معرفی محصولات خوب تولیدشده به دیگر دوستان

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان همراه

برای بالا بردن کیفیت تغذیه بهتر نیست ما که رشته تحصیلیمان صنایع غذایی است و آشنا با انواع مختلف مواد غذایی هستیم باعث شویم تا محصولات با کیفیت بالا و مفید برای مصرف معرفی شوند تا هم باعث شویم همگی دوستان با آنها آشنا شوند و هم باعث تشویق شرکت تولید کننده شویم .

لذا من پیشنهاد میکنم دوستان به معرفی محصولات با برند مربوطه اقدام نمایند .
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
کفیر ( پگاه )

کفیر ( پگاه )



تهیه و تولید کِفیر
تاریخچه ی کفیر به قرن ها پیش به چوپانان قفقاز باز می گردد. آنها کشف کردند شیر تازه ای که در کیسه های چرمی حمل می شود، به صورت یک نوشیدنیلذت بخش گازدار در می آید.
نام "کفیر" از زبان ترکی گرفته شده است. قسمت اول این کلمه یعنی"کِف" (kef) درزبان ترکی به معنی "لذت بخش" است که احتمالاً طرز بیان چوپان هایی بوده که از اینمحصول استفاده می کردند.
"کومیس" هم یک نوع دیگر از این نوشیدنی هاست که از نزدیک ترینفرآورده های لبنی به کفیر است که از شیر مادیانتهیه می شود. اگرچه کفیر در نقاط محدودی از دنیا شناخته شده است، اما در کشورهایشوروی سابق، مجارستان و لهستان شهرت بسیاری دارد. در شوروی سابق کفیر، 70 درصد ازکل میزان مصرفی محصولات تخمیری شان را تشکیل می دهد. همچنین کفیر در کشورهایی مانندسوئد، نروژ، فنلاند و آلمان بسیار مشهور شده است. این محصول در آمریکا و ژاپن نیزدر حال متداول شدن است. در روسیه بین 65 تا 85 درصد از کل شیرهای تخمیر شده تبدیلبه کفیر شده است که بالغ بر 2/1 میلیون تن در سال 1988 بوده است.
اما از دهه ی 1980 به بعد اهمیت این فرآورده ی لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعیدر مورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه ی تنوع پذیری این محصول انجامگرفته است.
در مجموع کفیر از انواع شیر گاو و گوسفند یا بز، نارگیل،سویا و برنج تهیه می شود و یک نوع شیر تخمیر شده ی نشاط آور است که کمی اسیدی و گازداراست. این محصول علاوه بر اینکه به عنوان یک آشامیدنی سالم استفاده می شود، می توانددر تهیه انواع سوپ ها، کیک ها و سس ها نیز مورد استفاده قرار گیرد.
در کفیر مقادیر کمی دی اکسید کربن، الکل و مولکول های آروماتیک وجود دارد کهحاصل تخمیر دوگانه ی اسید لاکتیک و نیز مخمرها است. در طی تولید کفیر میزان اسیدلاکتیک به طور قابل ملاحظه ای افزایش می یابد.
وجود مقادیر زیاد اسید لاکتیک در کفیر فواید زیر را دارد:

