهوه

مواد لازم:

قهوه=2 قاشق سوپخوری
شکر=200 گرم(1 لیوان)
زرده تخم مرغ=8 عدد
خامه=500 گرم
شیر=2/1 لیوان
بادام ورقه شده یا خلال بادام بوداده=50 گرم


طرز تهیه:
قهوه را در شیر حل کرده،می گذاریم بجوشد.زرده تخم مرغ را با شکر مخلوط می کنیم و هم می زنیم تا کاملا سفت و کشدار شود. قهوه جوشیده را کم کم داخل زرده می ریزیم و هم می زنیم.
ظرف خامه را روی یخ گذاشته،می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. وقتی قهوه و زرده تخم مرغ کاملا سرد شد،کم کم آنها را داخل خامه ریخته و هم می زنیم. با یک ورقه کاغذ روغنی کف قالب را که گرد و گود باشد می پوشانیم،مایه خامه و زرده را در قالب می ریزیم و در فریزیر یا جایخی یخچال قرار می دهیم که 5 تا 6 ساعت بماند. بهتر است قبلا این بستنی را آماده کنیم. بستنی باید کاملا سفت شود. بعد قالب را بیرون آورده،با کارد اطراف مایه را از قالب جدا می کنیم. ظرف قشنگی را روی دهانه قالب می گذاریم و بستنی را در ظرف برمی گردانیم. کاغذ را از روی بستنی برمی داریم.
در صورتی که کاغذ روغنی در اختیار نداشته باشیم،می توانیم یک لحظه قالب را در آب نیم گرم گذاشته،بعد در ظرف برگردانیم.
بادام بوداده در در سطح و اطراف بستنی می پاشیم.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x541.
 

Girlicious

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوپ تورتیلا


مواد لازم


▪ یک عدد فلفل قرمز تند کوچک،
▪ یک پیمانه چیپس تورتیلا،
▪ نصف پیمانه ذرت پخته شده و یا کنسروشده،
▪ دو عدد بال مرغ بدون پوست،
▪ مقداری تره فرنگی خردشده،
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیموی تازه،
▪ دو حبه سیر له شده،
▪ نصف قاشق چایخوری گشنیز،
▪ مقداری گوجه فرهنگی خردشده،
▪ نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه


در یک ظرف دو پیمانه و نیم آب را بجوشانید. مرغ، سیر، فلفل قرمز و نیمی از تره فرنگی را به آن اضافه کرده با نمک و فلفل مزه دار کنید در ظرف را بگذارید. شعله گاز را کم کنید تا به ملایمت و آرامی بپزد.
پس از پخته و خنک شدن، مرغ را ریز ریز کنید گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید تا حدود سه دقیقه بپزد حال آب لیمو و نیمی از چیپس را اضافه کنید تا مخلوط شوند. اگر می خواهید سوپ رقیق تری داشته باشید از ابتدا آب بیشتری استفاده کنید. سوپ را می توانید با تره فرنگی و چیپس تزئین کنید.

 

M.Ghane

متخصص شطرنج باشگاه ورزشی
کاربر ممتاز
خدا رو شکر ااین سفرهای خیلی خیلی زیادم به هیچ دردم نخورده باشه به اینکه آشپزی خوب یاد گرفتمم می ارزه
لوبیا پلو با گوشت
مواد لازم براي 4 نفر:

برنج= 3 پيمانه
لوبيا سبز خرد شده = 100 گرم
مخلوط گوشت چرخ كرده و سويا= 100 گرم
پياز= يك عدد
گوجه فرنگي= 4-5 عدد
قارچ= در صورت تمايل 4-5 عدد خلال شده
زرد چوبه و نمك = به مقدار لازم
زعفران دم كرده= به مقدار لازم
مخلوط دارچين و ادويه پلويي=به مقدار لازم

طرز تهيه :

برنج را از چند ساعت قبل در مقداري آب سرد و نمك خيس كنيد . ( آب سرد براي بالا بردن مقاوت برنج است كه هنگام پخت نشكند ولي اگر زمان كافي نداريد در مقداري آب ولرم برنج را خيس كنيد ) سويا را خيس كنيد و بعد با يك عدد پياز و گوشت چرخ كرده خوب ميكس كنيد تا يك دست شود . در تابه اي مقدار كمي روغن بريزيد و مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده را با كمي زرد چوبه ( يك قاشق چايخوري ) در آن كمي سرخ كنيد تا آب آن كشيده شود . گوجه فرنگي ها را خوب ميكس كنيد ( يا ريز رنده كنيد ) و نيمي از آنها را به مواد بيفزايئد . ( استفاده از گوجه ميكس شده به خاطر استفاده كمتر از روغن است ولي در صورت تمايل ميتوانيد به جاي گوجه ميكس شده از رب گوجه استفاده كنيد و روغن بيشتري بريزيد ) وقتي گوجه خوب به خورد مواد رفت لوبيا سبز را به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد . در صورت تمايل به استفاده از قارچ در اين غذا ، در اين مرحله قارچ را در ظرف ديگري با حرارت زياد سرخ كنيد و به مواد بيفزائيد .
مواد را خوب با هم مخلوط كنيد و باقيمانده گوجه هاي ميكس شده را در تابه بريزيد و اجازه دهيد مايه لوبياپلو خوب پخته شود . ( حدود 30 دقيقه ) و در آخر نمك و ادويه غذا را اندازه كنيد . دقت كنيد كه وقتي مواد خوب پخته شد بايد آب آن هم كامل كشيده شده باشد تا برنج را خمير نكند . در يك قابلمه مناسب آب جوش بياوريد و برنج را در آن بريزيد و بعد از زمان لازم ، برنج را آبكش كنيد . كف قابلمه را به دلخواه نان لواش يا سيب زميني بچينيد ( براي ته ديگ )