* مدت نگهداری محصول را طولانی می کند.
* رشد باکتری ها را در محصول متوقف می کند.
* مزه کفیر را مطبوع تر می کند.
* قابلیت جذب پروتئین شیر را زیاد می کند.
* تخلیه ی معده را تسریع می کند.
* جذبکلسیم،فسفر وآهن را افزایش می دهد.
* ترشحات معدی را افزایش می دهد.
دانه های کِفیر (kefir grains) محتوی یک بالانس خاص و نسبتاً مستحکمی ازمیکروارگانیس� � هاست که در طی فرآیندی فقط از خود دانه های کفیر تشکیل می شوند. ایندانه ها به شکل گل کلم هستند و هر دانه 3 تا 20 میلی متر قطر دارد (تصویر بالا).
دانه های کفیر، خوشه هایی از میکروارگانیس� � ها هستند که به وسیله ی یک شبکه یپلی ساکاریدی کنار هم قرار گرفته اند.
بیش از هزاران سال است که از مصرف کفیر می گذرد و ثابت شده است که میکروارگانیس� �های کفیر، بیماری زا نیستند و حتی دیده شده رشد بعضی از باکتری های بیماری زا مثلسالمونلا و شیگلا در شیری که با دانه های کفیر تلقیح شده متوقف می شود. شبکه ی دانههای کفیر از 13 درصد پروتئین و 24 درصد پلی ساکارید تشکیل شده است. عمده ی پلیساکارید آن محلول در آب است که "کفیران" نامیده می شود. چندین گونه لاکتو باسیلوساین پلی ساکارید را تولید می کنند.
روش سنتی تولید کفیر با اضافه کردن مستقیم دانه های آن به میزان 2 تا 10 درصد بهشیر جوشیده ای که تا دمای 2 تا 25 درجه ی سانتی گراد خنک شده بود، صورت می گرفتهاست.
بعد از 24 ساعت، تخمیر کامل می شد و محلول را از صافی رد می کردند و نوشابه یکفیر را که حاوی میکروفلور زنده بود، مصرف می کردند و دانه های روی صافی را برایاستفاده ی روز بعد در جای خنک نگهداری می کردند.
با ورود صنعت
وقتی استفاده ی صنعتی باب شد، از روش لیوفلیزاسیون یا خشک کردن در خلأ براینگهداری دانه ها استفاده شد.
تعدادی از تولید کنندگان در اروپای شرقی استفاده از دانه های لیوفیلیزه ی تغلیظشده را شروع کردند، بدین صورت که کشت اولیه با پودر لیوفیلیزه صورت می گرفت. اینکشت ها به عنوان کشت مادر یا بالک برای تلقیح مستقیم به شیر مورد استفاده قرار میگرفت.
اصولاً کوتاه شدن مراحل تولید و کنترل بیشتر روی فرآیند، کیفیت ثابت تری راایجاد می کند. امروزه تمام توجهات به سمت تولید کفیر از کشت های خالص و معین معطوفشده است. این روش باعث کنترل بهتر میکروارگانیس� � های موجود در کفیر، آسانی تولید وکیفیت ثابت می شود. همچنین مدت ماندگاری محصول افزایش می یابد(10 تا 15 روز در 4درجه ی سانتی گراد) و می توان تغییرات یا اصلاحاتی در کشت ایجاد کرد تا به وسیله یآن به خواص تغذیه ای یا سلامتی مورد نظر دست یافت.
 
آخرین ویرایش:

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماست پروبیوتیک (پاک )

ماست پروبیوتیک (پاک )


ماست پروبیوتیک یا پروماس، یک فرآورده لبنی جدید است و در واقع یک ماست غنی شده است که با استفاده از آن نه تنها می توان از مزایای ماست بهره برد بلکه می توان باکتری های مفید و لازم بدن را نیز از این طریق تامین کرد.
این محصول در دمایی بین ۳۸ تا ۴۵ درجه سانتی گراد تهیه می شود و منبعی غنی از کلسیم، پتاسیم و ویتامین K محسوب می شود و حاوی مقادیر زیادی میکروارگانیسم های مفیدی است که به تعادل اکوسیستم داخلی بدن کمک می کنند. این ماده لبنی حاوی تعداد زیادی از اسید های آمینه ضروری برای سلامت انسان است. تریپتوفان از جمله این اسید های آمینه محسوب می شود که موجب جذب و ذخیره کلسیم و منیزیم می شود و در نهایت به تقویت سیستم عصبی منجر می شود.
با استفاده از باکتری های مفیدی که در این فرآورده لبنی وجود دارد می توان برخی بیماری ها را درمان کرد و از بروز برخی بیماری ها نیز جلوگیری کرد. استفاده از این محصول میزان جذب کلسیم و کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان، جلوگیری از بروز برفک دهان، درمان سنگ های کلیه، جلوگیری از ابتلا به یبوست در افراد مسن، جذب و ساخت ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه B، هضم لاکتوز در روده و درمان بیماری های گوارشی مانند زخم روده را به همراه دارد.
 