و برنج را به صورت زير دم كنيد :

روي ته ديگ را يك لايه برنج بريزيد بعد يك لايه از مايه لوبيا پلو و مقدار خيلي كم مخلوط دارچين و ادويه پلويي ، دوباره يك لايه برنج بريزيد و يك لايه از مايه و كمي مخلوط دارچين و ادويه پلويي تا مواد تمام شود . دقت كنيد كه لايه آخر برنج باشد تا مواد خشك نشوند و روي برنج را كمي از مخلوط دارچين و ادويه بريزد و در آخر حدود نصف استكان زعفران دم كرده را روي كل مواد بريزيد .
بعد كمي آب – روغن داغ روي آن بريزيد و دم كني را روي قابلمه قرار دهيد و اجازه دهيد تا حداقل يك ساعت دم بكشد . و بعد در ظرف مناسب سرو كنيد .

* اين روش با استفاده از مخلوط گوشت چرخ كرده و سوياست . كه هم زمان كمتري نياز دارد و هم براي كساني كه به خواص سويا اهميت ميدهند لذت بخش تر است !! ولي معمولا براي اين غذا ( به صورت مجلسي ) از گوشت فيله گوسفند يا راسته گوساله استفاده ميشود . كه هم زمان بيشتري براي طبخ غذا نياز داريد و هم نسبت به روش بالا از سلامت كمتري برخوردار است . در صورت تمايل به استفاده از روش دوم، ابتدا گوشت را همراه يك عدد پياز بپزيد و بعد باقي مراحل را انجام دهيد ...

** در انواع پلوي مخلوط ميتوانيد به دلخواه موادي را كم يا زياد كنيد . در اين غذا ميتوانيد از قارچ استفاده نكنيد يا همراه قارچ از نصف يك عدد فلفل دلمه اي نيز استفاده كنيد ( براي عطر و طعم بهتر ) و يا محصولاتي از اين دست .

*** دقت كنيد اندازه مخلوط دارچين و ادويه پلويي به حدي نباشد كه مزه غذا به تلخي بزند .

**** در صورت استفاده از رب گوجه فرنگي به جاي گوجه ، دو قاشق غذا خوري رب گوجه فرنگي كافي است .

***** هنگام آبكش كردن برنج براي پلو هاي مخلوط سعي كنيد برنج را كمي زنده تر از زماني كه ميخواهيد پلوي ساده دم كنيد برداريد كه غذا در آخر كار ظاهر بهتري داشته باشد .

 

...scream...

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد...لازم جهت تهیه کیک:

پوست رنده شده لیمو 1 لیمو

آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری

آرد الک شده 175 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

کره 175 گرم

شکر 175 گرم

تخم مرغ 3 عدد



مواد لازم جهت تهیه کرم لیمو:

لیموی بزرگ و آبدار 1 عدد

شکر 75 گرم

تخم مرغ 2 عدد

کره 50 گرم







برای رویه کیک:

پوست خلال شده یک لیموی بزرگ

خاک قند 50 گرم

آب لیموی تازه 2 تا 3 قاشق چای خوری



روش تهیه:


درجه فر را روی 170 درجه سانتی گراد یا 325 درجه ی فارنهایت تنظیم نمایید تا فضای داخل فر گرم شود. تمامی ترکیبات کیک را داخل یک ظرف بریزید و به هم بزنید. برای این کار بهتر است از یک همزن برقی استفاده نمایید.



وقتی محتویات درون ظرف کاملا یک دست شدند، ترکیب تهیه شده را به دو میزان برابر داخل دو ظرف بریرید و آن ها را درون فر قرار دهید، تا به مدت 35 دقیقه بپزند(کیک ها باید تا مدتی بپزند که وقتی با انگشت به آرامی به وسط آن ها ضربه بزنید کیک ها حالت فنری و ارتجاعی داشته باشند).



زمانی که کیک ها در حال پختن هستند، کرم لیمو را تهیه نمایید. شکر و پوست لیموهای رنده شده را داخل ظرفی بریزید. تخم مرغ ها را با آب لیمو کاملا به هم بزنید و سپس آن ها را به شکر و پوست لیموی رنده شده، اضافه کنید. کره را به تکه های کوچک برش زده و به ترکیبات بیفزایید.