آخرین ویرایش:

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیر سویا ( مکسوی )

شیر سویا ( مکسوی )




شیر سویای"مکسوی" از بالاترین میزان ماده موثره "ایزوفلاونوئید" در دنیا برخوردار است به گزارش خبرنگار فودنا و به نقل از آقای "بهمن باقری" مدیر تحقیقات شرکت "سویا سان" نتایج مصرف روزانه و مرتب دو فنجان شیر سویای "مکسوی" توسط بانوان 44 تا 52 ساله ایرانی سبب افزایش تراکم استخوانی و بر طرف شدن عوارض دوران یائسگی در آنها گردیده است.
 

yas_67

عضو جدید
سلام عليرضا خان
اين كارتون هم مثل بقيه كاراتون عاليييييييييييييييييييييييه
راستي ميخوام درخواست كنم كه خواهش ميكنم عكسي اگر ميزاريد به صورت فايل ضميمه قرار بديد كه منم بتونم ببينم اخه مردم ازبس عكس گزاشتن ومن نديدم
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
ممنونم جناب فرخی:gol:
عالیه موضوع این تاپیک
فقط اگه میشه در حد یه جمله بگین که مثلا اینا چی اضافه تر داره
مثلا این ماست چی اضافه تر داره نسبت به ماست معمولی؟فقط درصد چربیش بیشتره؟آخه بعضی ماست ها جدید دارن درست میکنن همراه یه پروتئین های خاصی هست
:w16:
 

momo_lavish

عضو جدید
ممنونم جناب فرخی:gol:
عالیه موضوع این تاپیک
فقط اگه میشه در حد یه جمله بگین که مثلا اینا چی اضافه تر داره
مثلا این ماست چی اضافه تر داره نسبت به ماست معمولی؟فقط درصد چربیش بیشتره؟آخه بعضی ماست ها جدید دارن درست میکنن همراه یه پروتئین های خاصی هست
:w16:


با اجازه علیرضا
افسون جان این ماست در واقع نوع استارتر آن یا به زبان عمومی مایه ماست آن با بقیه فرق داره و دارای میکروارگانیسم هایی است که به هضم غذا کمک می کنند و دارای خواص فانکشنال می باشند و در نهایت با عث افزایش عمر و سلامت مصرف کننده می شوند
 

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
با اجازه علیرضا
افسون جان این ماست در واقع نوع استارتر آن یا به زبان عمومی مایه ماست آن با بقیه فرق داره و دارای میکروارگانیسم هایی است که به هضم غذا کمک می کنند و دارای خواص فانکشنال می باشند و در نهایت با عث افزایش عمر و سلامت مصرف کننده می شوند
ممنونم محمد جان:redface::gol:
 

momo_lavish

عضو جدید
شیر کم لاکتوز

شیر کم لاکتوز




خواص غذايي شير كم لاكتوز

حساسيت به قند شير بصورت طبيعي در بسياري از بزرگسالان وجود دارد . اين حساسيت در اثر عدم ترشح آنزيم لاكتاز در روده انسان بوجود مي‌آيد بنحويكه قند شير بطور كامل هضم نشده و در دستگاه گوارش باقي مي‌ماند .
قند باقي مانده در اثر فعاليت باكتري هاي روده بزرگ توليد گاز و اسيد مي‌نمايد كه توام با مشكلات گوارشي است .
شير كم لاكتوز توليد شده در شركت لينيات پاستوريزه پاك به راحتي قابل هضم بوده و براي تمامي افراد جامعه مناسب است و به دليل طعم شيرين طبيعي آن ، براي كودكان نيز مطبوع مي‌باشد .

جدول ارزش غذايي شير كم لاكتوز
انرژي 57 K cal
چربي 2.5 gr
كربوهيدرات 4.8 gr
پروتئين 3.4 gr
كلسيم 0.12 gr
فسفر 0.1 gr
 

momo_lavish

عضو جدید
ماست میوه ای

ماست میوه ای

ماست میوه ای











ویژگی ها
  • میان وعده مناسب برای تامین بخشی از انرژی روزانه
  • منبعی برای کلسیم روزانه
  • بدون طعم دهنده و رنگ مصنوعی
  • حاوی تکه های بریده توت فرنگی
  • حاوی ویتامین A ، C
  • حاوی فیبرهای رژیمی و پتاسیم
  • مطابق ذائقه ایرانی

روش استفاده "به عنوان صبحانه، به عنوان دسر، به عنوان میان وعده"

شرایط نگهداری 15 روز در دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد
ترکیبات شیر، خامه، شیر خشک، شکر، میوه توت فرنگی، مایه ماست
ارزش غذایی نام مادهارزش چربی(گرم) 15 ماده خشك(گرم ) 28-30 کلسیم (میلی گرم) 180 پروتئین (گرم) 3 انرژي (كيلو كالري ) 195 رطوبت(گرم) 68-70 چربی در ماده خشک(درصد) 50
 
آخرین ویرایش:

momo_lavish

عضو جدید

ماست سون
ویژگی ها
  • تنظیم وزن با کلسیم موجود در سون

  • تقویت عضلات با پروتئین موجود در سون

  • پوست و مویی زیبا با کلسیم موجود در سون

  • بهبود رشد کودکان با مواد غذایی اصلی موجود در سون

  • تقویت استخوانها با کلسیم موجود در سون

  • هضم بهتر غذا با باکتریهای مفید موجود در سون

  • احساس شادابی با طعم بی نظیر موجود در سون

روش استفاده "همراه با وعده غذایی، میان وعده، همراه با اسنک ها"

شرایط نگهداری 20 روز در دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد
ترکیبات شیرتازه گاو، شیر خشک، مایه ماست
ارزش غذایی نام مادهارزش چربي کل (گرم )5 چربی اشباع(گرم)5/1 چربی ترانس(گرم)0 ماده خشك(گرم )15 چربی در ماده خشک (درصد)33 رطوبت(گرم)85 انرژی(کیلوکالری)85 ویتامینA70u ویتامینD70u ویتامین B1(میکروگرم)42 ویتامین B2(میکروگرم)200 کلسترول(میلی گرم)10 کربوهیدرات(گرم)5/6 پروتئین(گرم)4 کلسیم(میلی گرم)180 فسفر(میلی گرم)160 سدیم(میلی گرم)51 پتاسیم(میلی گرم)192 ویتامین B6(میکروگرم)46 ویتامین B12(میکروگرم)33/0
 

عليرضا فرخي فريد

عضو جدید
کاربر ممتاز


ماست سون

ویژگی ها
  • تنظیم وزن با کلسیم موجود در سون
  • تقویت عضلات با پروتئین موجود در سون
  • پوست و مویی زیبا با کلسیم موجود در سون
  • بهبود رشد کودکان با مواد غذایی اصلی موجود در سون
  • تقویت استخوانها با کلسیم موجود در سون
  • هضم بهتر غذا با باکتریهای مفید موجود در سون
  • احساس شادابی با طعم بی نظیر موجود در سون


روش استفاده "همراه با وعده غذایی، میان وعده، همراه با اسنک ها"




شرایط نگهداری 20 روز در دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد


ترکیبات شیرتازه گاو، شیر خشک، مایه ماست

ارزش غذایی نام مادهارزش چربي کل (گرم )5 چربی اشباع(گرم)5/1 چربی ترانس(گرم)0 ماده خشك(گرم )15 چربی در ماده خشک (درصد)33 رطوبت(گرم)85 انرژی(کیلوکالری)85 ویتامینA70u ویتامینD70u ویتامین B1(میکروگرم)42 ویتامین B2(میکروگرم)200 کلسترول(میلی گرم)10 کربوهیدرات(گرم)5/6 پروتئین(گرم)4 کلسیم(میلی گرم)180 فسفر(میلی گرم)160 سدیم(میلی گرم)51 پتاسیم(میلی گرم)192 ویتامین B6(میکروگرم)46 ویتامین B12(میکروگرم)33/0

سلام
ممنون ازمعرفی محصول خوبت
آیا این ماست در ایران تولید میشود ؟ نام تجاری شرکت تولید کننده آن چیست ؟
 

momo_lavish

عضو جدید
ماست پروبیوتیک

ویژگی ها

  • تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

  • بهبود دهنده سیستم گوارش بدن

  • ضد عفونی کننده

  • کاهش دهنده وزن بدن

  • کاهش دهنده کلسترول خون

  • کاهش دهنده باکتریهای مضر روده

  • سرشار از کلسیم، پتاسیم، ویتامین B12

روش استفاده "همراه با وعده غذایی، میان وعده، همراه با اسنک ها"