سپس ظرف را روی ماهیتابه ای که درون آن آب به آرامی در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب محتویات داخل کاسه را به هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. این کار حدود 20 دقیقه طول می کشد . در تمام این مدت می بایست مرتب محتویات داخل ظرف را به هم بزنید.



وقتی که کیک ها پخته شدند، آن ها را از فر خارج کنید و بعد از گذشت 30 دقیقه، آن ها را از ظرف های خود خارج کرده، روی ظرف های مشبک قرار دهید تا کاملا سرد شوند.



بعد از این که کاملا سرد شدند آن ها را به دقت به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید. بهتر است برای این کار از یک چاقوی تیز دندانه دار استفاده نمایید. حالا کرم را به میزان زیاد روی سطح کیک ها بمالید و آن ها را به صورت همبرگر روی هم قرار دهید.



برای تهیه خامه:

ابتدا پوست لیمو را خلال کنید. بهتر است خلال های پوست لیمو بلند و فردار باشند. خاک قند را الک کنید. آب لیمو را به آرامی به آن اضافه کرده، هم بزنید تا مایع غلیظ و یکدستی تهیه شود.

آن را 5 دقیقه در جایی قرار دهید. سپس آن را روی کیک ها بریزید. ممکن است مقداری از آن از گوشه های کیک پایین بریزد. خلال های باریک و بلند پوست لیمو را روی کیک بریزید. بگذارید تا کیک شما برای نیم ساعت به همین حالت بماند تا خامه روی کیک خودش را بگیرد.

کیک شما آماده سرو است، نوش جان بفرمایید!
 

kosar_zahra

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد...لازم جهت تهیه کیک:

پوست رنده شده لیمو 1 لیمو

آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری

آرد الک شده 175 گرم

بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

کره 175 گرم

شکر 175 گرم

تخم مرغ 3 عدد



مواد لازم جهت تهیه کرم لیمو:

لیموی بزرگ و آبدار 1 عدد

شکر 75 گرم

تخم مرغ 2 عدد

کره 50 گرم







برای رویه کیک:

پوست خلال شده یک لیموی بزرگ

خاک قند 50 گرم

آب لیموی تازه 2 تا 3 قاشق چای خوری



روش تهیه:


درجه فر را روی 170 درجه سانتی گراد یا 325 درجه ی فارنهایت تنظیم نمایید تا فضای داخل فر گرم شود. تمامی ترکیبات کیک را داخل یک ظرف بریزید و به هم بزنید. برای این کار بهتر است از یک همزن برقی استفاده نمایید.



وقتی محتویات درون ظرف کاملا یک دست شدند، ترکیب تهیه شده را به دو میزان برابر داخل دو ظرف بریرید و آن ها را درون فر قرار دهید، تا به مدت 35 دقیقه بپزند(کیک ها باید تا مدتی بپزند که وقتی با انگشت به آرامی به وسط آن ها ضربه بزنید کیک ها حالت فنری و ارتجاعی داشته باشند).



زمانی که کیک ها در حال پختن هستند، کرم لیمو را تهیه نمایید. شکر و پوست لیموهای رنده شده را داخل ظرفی بریزید. تخم مرغ ها را با آب لیمو کاملا به هم بزنید و سپس آن ها را به شکر و پوست لیموی رنده شده، اضافه کنید. کره را به تکه های کوچک برش زده و به ترکیبات بیفزایید.



سپس ظرف را روی ماهیتابه ای که درون آن آب به آرامی در حال جوشیدن است قرار دهید. مرتب محتویات داخل کاسه را به هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. این کار حدود 20 دقیقه طول می کشد . در تمام این مدت می بایست مرتب محتویات داخل ظرف را به هم بزنید.



وقتی که کیک ها پخته شدند، آن ها را از فر خارج کنید و بعد از گذشت 30 دقیقه، آن ها را از ظرف های خود خارج کرده، روی ظرف های مشبک قرار دهید تا کاملا سرد شوند.



بعد از این که کاملا سرد شدند آن ها را به دقت به صورت افقی به دو نیم تقسیم کنید. بهتر است برای این کار از یک چاقوی تیز دندانه دار استفاده نمایید. حالا کرم را به میزان زیاد روی سطح کیک ها بمالید و آن ها را به صورت همبرگر روی هم قرار دهید.



برای تهیه خامه:

ابتدا پوست لیمو را خلال کنید. بهتر است خلال های پوست لیمو بلند و فردار باشند. خاک قند را الک کنید. آب لیمو را به آرامی به آن اضافه کرده، هم بزنید تا مایع غلیظ و یکدستی تهیه شود.

آن را 5 دقیقه در جایی قرار دهید. سپس آن را روی کیک ها بریزید. ممکن است مقداری از آن از گوشه های کیک پایین بریزد. خلال های باریک و بلند پوست لیمو را روی کیک بریزید. بگذارید تا کیک شما برای نیم ساعت به همین حالت بماند تا خامه روی کیک خودش را بگیرد.

کیک شما آماده سرو است، نوش جان بفرمایید!
دمت گرم داداش....شما کجا اینجا کجا؟
 

Similar threads

بالا