شرایط نگهداری 15 روز در دمای 4 تا 8 درجه سانتیگراد
ترکیبات شیر، استارتر، پروبیوتیک، خامه، شیر خشک
ارزش غذایی نام مادهارزش چربي کل (گرم )5 چربی اشباع(گرم)5/1 چربی ترانس(گرم)0 ماده خشك(گرم )14-15 چربی در ماده خشک (درصد)33 رطوبت(گرم)84-85 انرژی(کیلوکالری)85 ویتامینA70u ویتامینD70u ویتامین B1(میکروگرم)42 ویتامین B2(میکروگرم)200 کلسترول(میلی گرم)10 کربوهیدرات(گرم)5/6 پروتئین(گرم)4 کلسیم(میلی گرم)175 فسفر(میلی گرم)160 سدیم(میلی گرم)51 پتاسیم(میلی گرم)192 ویتامین B6(میکروگرم)46 ویتامین B12(میکروگرم)33/
 

momo_lavish

عضو جدید
اینم پنیر آبی که یه نوع پنیر کپکی است
بخورید که آبیه:D


ویژگی ها
  • این پنیر پس از تهیه از شیر، به منظور رسیدن مدت زمان مشخصی نگهداری می شود.
  • بلوچیز از انواع پنیر نرم فرانسوی است و به دلیل وجود رگه های آبی در آن به پنیر رگه آبی نیز معروف است.
  • قسمت درونی بلوچیز، نرم و کرم رنگ با سوراخهای کم و پوشیده از کپکهای آبی رنگ است.
  • به علت وجود کپک آبی خوراکی دارای عطر ملایم بوده و با گذشت دوران رسیدن عطر و طعمی قوی خواهد داشت.
  • این پنیر سرشار از مواد معدنی ، فسفر و کلسیم است.
  • یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل 14-12 کیلو گرم شیر تازه گاو را دارا می باشد.
  • این پنیر برای نخستین بار در ایران توسط شرکت کاله تولید شده است.

روش استفاده تهیه انواع سس، ساندویچ و غذاهای حاوی تخم مرغ و گوشت، به عنوان چاشنی سبزی ها و سالاد و دسر، قابل مصرف به همراه نان جو و نان محلی

شرایط نگهداری 2 ماه در یخچال (4 تا 8 درجه سانتیگراد)
ترکیبات شیر پاستوریزه - کلرور کلسیم - مایه پنیر - استارتر - پنی سیلیوم - نمک
ارزش غذایی نام مادهارزش چربي (گرم )24 ماده خشك(گرم )51 انرژي (كيلو كالري )312
 

foodtechnology

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمک رژیمی سان



نمک رژیمی سان


(((( ...::: نمک رژیمی سان :::... ))))

دارای مجوز از اداره ملی نظارت بر دارو
دارای تاییدیه از سازمان غذا و داروی امریکا F.D.A
دارای مجوز از چندین مرکز معتبر قلب و عروق ایران
مورد تایید انجمن حمایت از بیماران دیابتی

این نمک فراورده ای است که در فرمولاسیون آن سطح سدیم تا 75% کاهش یافته است و حاوی مواد معدنی حیاتی مانند پتاسیم و منیزیم و عناصر همجنس دیگر میباشد
و این یعنی یک خبر فوق العاده برای بیماران دارای فشارخون

نوع بسته بندی :
قوطی : 30 ساشت 5 گرمی
کارتن : حاوی 36 قوطی

قابل استفاده برای طبخ غذای بیماران بیمارستانها و مراکز مختلف
قابل استفاده برای طبخ نانهای رژیمی
قابل استفاده برای تهیه انواع محصولات رژیمی


تلفن کسب اطلاعات بیشتر : 09122385911
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
ni_rosa_ce اثر تکنولوژی فشار بالا بر محصولات لبنی تکنولوژی صنایع غذایی 0

Similar threads

بالا